Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 19

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Bia eu o sa stau doar un an pentru ca mai primesc 500 ron dc ma intorc dupa un an si eu lucrez doar parttime. Asa am lucrat in ultimii 5 ani si tot asa va fi si cand ma intorc. Nu cred ca este chiar asa greu sa merg 4 ore la birou si la ora 2:30 sunt acasa la fetita si mai si primesc bani.
Monna sotul meu a lucrat foarte mult la un moment dat dar a stiut sa investeasca banii, si acum avem 3 proprietati imobiliare de la care luam chirie. Nu este mult dar suficient sa ne descurcam si in rest se mai ocupa de una de alta de unde mai scoate niste banuti.
Suntem destul de chibzuiti si avem strictul necesar si inca ceva in plus

Cristina 26+ Karina, comoara noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Da Monica, din motive medicale. Dar pe de o parte ma bucur ca nu am de ales. Bine sper sa nu zica dr k nu pot face cezariana, inca nu am discutat cu ea. Dar daca fac cezariana, sigur ma asista ea la nastere.

Mergi la inceput

Super viata ... stai acasa si vin si banii. Super. Eu deaia nu stau acasa, pt k daca stau ... vin banii, dar mai putini.

Mergi la inceput

Ia sa ma duc eu sa pregatesc ceva de mancare pt sotul meu ca imediat vine acasa, si sa fac si niste clatite

Mergi la inceput

App (deviez un pic de la subiect) ai idee cum e prin poiana B? Ca vin cu sotul meu week asta.

Mergi la inceput

Si eu tot clatite am facut... fetelor poate va facem pofta. Va trimitem si voua

Mergi la inceput

Bia noi nu am mai fost in poiana demult dar din ce vad la televizor este multa lume si cu noua partie de ski turistii sunt tare entuziasmati. Noua nu ni se pare cine stie ce ca aici stam de o viata Acum cativa ani am mancat o pizza acolo si preturile nu erau mari la fel ca in oras.

Mergi la inceput

poate veniti week asta :p ;)

Mergi la inceput

Tu cum o sa nasti?

Mergi la inceput

Fetelor cred k va inebunesc cu intrebarile, dar acum ca v-am gasit,nu ma pot abtine. Voi beti Coca Cola? Eu beau cam la 2 zile, oare afectez bebelusa? E preferatul meu si nu pot renunta la el.

Mergi la inceput