Bulgarasi de ian-feb 2012(50):Bv CristinaGoji!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Matzo......... Intelegem.....Eu incerc sa iau lucrurile asa cum vin. Cele de care imi e frica incerc sa nu le planific si sa nu ma gandesc la ele. Ca degeaba planificam noi ce si cum......ACOLO va fi cu totul altceva...
Despre clisma, am auzit pareri si pareri. Unele spun ca nu e dureros deloc, iti "Implanteaza" un tubulet subtire si te umple cu apa calduta cica si ceva solutie dupa care te plimbi un pic si pe urma "decartezi" tot tot la baie.....Nasol e ca cica tre' sa stai intr-o anume pozitie cand iti pune tubul ala, in pozitia si anume, scuzati limbajul: capra...............
Asta e cica incalzirea, partea frumoasa urmeaza dupa ........

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

puiuta capul sus...o sa fie totul bine

alina ooo mai ai atat de putin...da, la Elias o sa nasc...

ma enerveaza ca nici macar nu manac aiurea...si tot e super mare glicemie cu insulina crescuta...nu mai inteleg nimic

altesa???? ai baut ricinu? sau saraca esti acum la wc

lady o sa fie mai bine de data asta...asta imi zic si mie...ma imbarbatez singura

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 32+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

matza mica si dragalasa...cand o sa te gandesti la bb sa vezi ce viteaza o sa fii...crede-ma

eu recunosc ca mi-e frica de mor si mi-a mai bagat si mortu' pe prispa acu ca pot sa fac o mica coma diabetica adica sa crap asa rapid dar trebuie sa fiu tare si o sa trec si peste asta cum am trecut si peste altele...seara sa nu ma inttrebati nimic ca-s ca un leu in cusca...

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 32+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annisia
Imi imaginam tot felul de scenarii horror si eu eram in toate personajul principal. De felul meu sunt foarte rezistenta la durere. parca v-am mai spus ca am un prag al durerii extrem de ridicat, pana spre nesimtire... Uneori imi reprosez ca am acceptat epidurala si nu am simtit pe bune ce inseamna sa nasti.

Mie imi pare rau ca NU am acceptat epidurala pentru ca intre dilatatie 7 si 10 am zis ca mor, plus ca asa m-a obosit durerea ca la expulzie nu am mai avut energie sa imping si s-a blocat fata pe canal, era sa o comit rau. E adevarat ca ideea de ac in coloana nu ma incata deloc, ma oripileaza chiar, dar nu cred ca as mai face fata la inca o nastere naturala.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Mai fetelor eu c sa va zic. Am avut si sonda (nici nu am simtit-o), si branula ( va sfatuiesc sa cereti sa va fie pusa pe antebrat, nu pe mana ca e incomod) si mi-au facut si clisma care la fel, nu e de speriat. Nu doare, nu te lasa cu sechele, iar recuperarea e mult mai usoara cu matele goale

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

hello fetele

felicit si eu o mamica eroina cristina si un bebe micut mihai ,sa fie sanatos si sa aveti laptic ...am sunat-o ieri pe cristina si nu a raspuns ...sper ca e bine si ca a fost doar ocupata...

lady hai lasa butoiul ca nu e cazul de griji .cel putin pt. analize,eu la fel aveam acum 2 luni,colestrol 250 ,trigliceridele nu are rost sa mai spun cat de mari,vreo 340,dar nici ca m-a afectat in vreun fel ,nu le-am bagat in seama ,...de celelalte problemute ,hai ca mai e putin si scapi...in rest sanatate

eu nu am facut deloc vergeturi pe burtica dar am pe sani ,care nu au prea crescut in sarcina spre deosebire de burtica ,so ,cine sa mai inteleaga...e drept ca nici nu prea am avut grija de ei ...

anca, stai linistita ca la alba se face clisma iar pozitia nu e cea descrisa de tine ci e chiar poz. ginecologica,pe masa ,cu care suntem invatate de acum...cu ce dr. nasti?

iar cu flavia...aseara ne-am speriat amandoua de numa...am dat si in plans vreo ora...iar toata noaptea am stat cu lumina de veghe aprinsa sa o urmaresc...deci a vomitat de 2 ori ,nimik ingrijorator pana aici dar a 2 a oara era sa se inece saracuta ,s-a speriat tare,a facut ochii mari ,m-a busit plansul si apoi si-a revenit...of .am vazut atatea vomitaturi dar parca ca asta ,sau ca e copilul meu ...nu stiu...sper sa nu mai faca d-astea ,adica no, poa' sa vomite dar mai linistit asa...

no, scot si io ceva majorete pt. cine se( sau nu)pregateste

mami de printesa ,flavia 27. 12 .2011

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Olga, aceeasi dorinta de implanturi am avut-o si eu dupa alaptat, dar marius zicea ca-s nebuna. apoi si-au revenit sanii, nu 100% dar oricum, nu imi era rusine sa ma dezbrac. E drept ca eu am alaptat doar 3 luni la mara. Acum sper la mai mult

Mergi la inceput

Iaura, culc-o pe o parte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

bulinuta mama am baut si ricinu am luat si calciu sa inceapa contractiile si rezultatul este ca la mine in burtix e mai liniste ca niciodata asa ca ma duc frumusel sa ma uit la un film.

imi mai amenint si sotu de azi dimi sa stea pe langa mine in caz ca mi se face rau

Diseara mai am de bagat o tura si daca nu se intampla nimic maine dimi sunt la spital sa-mi rupa apa si in sfarsit il voi vedea pe

40+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Nici pe mine nu ma incanta ideea de ac in coloana. Am avut noroc cu o farmacista de la care imi luam eu Elevitul lunar. Abia se intorsese din concediul de crestere a copilului si avea nasterea inca proaspata in minte. Mi-a explicat ca fara epidurala mai toate ajungem sa ne injuram sotii, sa-i luam neamul si familia la rost si sa trimitem bietul omla origini, de parca noi nu am vrut sa ramanem insarcinate. Eu nu si nu, ca sunt breaza rau. Pana la urma l-a convins pe al meu sa treaca pe la farmacie inainte de a pleca la spital sa-i dea o trusa epidurala, pe care o puteam inapoia daca nu o foloseam.
Si cum e viata asta de se leaga toate... Eram in salon si vine anestezista la mine ca mai am putin si ajung la dilatatie patru, cand trebuie montata epidurala. Eu viteaza foc ca nu prea as vrea, ca nu m-am hotarat, ca puii mei ce o-i fi zis eu acolo. Ea cica hai ca te mai las putin sa te gandesti, dar sa stii ca dupa dilatatie patru nu mai prinde si o sa ajungi sa musti peretii pe aici si sa ma injuri ca nu ti-am facut epidurala...
In ziua respectiva stabilisem sa vina in vizita la mine o prietena care are doua fetite si isi dorea foarte tare inca un baietel. Asa si ca sa vina sa puna mana pe burta, sa se ia si la ea... Numai ce ma suna pretenara si eu ii spun ca daca mai vrea sa se grabeasca ca eu sunt la spital sa dau burta jos... Incerc eu sa-i explic unde e spitalul si ea cica stai fata ca acolo am nascut si eu ambele fete, in zece minute ajung. Zis si facut. Numai ce ies pe culoar la poze, rasete si palavre ca iar apare anestezista. Hai, acum ori niciodata. Si numai ce o vad pe prietena ca sare la gatul doctoritei si o pupa si ce mai faceti si vrajeli. Apoi ma ia de mana si imi spune ca e o femeie extraordinara si sa am incredere in ea, ca ea a asistat la ambele nasteri si e cel mai bun anestezist din spital. Cu alte cuvinte m-au luat cu japca; la atatea laude ce mai puteam sa spun? M-am dus la montat cateter si asa fu trebusoara. Cum am spus si intr-un mesaj de mai sus, un fleac, m-au ciuruit... Nu, pe bune, chiar nu doare deloc, deloc, deloc. Enervant de deloc. Ca as fi vrut si eu sa simt acolo ceva, nu sa trec ca gasca prin apa la nasterea mea. de parca eu eram spectator si altcineva facea toata smecheria...

ANNISIA, mami de YANIS LUCA si suriorul lui ANDREAS FABIAN (37+)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput