Hai Alina_anto,shoareku,jessamine, mady_19!(52)
Raspunsuri - Pagina 10
olishka spune:
Bravo Cristina!!! Ai asteptat tu ce ai asteptat, dar si cand a veniiiiit
Ma bucur cand intra mamici care au nascut si ne mai dau vesti.
Si zici ca-i greu cu 3 copii?
Olga, mamica lui David iepurasul si 34+
anca_cls spune:
Acuma sa va zic si eu ca am venit de la medic si m-am lamurit la ce trebuia instalatia de recoltare secretii despre care va intrebam zilele trecute!!!
Dupa cum zicea Annisia (cred) mi-a facut 2 chestii: cultura de col pe care a luat-o cu tija lunga si a pus-o in eprubeta si secretie vaginala pe care a pus-o pe cele 2 lamele...
Dar...inca simt "fierashtaniile" alea!!! Mai facusem eu control cu din alea si nu aveam amintiri prea placute...Cand am vazut asistenta ca intra cu 2 bucati asa mari si lucioase...si mi-a zis ca "avem si mai mari!!!" m-am cam panicat.
Foarte greu am reusit sa ma pozitionez corect pe "cal"! Dupa ce s-a terminat totul (adevarul e ca de durat nu a durat mult, dar senzatia e tare neplacuta), doctirul a zis: "Te-am vazut cam speriata si tu vrei sa nasti normal...dar cum crezi tu ca se face controlul pe masa pentru a vedea dilatatia? Exact cu aceste instrumente"...
nah fetelor, eu pe asta nu am stiut-o...Spre rusinea mea...Eu nu stiam ca dilatatia se verifica asa.........departe.....
Pe de alta parte fetitza mea are 2600 gr la 35s si dupa masuratoarea facuta la capsor ecograful zice 37s...Dar asa era si data trecuta. Am intrebat despre hidrocefalee si a zis ca nici vorba, ca asta ar fi vazut el dc era. Asa o fi??? Dar nu ma mai panichez...
34+ cu Eva Georgiana
mar_ysa_28 spune:
Raspund la apel cu intarziere...Am revenit acasa si de cateva zile spal incontinuu... de calcat nu mai vb ca inca nu am inceput!
Insa azi am petrecut o zi frumoasa in parc dupa care am mancat o pizza si am revenit la treburi.
Am o lene...DD..imi vine sa o ard aiurea non stop!
Felicitari Altesa si Cristinagoji(mereu ma gandesc la nick-ul tau si imi aduc aminte ca tre sa mai comand niste goji si nu apuc)!
Nu ma bagati prea mult in seama ca ma simt aeriana rau. Am avut cevaa contractii nedureroase dar dese intr-o seara dupa ce am ..ne-a cam trecut...cica nu se mai atinge de mine si imi cere permisiune de amanta..ziceti si voi, nu trebuie etc.?
Am atatea raspunsuri si nu mai stiu ce si cui...
Cu dormitul copiluluiu Leyre a dormit singura in camera de cand s-a nascut...rareori o iau ziua in dormitor dar stie ca e ocazional..acum e super incantata de patutul ei nou cu scarita si e ok.Din seara asta m-a terorizat cu un prieten imaginar un hipopotam caruia i-am pus de mancare, baut...culcat si absolut tot ce ii fac ei tre sa ii fac si lui...ma pune la treba...cica sa simt cum o sa fie cu 2, ma pregateste
Ma duc sa o pregatesc de somn ca a dormit dupa amiaza taziu , s-a trezit la 6 si ceva si deabia acum tre sa facem nani...
Revin maine mai in forma!
Apropo nu prea mai am pofta de mancare..am cam exagerat de sarbatori...am ajuns la 64
Fetele si scot si eu niste motate pt cine se mai nimereste!
Luni la 14 ma duc la Dr....sunt foarte curioasa ce o sa mai zica si la cat o sa imi programeze ceza....avand in vedere ca am uter cicatriceal dar el a zis ca ar incerca si natural insa face o programare sa fie...
Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
si 35 saptamani cu Kariss Yasmin
www.facebook.com/media/set/?set=a.302436926450695.86746.100000531695793&type=3" target="_blank">Leyre 3 anisori!!!
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii vechi cu bombonica mea
Povestea nasterii
olishka spune:
Bine-ai revenit Marysa
Fetelor mai stiti cumva cum se numeste paturica aceea care il face sarmaluta pe bebe de la Mothercare sau mai aveti linkul?
ursulet33 spune:
Simmonel multumesc de raspuns!
Happymum asteptam vesti...
Intre timp, sa va amuzati un pic :) http://www.youtube.com/watch?v=ddrmCMOUsL0
mihaelaradu spune:
Cristina pentru copilasii tai cuminti. Sunt sigura ca iti lumineaza sufletul cand ii vezi pe toti in jurul tau. Mult laptic si obrajiori fortosi la bebe Mishu sa traga bine de tztitzi nu doar sa le dragaleasca
Alina Cum vrea Dumnezeu..are El planul lui..sau cum sa zic, nici cezariana nu e intamplatoare. Nu se rezuma doar la o "data de nastere" aleasa de cineva. E si asta parte din destinul viitorului bebelus. Putere si curaj Alinutza! Ai rezistat atat, nu e cazul sa te blegesti pe ultima suta de metrii. Nu te-ar ajuta sa-ti cumperi un compleu super sexi, cu 2 numere mai mici si sa iti fixezi ca scop un "rendez-vouz" cu Doru de ziua femeii?
Anca eu mi-am facut deja masaj intr-o seara. Am facut dus, am facut o super mega caldurica in dormitor, mi-am intins un prosop pe pat, am plasat o oglinda sa vad ce mazgalesc si m-am pus pe treaba. E mult spus masaj pt ca perineul e f ingust. Am pus 1 picatura de gel (de fapt are consistenta uleiului) pe degetul aratator si m-am uns pe zona cuprinsa intre intrarea in vagin si anus. pe prospectul gelului respectiv scrie ca trebuie masat pana la absorbtie..prostii! stai asa cracanata pana maine daca astepti sa se absoarba complet. Noua ne-a explicat sa miscam degetul circular sau sus-jos, fara sa presam sau sa introducem din greseala ulei in vagin.
Am citit si eu vestile bune despre fetita lui Toni si din tot sufletul le doresc putere de lupta, sanatate si multa rabdare. Sper sa nu se descurajeze..
33+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/
Alice_Elena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ursulet33 Alice, Simmonel, cum e la Regina Maria cu hainele pentru bebe, trebuie sa aduc eu de acasa? |
doar pt ziua in care plecati acasa. si pt tine la fel
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)
mihaelaradu spune:
Bine ai revenit Marysa! Ce ingenioasa e Leyre
Olga wrap-ul te intereseaza? Asta: http://www.mothercare.com/SwaddleMe-Green-Star-Swaddling-Wrap/dp/B004P9PZHK?ie=UTF8&ref=sr_1_1&nodeId=42764041&sr=1-1&qid=1326316199&pf_rd_r=09SGRC0Y9EAA6T46Z4Y4&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=301&pf_rd_i=0&pf_rd_p=231490887&pf_rd_s=center-7
33+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelaradu Bine ai revenit Marysa! Ce ingenioasa e Leyre Olga wrap-ul te intereseaza? Asta: http://www.mothercare.com/SwaddleMe-Green-Star-Swaddling-Wrap/dp/B004P9PZHK?ie=UTF8&ref=sr_1_1&nodeId=42764041&sr=1-1&qid=1326316199&pf_rd_r=09SGRC0Y9EAA6T46Z4Y4&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=301&pf_rd_i=0&pf_rd_p=231490887&pf_rd_s=center-7 33+ cu pisicutza Iris http://flowerspeaking.wordpress.com/ |
Daaaa Multumesc Am gasit o tipa care face comanda in afara si vreau sa mi-l iau caci la noi nu se gaseste.