Cucu-bau:HAI CristinaGoji!!!HAI Altesa!!!(49)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

LA MULTI ANI MATZA SI TUTUROR CELOR CARE ISI SERBEAZA ZIUA DE NUME , SANANATE , NASTERE USOARA SI BEBELUSI SANATOSI
Lexibine ati venit pe taramuri mioritice , ma bucur ca ati ajuns cu bine , sanatosi si linistiti, sa ai nastere usoara sigur esti pe maini bune
Am vazut pozele cu bebelusii .. doamne ce mici si dragutei sunt toti , mamicilor inca o data felicitari ptr minunile de copilasi, sa va aduca fericire si impliniri in viata.
Am sa scot cateva motzate ptr fetele noastre , or fi obosit celelalte, cine stie... poate merge si asa , oricum cu reclamatia la OPC vad ca nu a mers asa ca baza este in voi mamicilor sa nasteti usor si bebelusi sanatosi
Ptr fetele din Timisoara eu spun prezent ptr intalnirea de lunila ora 15.30 la Casa cu flori stiu ca-i problema cu parcare dar sigur ne descurcam noi . am sa trimit PM poate ajunge si la Sophia
Gianina ma bucur ca esti ok chiar ma gandeam ca tu esti singurica acolo , vine cineva sa te ajute cum ai sa faci ?
Alina de ceva vreme tot vreau sa iti spun ca te adminr ptr ,maturitatea cu care vezi lucrurile iar poza ... este superba zici ca sunteti doua surori nu mama si fiica
Aerlilian sper ca nu te-ai obosit f tare cu musafirii si ca esti ok
iar m-am intins ca o placinta ... gata ies dar stau cu ochii pe voi sa vad noutati
Pup mamicile , pup burticile si beblusii

38+ de

Mergi la inceput