Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 20

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Buna fetele,

Marci spor la treburi dar sa nu te obosesti prea tare. Te asteptam cu vesti bune pe 19
Tala multumim de explicatii si sfaturi
Mada pai atunci si eu oi fi nesimtita ca nici eu nu simt nik . Te asteptam cu vesti bune de la eco de maine
titi sa treaca contractiile
Chito prima dara mi-au dat glucoza si mi-au luat sange dupa 1 ora si pt ca mi-a iesit rezultatul aproape de limita m-au trimis sa fac si testul complex. Adica dimineata pe nemancate mi-au luat sange apoi dupa ce a venit rezultatul mi-au dat iar sa beau glucoza (mai multa decat la cealalta analiza) si mi-au luat de 3 ori sange din ora in ora. Uite aici mai multe detalii. Eu am facut si screeningul si testul de toleranta.
Dara sper sa reusesti sa tii sub control glicemia si sa scapi de insulina Poti sa-mi trimiti si mie lista aia cu carbohidrati? Daca o ai scanata. merci
J.D. iti tin pumnii sa iasa bine testul . Ma bucur ca v-ati simtit bine in Ro.
Dia_tm tin pumnii si pt tine la testul cu glucoza
Happy harnicuta ai fost azi, bravo dar las-o mai usurel. Te asteptam maine cu vesti bune
Bia eu nu stiu ce sa-ti spun de analize. Sper sa nu fie nimic grav

Pupici

Monica, fericita 30+ cu Cezar-Andrei

AMR: 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Monna, ti-am trimis pe mail. Eu drept sa zic calculez carbohidratii pe site-urile slabute sau sparkpeople, dar ma uit sa fie introdusi pe fiecare aliment (sa nu fie introduse doar caloriile la alimentul respectiv, ci si glucidele/carbohidratii).

26+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Tala, la cate dracii face Finn nu ma mai surprinde nimic. Rad si spun in gand - bine ca e sanatos! - si asa trec peste orice.

Dara, . Imi pare rau sa aud ca ai mai adaugat ceva pe lista cu probleme, dar stiu ca vei trece peste si cand va veni micuta pe lume vei uita tot.

Monna, eu mereu ma rasfat cand merg in ro. Mai ales ca am si bebe la purtator.

Am uitat sa va spun ca am colul deschis la interior dar doc nu a zis ca ar fi vreo problema pentru ca e inca destul de lung, ca sa il citez. Poate de data asta nasca la timp, nu cu 2 saptamani intarziere.

Am vazut ca vorbeati de insomnii. Eu nu am aceasta problema. dorm la orice ora. cum pun capul jos cum adorm. Inainte sa/l am pe Finn dura ore intregi sa adorm. De cand cu Finn nu mai am nici o problema.

Finn Constantine 15.10.2009 si 25+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Dara multumesc mult . E un chin asta cu numaratul... niciodata nu mi-a placut sa tin cure tocmai din motviul asta. Mie doar mi-a zis s-o las mai usor cu dulciurile si carbohidratii. Sa vedem la vizita de maine la midwife cum mai stau cu kg luate...
J.D. pai asa si trebuie . Si eu abia astept sa merg in Ro sa ma rasfat, dar mai am de asteptat inca un an si...

Monica, fericita 30+ cu Cezar-Andrei

AMR: 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Dara astea sunt husele pe care le-am luat (nu-s uriase dar sunt elastice). Cat ai dat pe chestiutele impermeabile din Cora? si sa-mi spui cum sunt cand le desfaci, poate ma reorientez si eu.
Pana la urma m-am hotarat la saltea - voi lua de cocos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Lady_X: mai scrie vreo 6 mesaje sa scapi de moderare si sa reusim sa-ti vedem postarea in timp real
Dia_tm: bafta maine la test!
Tala, Dara: multam de lamuriri
Bia_Mi: medicul de familie ce ti-a zis de rezultatele analizelor? Leucocitele in sarcina stiu ca se invart pe la limita superioara, dar la tine e destul de mult peste. Analize de urina n-ai facut sa se vada daca e vreo infectie urinara? Calciu eu stiu ca trebuie luat supliment din luna a 8-a, iar anemie multe fete fac in sarcina, e nevoie de supliment cu fier. Problema e ca din ce stiu astea 2 (fier si calciu) nu se prea absorb bine luate impreuna.

30+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare dragelor!!!

Ma scuzati ca dau buzna peste voi, sunt de la odiseea bulgarasi de nov.dec.

Mi-am cumparat un carucior pe care as vrea sa-l vand acum caci vreau sa iau un carut pentru 2 copii, unul mai mare si unul mai mic.

Caruciorul pe care il vand este nou nout, asamblat, il dau cu 200 lei mai ieftin, este 3 in 1 si are si carucior. Am inteles ca nici nu se mai gaseste pe stoc (asa ziceau fetele de la odisee, acum nu stiu exact care este situatia). Acesta este:

http://www.kinderkraft.ro/kinderkraft-carucior-in-kraft-brown-p-20.html

Olga, mamica lui David iepurasul si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui dara76
Dia, ce am pus la link este testul complet, cel la o ora este testul de screening, ca sa nu te chinuie 2 ore, cam cum a facut si Mona, a facut screening, nu le-a placut si atunci a facut ala cu 2 ore. In Romania nu se face screening, se facem cam direct ala la 2 ore din cate stiu eu.

In principiu da, doar ca la mine sceering-ul a iesit ok (asa mi-a spus data trecuta, ca totul e ok ...iar acum s-a razgandit); inca nu mi-e clar daca tine strict de "noi recomandari"sau are legatura cu tensiunea crescuta si alte motive pentru care suspecteaza ca ar putea fi probleme. ...dar aflu eu (desi nu stiu daca am sanse sa aflu si rezultatele maine, sau abia joi cand ma vad cu dr din nou.

Bia, nu stiu ce sa-ti spun legat de analize ... discuta cu dr. tau; ce e sub limita normala se poate corecta cu ceva suplimente (CA, FE, B12...); iar la leucocite si VSH nu stiu daca e neaparat infectie, sau daca e ceva relativ normal in sarcina. Sper sa nu fie infectie...

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Tala, am pus in picassa pozele cu chestiile impermeabile pentru landou si patut. O fatza e de prosop si o fatza cauciucata. Cea pentru landou a fost 12 lei si cea pentru patut 35 lei (120 cu 60, mi se pare). Cre' ca-s mai scumpe decat ce ai luat tu, parca, nu mai retin cat ai zis ca-s cele impermeabile.
Scrie ca se pot spala la temperaturi ridicate.

Monna, nu mi se pare chiar asa chin cu calculatul de cand cu site-urile, e chiar fun, eu cu slabute sunt obisnuita tare, imi ia cate 1 minut sa completez. Intr-adevar mai e faza cu cantaritul, am un cantar de bucatarie electronic, mic...si la un moment dat drept sa zic invat bine de tot cantitatile sau invat cat are un iaurt, o cana de lapte (in cana de-a mea), etc.
Ce tre' sa fac in plus e sa notez glicemiile, ma rog, sa ma intep in deget, sa tin minte cand trec 2,5 ore de la masa, etc. - cu asta nu-s obisnuita si mai devreme ma chinuiam sa-mi dau seama cand D-zeu am mancat si sa nu ratez ora.

26+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Va multumesc pt raspunsurile voastre. Dr ginecolog mi-a spus acum 3 sapt, cand analizele mi-au iesit tot asa ca tre sa le repet (ceea ce am si facut acum)iar daca sunt tot asa, trebuie sa depistam de unde e infectia.
Ronina pe dr de fam o sun maine sa vad ce zice, am facut si analizele de urina si nu am nimic. Iar de vreo luna iau fier. Oricum knd am ramas gravida si mi-am facut analizele de sange aveam si atunci leucocitele mari (12000)... deci sigur e infectie. Singurul lucru la care ma gandesc e ca am ceva la dantura, nu prea stau asa bn la capitolul asta.
Diana daca e infectie, eu sper sa nu fie una grava.
Amy si Dara la VSH am mai auzit si eu ca poate fi marit, dar al meu e de 6 ori mai mare decat trebuie...iar cu leucocitele ce fac?
Mi-a scazut si tensiunea, am 10 cu 5. Nu stiu ce sa mai fac ... Pana maine knd vb cu dr mi-i se pare o vesnicie

32+ cu

Mergi la inceput