Bulgarasi de ian-feb 2012(50):Bv CristinaGoji!!
Raspunsuri - Pagina 15
anca_cls spune:
Am o curiozitate.......
La nasterea naturala stiu ca se face clisma, ok. Dar cu partea cealalta? Cu pipi adica.....La nastere ma gandesc ca bebe apasa vezica ca si acum de altfel.......Ce facem acolo pe masa dc ne "cheama" baia?
33+
puiutza27 spune:
Buna mamici,
Si eu am o zi fara pofta de viata, nu ca ultimele trei ar fi fost altfel. Dureri... garla si la mine... ma dor mainile dimineata de nu pot sa imi strang pumnul, de solduri si de spate seara de zici ca sunt batuta cu paru (vorbesc cat se poate de serios). Eu nu stiu cum o sa rezist pana la sfarsit si ce energie o sa mai am cand va veni momentul nasterii. As vrea sa le rog pe cele care aveti experienta nasterii sa imi explicati, de unde forta sa mai si nastem...
Am indraznit sa va scriu despre asta pentru simt ca cedez in fata unei depresii care ma urmareste de cateva zile, bazata pe frica ca nu o sa fac fata si ca poate nu o sa rezist si nu o sa reusesc. Daca o sa o chinui pe fetita si nu o sa o pot ajuta. Ce voi face atunci???? Oare se va descurca sotul meu singur cu bebelusa???? Sunt trista tare si speriata de moarte.....
32+
alina_anto spune:
Lady Nu mai are rost sa iti explic si eu treaba cu analizele..ti-au spus fetele perfect cum sta treaba.
Dar vreau sa iti spun ca pe ranile din zona inghinala te poti da cu bephanten.
Bulinutza Unde nasti? la Elias? Doamne ajuta sa nu mai creasca glicemia.
Altesa
Olga, Anda, deci voi v-ati simtit rau...nu stiu cred ca e ceva in atmosfera..
Anda Nu imi curge nimic din sani, doar ma dor. Am impresia ca voi trage la fel de rau si de data asta cu canale infundate, rani ...Dar acum nu ma mai sperie nimic, stiu ca daca ma lupt, inving
Vroiam sa va spun ca am vorbit cu doctora despre ideea mea de a anula programarea cezarienei si a-l lasa pe Filip sa vina cand vrea el. Dar dr mi-a explicat ca nu putem astepta pt ca am uterul cicatricial si bebe e destul de mare si riscam degeaba... In fine, am vb cu ea vreo 10 min, am inteles perfect ce spune, si am cazut de acord ca nu vrem sa se intample nimic rau..asa ca ramane sa ma opereze pe 14, sambata. Asta daca nu vrea sa vina de ziua mea..
Acum sunt chiar impacata cu situatia, iau partea buna din treaba asta: mai sunt cateva zile si imi tin puiul in brate, stiu exact ce ma asteapta (ma ref la operatie), asa ca sunt f ok. Sambata voi avea 39sapt 1 zi
Deci AMR: 5 zile!!
Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
My_Lady0091 spune:
multumeeeesc...m-ati mai linistit.acu'calc niste rufe...si ma rupe spatele
anca_cls...ma bucur ca ne scrii
Altesa?Esti ok?
Nimic vesti de la Annes?
36+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Alinutza
Niste majorete pt.tine
Alina_cls-mie nu mi-a facut clisma,asa ca am facut pe mine, caci in ziua aia nu am reusit sa merg la twc..tocmai in ziua aia...in rest nu am avut probleme pe sarcina, mai degraba am acum
36+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
aerlilian spune:
Puiutza, tu vorbesti acolo despre mine? Pai eu sunt cea care nu poate strange pumnul dimineata, si cea care are dureri de spate si temeri.Deci...
Alinutza, incep sa am emotii pentru tine.5 zile? WOW!!!
36+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community
alina_anto spune:
Am uitat sa va spun ca eu tot asa, rau ma simt, mi-e usor greata, am o durere de cap urata si o stare ciudata...
Puiutza Termina cu prostiile!!!! Bineinteles ca vei avea putere sa nasti! Hai ca butoiul e plin, nu mai e loc sa intri si tu.
Anca Nu stiu ce sa zic cu pipi, buna intrebare.... Eu la ceza am avut sonda.
Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
My_Lady0091 spune:
Puiutza!!!!Te batHabar n-ai tu cata putere zace in tine, cata putere zace intr-o mama, in general!!Fruntea sus!Si incearca sa procuri ajutoare!poate ar trebui sa stai mai mult in pat!!Crede-ma...vei rezista!!!Nimeni nu e mai puternic ca o mama, pe lumea asta...
36+
adrianaBuc spune:
citat din mesajul lui anca_cls Am o curiozitate....... La nasterea naturala stiu ca se face clisma, ok. Dar cu partea cealalta? Cu pipi adica.....La nastere ma gandesc ca bebe apasa vezica ca si acum de altfel.......Ce facem acolo pe masa dc ne "cheama" baia? 33+ |
hihi
teoretic se face clisma, practic nu neaparat. Si se intampla ca la expulzie sa le dai de lucru medicului, moasei si asistentelor - daca intelegi ce vreau sa spun. Oricum sunt invatati cu d-astea. La Giulesti aveau o folie pusa masa si pe jos tocmai pentru astfel de incidente.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
35+ cu
anca_cls spune:
Of Lady ..........Am citit povestea nasterii tale in urma cu ceva vreme.........M-a demoralizat un pic la momentul acela. Acum sincer m-am hotarat sa nu ma uit la nici un film cu nasteri sa nu mi se faca frica. Tin neaparat sa nasc natural, sper sa se poata.........
POate sunt doar naiva, dar eu sper ca la cateva luni, vreo 2 dupa nastere, sa ma reapuc de sport ca nu ma simt deloc bine in pielea mea...
De asta insist atata si voi insista sa nasc normal, desi nici nu-mi pot inchipui cat de tare poate sa doara, probabil foarte tare.....nu-mi pot decat vag inchipui.
33+