Prichindei nazdravani 2008! - *LMA 2012* (18)
Raspunsuri - Pagina 13
alina_satena spune:
Tatiana foarte tare faza cu ?Bahmu7 si Prigoana
cam asa e.
MAriana sa stii ca ai dreptate in legatura cu rana surfleteasca sper fie mai ok pe viitor si sa fie mai receptiv la ceea ce spun si imi doresc si voi avea mai muylta grija de mine![]()
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gherman_in E hol ![]() tatiana |
Nu stiu dc te gandesti ca-i in hol...
Ai PM! O sa ti se para putin complicat dar sunt sigura ca o sa te descurci
!
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui alina_satena Tatiana foarte tare faza cu ?Bahmu7 si Prigoana MAriana sa stii ca ai dreptate in legatura cu rana surfleteasca sper fie mai ok pe viitor si sa fie mai receptiv la ceea ce spun si imi doresc si voi avea mai muylta grija de mine http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Ha, Ha...
Tu si Delia pe primul plan, restul umplutura
! Ai spus ca pui foto cu Delia tunsulici...n-ai mai tuns-o
?
alina_satena spune:
Am tunso dar am uitat sa pun poza
varsta asta isi face dew cap cu mine
Doamne Doamne.
O sa pun poze si cu primele mele incercari din sarma argintata care sunt un fiasco total
Promit k astazi le voi pune neaparat![]()
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui alina_satena Am tunso dar am uitat sa pun poza varsta asta isi face dew cap cu mine Doamne Doamne.O sa pun poze si cu primele mele incercari din sarma argintata care sunt un fiasco total ![]() Promit k astazi le voi pune neaparat http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Daca si tu te plangi de varsta...

magdalena67 spune:
Intradevar Tatiana ne place tare mult sa ne plimbam, sa vedem lucruri noi si incercam tot timpul sa gasim ceva cat mai ieftin dar sa avem ce vizita, ce vedea. Asa s-au invatat si fetele mele, probabil e boala molipsitoare. Nu suntem pretentiosi, daca mergem undeva nu trebuie sa mancam la restaurant, mancam in general de la market, dar in schimb ne plimbam si vizitam cat mai mult.Anul trecut cand am fost la Roma, mergeam de dimineata pana seara tarziu, ca sa apucam sa vizitam cat mai mult. Acum probabil vom face la fel pentru ca vreau sa vizitam insula capri, sa vad napoli dar sa ajung si la pompei, vezuviu.Sper sa ne tina incaltarile![]()
MarianaPop spune:
Pastila de ras...
Anunt la "Matrimoniale " pe timp de criza :
Caut FEMEIE rezistenta la frig, foame si bataie.
Rog seriozitate.
Doi miriapozi, el si ea, se giugiuleau. Dupa doua ore de oftaturi,
zice el:
- Hai, nu fi rea, spune-mi intre care picioare o ai!
Doi pensionari stau de vorba pe o banca in parc:
- Tu de cand nu ai mai avut treaba cu o femeie?
- Sa-ti spun drept, de cand am iesit la pensie!
- Si eu la fel.
- Sa stii ca astia ne-au pus ceva in pensii.
alina_satena spune:

ce glume bune Mariana asa mai rad si eu![]()
Sa stii k neuronii meu dau semne grave de oboseala si credema ca ma resimt