Strugurasi de Sept-Oct 2011 *21*
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
mikka11 spune:
orezul integral e ok? dar cel negru?
hai ca azi am pus o multime de intrebari
Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui May3 credeti ca e prea placut sa tragi de tzatzi cu pompa de 3 luni? s-o mai fac si dupa 6 luni in conitiile in care n-am un servici usor si am si un sef nou pe care tre sa-l impresionez? ![]() |
da´ tre´ sa-l impresionezi cu tzitzele¿
![](balconu.gif)
![](radtare.gif)
suntem amandoua in aceasi situatie, imi vine sa arunc cu aparatul ala de toti peretii! ba mai nou, nu mai mulg cu cel electric, cu cel manual fac eu mai multa presiune si cap mai repede, plus ca-l car dupa mine in bucatarie, sau ma cocotzez in varful patului, nju ca cel electric, cu cabluri si alte balarii
![](icon_smile_dead.gif)
cerealele
am citit si rascitit, si e recomandat sa fie introdus glutenul la 6 luni. Studiile arata ca probabilitatea de intoleranta la gluten se dezvolta putin mai mult la copiii care nu au primit gluten decat dupa 7-8 luni. bineinteles, riscul cel mai mare il prezinta cei care au primit inainte de 4 luni. insa dupa astia, cei mai sensibili sunt cei ne-glutenati in primele 7 luni.deci mai bine la 6 decat la 9.
accept critici, pietre si rosii dupa ceafa
![](icon_smile_big.gif)
asa a ´conversat´ Noa pana la 12 azinoapte:
http://www.flickr.com/photos/dbunny/6671943697/in/photostream/
lintea e gata, checul e gata, croketele trebe prajite, bucataria e spalata, o iau la muls
![](icon_smile.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
citat din mesajul lui klau_ditza buna dimi ! am chiulit cateva zile - doar am avut botezul ![]() |
felicitari pt micul crestin. asteptam poze!
mikka11 spune:
dbunny sa stii ca am citit si eu asta, cum ca mai bine introduci glutenul de la 6 decat la 9 luni, cica sunt rezultatele unor cercetari recente. deci, cum spuneam, cate capete, atatea pareri...si a mine in cap...ceata totala
Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)
ingeras26a spune:
Dbunny
May nu stiu daca te ajuta sau nu cu ceva ce voi spune, dar asta este parerea mea.
Si eu va trebui sa incep serviciul probabil in februarie, deci cand bebe nu va avea nici macar 4 luni implinite. Nu stiu inca daca il incep in feb sau in aprilie. Nu depinde de mine.
Momentan, il alaptez pe Sasha 100%. Cand incep serv, el va sta la mama sau la soacra mea, deci nu il voi vedea zilnic. O sa-l vad o data de luni pana joi, iar de vineri pana duminica o sa il iau acasa. Este foarte complicat, urasc situatia, insa decat sa il las cu bona, prefer varianta aceasta, am incredere ca el va fi mult mai bine, asa cum s-a intamplat si cu Maya.
Si eu as vrea sa ii dau laptele meu in continuare, chiar daca il congelez zilnic si il decongelez cand ii dau, insa:
- unde te mulgi la serviciu? voi credeti ca este igienic intr-un WC? eu nu, oricat de bun e LM, eu una nu sunt de acord sa te mulgi in toaleta de la serviciu...
- daca sunt persoane care sunt de acord cu acest lucru, tb sa ia in considerare ca toata lumea va stii ca te mulgi (cu asta nu am o pb, cui nu-i convine, e treaba lui), pt ca pompa se aude (chiar si cea manuala, cum folosesc eu.
In alta ordine de idei, nici lui Sasha nu prea ii place la san din pacate. Suge aprox 10-12 min la fiecare masa, spre deosebire de Maya, care statea cate 1 ora... m-am adaptat insa nevoilor lui, iar seara, cand e f obosit si nu mai are chef sa suga nici macar 10 min (suge repede ce curge tare si dupa aceea renunta, urla, ca nu-i convine sa se chinuie...), ii dau laptele meu in biberon. Mananca pe langa ceea ce suge inca 90-100 ml.
daca tb sa plec undeva si nu il pot lua cu mine, ii las lapte muls si papa cam 210-220, deci mult. La san totusi nu cred ca trage atat de mult. Cand ma mulg scot dimineata 140 de la un san (am scos de cateva ori 230), iar ziua cam 210 maxim de la ambii. Mie mi se pare cateodata ca nu este satul, ma chinui cu 1000 de l de apa, 100 de ceaiuri, galactogil, galafor etc.
Lui Sasha nu ii place deloc sa stea pe burtica, nici sa doarma pe burtica, drept pt care deocamdata nu se intoarce.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ionelamaria/ionelamaria.jpg)
ionelamaria spune:
Bunny, din punctul meu de vedere , acele cercetari confirma doar ca glutenul e periculos si la 9 luni nicidecum ca e ok la 6. Eu practic l-am introdus dupa 1 an, inainte de 1 an a primit de vreo 5 ori ( de pe la 8-9 luni pana la 1 an se intampla asta) Da eu cu alergiile sunt paranoia dupa ce am patit-o rau eu si stiu cum e... as muri sa-mi vad copilul mic asa
ingeras26a spune:
citat din mesajul lui JadeJador mi a venit factura la curent 360 ron sunt inca in stare de soc ![]() _ ![]() ![]() |
Hi, hi :) felicitari
![](icon_smile_big.gif)
Eu am fost in stare de soc o zi, dupa care mi-a trecut.