Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 19

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

ufff.. Ronina sa treaca repede

Monica, fericita 29+ cu Cezar-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Va multumesc tuturor pt urarile de bun venit! Eu scriam la alt subiect, numai k o alta mamica mi-a spus de subiectul asta si ma bucur k v-am gasit.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bia_Mi

Va multumesc tuturor pt urarile de bun venit! Eu scriam la alt subiect, numai k o alta mamica mi-a spus de subiectul asta si ma bucur k v-am gasit.

Si noi ne bucuram ca ne-ai gasit. Aici suntem toate cu sarcinile de varste apropiate si e mai frumos ca asa vedem ca ce si cum se intampla pe la fiecare si ne consolam una pe alta

Mergi la inceput

Si ca tot vb ieri de hainute, aseara am mai bagat o comanda de 50$ de hainute . Parca nu ma mai pot opri din cumparat. Am gasit si am luat niste camasute de alea care se leaga pe lateral si pantalonasi cu tot cu botosel. Si am mai comandat inca 4 perechi de pijamalute de la 0 la 3 luni, o pereche de pijamalute pt 9 luni si un hanorac tot pt 9 luni. Cica gata cu hainutele de-acu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Bia inca nu am vergeturi, dar mai este timp
Asa bine este acasa !!!! Dorm cat vreau dar nu mai mult de ora 9 sau 10. Am facut curatenie generala dar zilnic am ceva de facut. Fac linistita mancare, ma odihnesc, mergem la plimbarica, mai cumparam una alta. Sotul meu nu lucreaza, insa banutii vin totusi si aproape toata ziua suntem impreuna. O sa mergem si la piscina ca avem abonament dar trebuie sa ne luam o masina. Cam asta este viata mea

Cristina 26+ Karina, comoara noastra

Mergi la inceput

Morfo de trim 3? Ce eco se face? 4d? sau 3d? nu mi-a zis dr nimic. Eu aveam programare pe 16 ian. Dar am fost la o consultatie pana in anul nou, si am zis ca aman programarea asta dupa 16 spre sf lunii ian. Dar nu stiu ce imi face acum? Trebuie eco? O sa am 34+. Nici nu stiu ce sa fac,o s-o sun pe asistenta dr sa vad ce zice. Eu cred k o sa nasc prin cezariana, voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

bia si eu o sa fac tot cezariana. Pe de-o parte din cauza unei analize care nu aiesit bine si care ne-a pus in dubiu, pentru ca imi este frica de nastere naturala. Sunt si avantaje si dezavantaje. Acum important este sa fie fetita bine.

Mergi la inceput

As vrea, daca pot, sa ma duc pana la sf lunii. Vrei sa stai 2 ani acasa?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kovacsc

Bia inca nu am vergeturi, dar mai este timp
Asa bine este acasa !!!! Dorm cat vreau dar nu mai mult de ora 9 sau 10. Am facut curatenie generala dar zilnic am ceva de facut. Fac linistita mancare, ma odihnesc, mergem la plimbarica, mai cumparam una alta. Sotul meu nu lucreaza, insa banutii vin totusi si aproape toata ziua suntem impreuna. O sa mergem si la piscina ca avem abonament dar trebuie sa ne luam o masina. Cam asta este viata mea

ce fain, stati amandoi acasa si totusi banii vin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bia_Mi

Morfo de trim 3? Ce eco se face? 4d? sau 3d? nu mi-a zis dr nimic. Eu aveam programare pe 16 ian. Dar am fost la o consultatie pana in anul nou, si am zis ca aman programarea asta dupa 16 spre sf lunii ian. Dar nu stiu ce imi face acum? Trebuie eco? O sa am 34+. Nici nu stiu ce sa fac,o s-o sun pe asistenta dr sa vad ce zice. Eu cred k o sa nasc prin cezariana, voi?

Bia cezariana faci din motive medicale?

Mergi la inceput