Prichindei nazdravani 2008! - *LMA 2012* (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Doinita drum bun pentru maine,ce ma bucur ptr voi ca va faceti planuri ptr vacanta,noi ne facem planuri(eu si ex-ul)unde sa tea fiecare si cine sta cu copilul decizia e luata pisica e rupta tineti-mi pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Alina sunt alaturi de tine! Dumnezeu sa-ti lumineze mintea sa poti vedea solutia cea mai buna pt tine si Delia

Mergi la inceput

Doamne ajuta e asa greu sa iubesti pe cineva si apoi s ate desparti si dar Dumnezeu nu ma va lasa sper sa gasim calea cea mai buna.
Acum decizia e luata fiecare pe drumul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

Buna seara fetelor....am citit si din urama ma bucur pentru vestile bune dar si de cele"nebune".
Intru cam rarut deoarece ma solicita Matei cel mic,am intrat pentru a va saluta si slava lui dumnezeu Teo a inceput gradnita,matei a luat in greutate la 1 luna jumatate are 6.200kg si 57 cm.
Papa numai zaza nu vrea lapte praf de loc si nici suzeta.
Eu incerc sa nu-l alint foarte mult pe Matei ,adica fara a-l lua in brate contactul cel mai iubaret este in pat cat alaptez si cand il mai pun in scoica si gangurim.
Va pup si mai revin cand voi avea timp...oricum eu va citesc din umbra si va sunt alauri,mult curaj si o saptamana buna in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

Buna dimineata!!!, serviti va rog, este pentru toata lumea. Alina imi pare rau pentru ceea ce am citit, dar parerea mea este ca decat sa va chinuiti unul pe altul, mai bine asa.
Noi suntem binisor, Yari am inteles ca azi nu a vrut la gradi, motivand ca este un pic obosita
Sotul meu este sa zic din ce in ce mai bine, urmele accidentului sunt foarte putin vizibile.Saptamana trecuta am prins o super oferta la Wizz asa ca in martie vom pleca 3 zile la Napoli. Concediul anul acesta probabil ca il vom face in Grecia, dar cu cortul, am mai fost ne-a placut si incercam si anul acesta, dar vreau sa o iau si pe gargarita cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Buna
Alina, sper sa treci cu bine peste despartire, dar nu am inteles cum adica fiecrae va faceti planuri unde sa stati? Tu nu vei ramane in casa parintilor tai? Capul sus, stii cum e, tot raul spre bine
Ioana, stai linistita, ca nu e nimic rau daca il alinti pe Matei, chestia asta probabil ca ai auzit-o de pe la babe. Si eu am fost influentata de soacra la primul copil sa nu il iau in brate ca pe urma se cere numai asa si am ascultat-o si nu stii cat regret acele clipe. Dar la Dragos am stiut ce sa fac si desi il tineam numai in brate, sa stii ca acum nu mai vrea el sa stea, asadar nu s-a invatat "prost".
Doinita, referitor la concedii, eu in viata mea nu mai fac rezervari. Acum aproape 3 ani, am facut rezervare pt la mare, am avut noroc ca am dat doar un avans urmand sa platim restul cand eram in concediu. Dar dupa doua zile de mare, eu am ajuns la spital, crezand ca sunt gravi, dar am avut extrauterina, asa ca am intrerupt concediul si am plecat acasa, iar eu la spital pt operatie. De atunci imi e teama sa fac rezervari deoarece tb sa platesc inainte si daca se intampla ceva si nu mai ajungem, pierdem banii. Oricum noi nu plecam in afara tarii, sotului nu ii plac iesiri din astea, e adevarat nici bugetul nu ne permite, asa ca ne multumim cu litoralul nostru.
Tatiana, super ca plecati, sanatate multa sotului.
Nyny, asa si eu, de citit, citesc, dar mai greu cu scrisul.

Aseara, in timp ce mancam, Claudia ma intreaba cand mai cumparam si noi porc sa facem "soarece" dar nu din ala care musca, din ala care se mananca din piele. Ea se referea la sorici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Mariana, merci pt PM

Mergi la inceput

Vin si eu la aseara am avut o nopate nebuna nebunaal meui soti cik mi-a facut astea ca sa vada cat de mult il iubescauzitit si voi ce lucru mai tampit i-am spuys ca de acum incolo cand vrea sa stie asa ceva sa intrebe dar asa mi-am dat seama ca il iubesc si cateodata e mkai bine sa yi spun direct ce ma deranjeaza.
Sper sa ma intelegeti eu ma bucur ca nu m-am despartit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Buna dimineata fetelor !

Magdalena, multumim de cafeluta ! Azi simt nevoia sa beau mai multa.... Cat ma bucur pentru evolutia buna a sotului tau . Ce mai, copilutzii astia sunt ceva.... Bianca aseara numara zilele de mers la cresa, concluzia a fost ca vrea si co cum are mami .

Ioana, tie si prichindeilor! Alinta-ti copiii cat poti de mult, nu exista o limita in a oferi dragostea de mama . Te asteptam mai des in casuta !

Alina, m-ai lasat fara cuvinte . Tu traiesti la extreme . Dk ai gasit intr-adevar solutia cea mai buna pentru impacare...da-i bataie...la mai multe...Sper din tot sufletul sa nu fie ceva de moment...Ca sa primesti dovezi ca persoana de langa tine te iubeste nu cred ca este nevoie intai sa o ranesti sufleteste...parerea mea .

Doinita, spor la cautari ! Sa veniti cu vesti bune de la Bucuresti !

Tatiana, iti voi trimite PM cu toate detaliile ! Te info!

Sa aveti o zi minunata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Si eu prezenta la cafea!Alina,m-ai ametit de tot,ba ca-i neagra,ba ca-i alba,nici voi nu stiti ce vretiAmu ma bucur,amu ma-ntristez.Stii ce cred eu?Ca voi sunteti o familie gen Bahmu-Prigoana,sa nu-mi fie cu suparare,finalul numai voi il stiti

Maggalena,imi place de voi ca sunteti numa intr-o calatorie.Sper sa ramanem si noi la fel cand om ajunge la varsta voastra.
Ioana,da mananca prichindelul,nu gluma.Fetita nasei mele are 8 luni si are 9 kg.Si dati-i bataie in continuare.
Discordia,multam,noi am mai fost cu rezervare si a fost ok.Depinde ce noroc ai in momentul respectiv
Mariana,pe tine te-am lasat la urma,sa te pot baga in bagaj primaMultam,ma duc sa cercetez PM-ul

Mergi la inceput