Cucu-bau:HAI CristinaGoji!!!HAI Altesa!!!(49)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

anda bravo pt. toma grasut ,iar cari e o sacumpa ,deja e fata mare ,te poti baza pe ea.
am mai pus ceva poze ...https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/Iaura21?authkey=Gv1sRgCKWKq7vd0JrV_gE#5694866550627390322

mami de printesa ,flavia

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

aura ce draguta e flavia doamne ce frumosi sunt

E adorabila in poza aia infasurata ,roz deschis cred ca e din maternitate poza.

Cari chiar ca ai un grasan in sac

Fetelor eu cred ca cristina a nascut

39+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

La 13.30 am vb cu ea si n-avea nimic

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

aura ce draguta e flavia doamne ce frumosi sunt

E adorabila in poza aia infasurata ,roz deschis cred ca e din maternitate poza.

Cari chiar ca ai un grasan in sac

Fetelor eu cred ca cristina a nascut

39+ cu baby Rafael-Ioan

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si 33+ Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Nici acum n-am nimic. Nici chef, ca nu nasc si eu odata!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

40+

Blog

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

Buna fetelor!

La multi ani sarbatoritilor de azi!!

Si la noi in Giroc s-a simtit destul de tare cutremurul de azi dimineata, epicentrul fiind in Chisoda, doar la aproximativ 1km de noi. Pe mine m-a trezit un zgomot puternic urmat de zgaltaitul patului si usilor...suficient cat sa nu mai pot adormi la loc

Fetele din Timisoara, ramane deci pe luni la 15:30 la casa cu flori, la cofetarie, jos?

O zi buna sa aveti in continuare!

Dariana +33 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

cristina si eu sunt in aceeasi stare tocmai de asta ies in oras sa mai treaca timpul ca nu mai suport

nu v-am zis gluma la barbate-miu a zis ca la noapte imi toarna o cana de apa in chiloti ca sa vad si eu cum e sa mi se rupa apa

39+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

LA MULTI ANI!!!!!TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE DE ION..IOANA.
Mai burticute dar se pare ca avem bulgarasi cu personalitate puternica nu glumavin cand vor ei nu cand vrem noi,,,important e sa fie sanatosi.
Despre noi ce sa va zic azi dim am experimentat prima contractie dureroasa de era sa scap ibricu cu cafea din mana,,in rest toata ziua ma durut pe sub burtica,bebita agitata nevoie mare dar cam atat,,si tare imi doresc si eu sa vina marele moment.
In rest eu va citesc dar nu scriu ca nu prea am ce,ma bucur ca LEXI a ajuns cu bine,mamicute vam vazut pozele cu puiutii care sunt superbi sa ii tina doamne doamne sanatosi sa creasca mari si voiosi.
Va poop pe toate si aveti grija de voi si de burticute

+38 de FETITA inca un pic si vine si la noi barza....:P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessamine spune:

Lexi bine ati venit acasa!!!

altesa este geniala ideea sotului tau

aura e superba bebita

fetele am si eu un stres cu bagajul pt maternitate pt cezariana: voi ati facut un bagaj mic pt postoperator ? si daca da ce contine?

Livia 38 + Stefan Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian.feb2012 spune:

capitolul 50

Mergi la inceput