BubuLMA Ioana,Yannis,Lukas,Andrei,Mihai,Stefan-124

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

ma puneti pe ganduri
de gangurit gangureste si fata , si mai arunca cu mama si tata in dreapta si in stanga dar de aratat cu degetu'... nu!

ma gandesc ca poate ca e mai inceata ?

ea nici acum , la aproape 1 an NU se intoarce de pe burta pe spate , NU se ridica singura de la orizontala in fundulet , nu merge de-a busilesi categoric nu se ridica din fund sa mearga IN SCHIMB in 2 luni decand am pus-o sa mearga deja merge singurica de nu mai vrea nici de 1 degetel sa o tin.

am mers la dr. acum vreo 3 luni si mi-a spus sa n-o grabim cu emrsul ca fata nu are nimik .... deci intr-un final dr. a a avut dreptate , in rest dr. a spus ca poate fi doar puturoasa... dar ASA DE PUTUROASA? sa nu se intoarca , sa nu se ridice in fundulet cand majoritatea copiilor se ridica in fundulet de la 6 luni ?

straniu , nu? SPER sa nu aiba alte probleme.. de natura neurologica.. sau ceva !

Amalia dulce bebe 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata
a dat careva cafea???

LA MULTI ANI Yannis, Lukas, Mihai, Andrei, Stefan! Sa fiti sanatosi si norocosi!

la mine e ca n razboiul stelelor
Robi se facuse 12 si nu se mai culca
pe mine m au apucat toate spumele, am dat draq cu toate cele pe toata lumea, am tipat, am facut urat
bine ca macar Razvi doarmea si nu s a trezit

intr un final a a dormit in patul mare si l am mutat la el in patut

azi am coborat sa duc gunoiul si sa iau lapte...cand ma intorc bucataria era plina de cioburi, intrase Robi si a tras de telefonul mau care era la incarcat si odata cu tel a plecat si vasul meu yena, singurul:((
bine ca nu s a taiat...asta dupa ce ieri si a pus umidificatul in cap de are nasul julit si vreo 3 taieturi in frunte

toate sub ochii lui M, cum sa l las eu cu copii????

offff
acum se joaca
au mancat o cutie de fagaras amestecat cu un mar ras si cate o bucatica de covrig..ii mai las un pic sa pot bea si eu o cafea si ii culc

pupici fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Fetele noi ne pregatim de plimbare.
Mergem pana in zona Vitan.
Va pupacim.

Un pui mic si rasfatat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Andri Robert nu voia sa arate cu degetul...adevarul ca nici eu nu-i aratasem, nu faceam nici eu gestul in sine...dar efectiv pana la 2 ani cred nu voia sa arate. Si e perfect ok. Ce voiam sa zic e ca , petry Anduta ca daca fata arata cu degetul obiecte ..pai e super bine!! Repet, nu ca daca nu arata e rau, intelegi, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

lori

Amalia dulce bebe 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

lori cum incurajezi tu pe toata lumea :).concluzia,oricum ar fi e bine, si daca nu e bine nu inseamana ca e rau:P

asa, neata

ce pastile se iau pentru oprirea lactatiei?voi ce ati luat?si cat timp?

Hainute de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Andri, eu NU CRED sa fie vreo problema, fata merge, gangureste... Dar poti merge si la un medic la un moment dat DACA NU TE SIMTI TU LINISTITA! (eu am vazut un copilas cu pb neurologice, de la nastere, dar nici nu statea in fund, chiar daca incerca mama sa il aseze, nu mergea...)

Zumzu, eu nu te-as sfatui sa iei medicamente, au multe efecte adverse. De ce nu incerci cu pompa, cate putin sa scoti, nu mult, de cateva ori pe zi, rarind...Intr-o saptamana ar trebui sa nu ami ai disconfort si sa treaca de la sine.

Andutza- de bebelusa fericita Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Atunci cand Dalai Lama a fost intrebat ce l-a surprins mai mult īn ceea ce priveste umanitatea, acesta a raspuns: " Omul. Pentru ca īsi sacrifica sanatatea pentru a face bani. Apoi sacrifica bani pentru a-si recapata sanatatea. Si pe urma este atāt de īngrijorat de viitor īncāt nu se poate bucura de prezent; rezultatul fiind ca el nu traieste īn prezent sau viitor; traieste ca si cānd nu va muri niciodata si apoi moare fara sa fi trait vreodata cu adevarat."

Mergi la inceput

andutza
mi-e cam frica pentru ca si acum cand suge am lapte la greu, si toata ziua am sanii piatra, dar cand nu i-oi mai da sa suga...

Hainute de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Zumzu, stiu ce zici. Dar sa folosesti pompa cat sa degajezi sanii, nu sa scoti tot.

Andutza- de bebelusa fericita Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Atunci cand Dalai Lama a fost intrebat ce l-a surprins mai mult īn ceea ce priveste umanitatea, acesta a raspuns: " Omul. Pentru ca īsi sacrifica sanatatea pentru a face bani. Apoi sacrifica bani pentru a-si recapata sanatatea. Si pe urma este atāt de īngrijorat de viitor īncāt nu se poate bucura de prezent; rezultatul fiind ca el nu traieste īn prezent sau viitor; traieste ca si cānd nu va muri niciodata si apoi moare fara sa fi trait vreodata cu adevarat."

Mergi la inceput

Sa stii ca m-ai convins:P
am citit si pe net si am gasit ca la majoritatea au avut niste efecte secundate super naspa, cu ajuns in spital si din astea (vine acum nu stiu or fi mai multe medicamente). O sa incerc sa reduc treptat ca sa scada lactatia progresiv, incep cu un biberon seara si mai vedem.

Hainute de vanzare

Mergi la inceput