BubuLMA Ioana,Yannis,Lukas,Andrei,Mihai,Stefan-124

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Am ajuns la servici. Mi-am adus aminte sa mai scriu ceva: proba de urina nu au resit sa ne ia nici macar in spital, asa ca sa o faci acasa mi se pare SF. Pampersul era plin si punga goala, desi putza era in punga. Nu stiu cum ...
Zumzu eu nu am facut analize medicale la reangajare. Cred ca la stat se fac.

Mami fericita de minune Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

mada esti maxima !

astazi avem o noua incercare de a lua proba d eurina la domiciliu.
noroc ca mamaie e bine de tot cu nervii si cine stie , poate reuseste. va fi eroina mea daca o face pe zuza sa faca pipi in olita sterilizata cu apa fiarta si apoi sa tragem cu seringa sterila in recipiente.

notat si la noi la fel... punga goala si pampers plin

NEATA SI LA MULTI ANI scumpe buburuze.

sa cresteti mari , frumoase , cuminti si sa fiti forever scumpele noastre buburuze... "mici" si dulci

Amalia dulce bebe 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

La multi ani barbateiilor nostrii!

ANDREI!

MIHAI!

STEFAN!

YANNIS!

LUKAS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

neatza gasca.
Eu m-am trezit Stef sforaie la el in patut, dupa ce la 7:52(ca in fiecare dimineata) era in picioare. Nu stiu de unde ora asta dubioasa.

La multi ani!!!
YANNIS
ANDREI
MIHAI
STEFAN
LUKAS
sa fiti sanatosi
sa cresteti mari si voinici

Se baga cineva sa puna buburuze la mamici(prezente)?
Pupici.

Un pui mic si rasfatat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Neata! O cisterna de la mamici de buburuze si

MIHAI
ANDREI
STEFAN
YANNIS
LUKAS
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si voiosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Loutzy, fericito! Si io as vrea sa se scoale la ora aia, da el e mai smecher si e treaz, in picere la 6 si 14. Au ceva ceas prost setat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata!!

waw!! ce de-a barbati!!

LA MULTI ANI, YANNIS!!!

LA MULTI ANI, LUKAS!!!

LA MULTI ANI, ANDREI!!!

LA MULTI ANI, MIHAI!!!

LA MULTI ANI, STEFAN!!!

SA CRESTEI MARI, PUTERNICI SI FRUMOSI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Mneata!

LA MULTI ANI Yannis, Lukas, Mihai, Andrei, Stefan!
Sa fiti sanatosi si norocosi!

Mada, nu-ti face griji, e normal sa te simti asa, fara memorie, fara viteza de reactie, etc... Dar va trece in curand, nu-ti face griji. Tocmai cand vei intra , cu adevarat, in paine, pe jobul tau, si te vei confrunta cu diverse situatii, vei vedea ca iti amintesti tot si vei face fata cu brio! E ca mersul pe bicicleta.

Fragrant, stiu cum e, si mie mi-e dor de Miru cand sunt la lucru si de lucru cand sunt acasa. Si asta e normal. Pana la urma te vei adapta si in viata ta vor avea loc amandoua. Si relatia cu sotul. Te adaptezi si la ritmul nou si la oboseala si la dor. Nu te vei mai simti asa, in "capcana", ci vei fi, cu adevarat, implinita. Si ca femeie si ca sotie si ca mama. Si iti vei da seama ca, daca timpul pe care il petreci cu Sophia e de calitate, compenseaza mult faptul ca e mai scurt.

Andri, spor la recoltat!

Fetelor , multumesc mult de raspunsuri, m-ati linistit. Nu sunt o mama stresata, urasc comparatiile, etc, dar m-am gandit sa va intreb, totusi, sa nu o dau in extrema cealalta, de neglijenta...

Nu mai stiu ce-am vrut sa scriu. Durerea de cap continua si suspectez iar o criza de fiere. As usual.

comoarele!

Andutza- de bebelusa fericita Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Atunci cand Dalai Lama a fost intrebat ce l-a surprins mai mult īn ceea ce priveste umanitatea, acesta a raspuns: " Omul. Pentru ca īsi sacrifica sanatatea pentru a face bani. Apoi sacrifica bani pentru a-si recapata sanatatea. Si pe urma este atāt de īngrijorat de viitor īncāt nu se poate bucura de prezent; rezultatul fiind ca el nu traieste īn prezent sau viitor; traieste ca si cānd nu va muri niciodata si apoi moare fara sa fi trait vreodata cu adevarat."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Cine a schimbat parola de la contul comun?
Vreau si eu pm cu ea.

Un pui mic si rasfatat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

na na na naaaa naaaaa !

mica zuza , dupa stat 1h la olita , papat fructele si dansat pe langa ea a facut shu-shu la olita sterilizata cu apa fiarta.......

drept pt care tati e deja cu 2 flacoane de pis , MANDRU , la synevo

ALELUIA !
sa traiasca mamaie(femeia de la bebe) ... ca tare rabdatoare a fost
sa vedem acum ce o sa iasa

Amalia dulce bebe 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata !!

LA MULTI ANI Yannis, Lukas, Mihai, Andrei, Stefan! Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!

Fragrant frumoase rezolutii!! Ce mai face Sophia? Buni?

Mirela cred ca a pus si Roxx reteta, nu stiu, eu am facut asa, din imaginatie: am pus in apa cu ulei, la calit ceapa, ardei gras, morcovi (2 buc), 1 pastarnac/patrunjel, jumate de dovlecel (cuburi, restul tocate la robot) si carnita fiarta de gaina, taiata cuburi; au fiert ele acolo si la urma am pus si o lingura de suc de rosii, 3 fire sare si busuioc. Am amestecat sosul format cu niste paste stelini de alea. A iesit demential de bun, ff dulce si gustos. Cred ca poti pune absolut orice leguma ai in frigider. Pofta buna la motani!

Anduta fff imporatnt ca dezvoltare a bebelinei e ca arata cu degetul lucruri. faptul ca iti arata, ca iti arata ca intelege e mai important decat un ma-ma, ba-ba, ta-ta zice cu sau fara adresa (zic "cu sa fara" pt ca de multe ori ne "imaginam" noi ca e cu adresa} si Mneata!

Mergi la inceput