Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (19)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andra_C/Andra_C.jpg)
Andra_C spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pentru ca ati participat la "sondajul" meu Noua ne place foarte mult si numele Stefan, dar cum numele nostru de familie este Banica, nu prea ar fi treaba sa-l cheme Stefan Banica
Virginia, Felicity, finutii mei sunt foarte scumpi, sunt toti foarte frumosi si cuminti.
Josefine, chiar m-am uitat la serialul The Tudors
Mirela, nici eu nu as pune un nume ales pentru un bebe altui bebe. Dar nasii i-as pastra, sa stii. Bine, eu si daca as avea 10 copii, as pune tot aceeasi nasi
Mie cel mai mult imi place Victor, apoi Tudor, dar mai trebuie sa-mi conving si sotul, lui ii place Sebastian, apoi Vladimir...Inca o data va multumesc!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana 31.03.2010 si viitoare mami de baietel
18s +
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
mi_bebelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andra_C Fetelor, va multumesc din suflet pentru ca ati participat la "sondajul" meu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Virginia, Felicity, finutii mei sunt foarte scumpi, sunt toti foarte frumosi si cuminti. Josefine, chiar m-am uitat la serialul The Tudors ![]() Mirela, nici eu nu as pune un nume ales pentru un bebe altui bebe. Dar nasii i-as pastra, sa stii. Bine, eu si daca as avea 10 copii, as pune tot aceeasi nasi ![]() Mie cel mai mult imi place Victor, apoi Tudor, dar mai trebuie sa-mi conving si sotul, lui ii place Sebastian, apoi Vladimir...Inca o data va multumesc! -------------------------------------------------------------------------------------------- Andra, mami fericita de fetita ![]() ![]() |
Sa stii ca si mie imi place cel mai mult Victor, apoi Tudor, locul 3 Sebastian si 4 Vladimir.
![](pupic.gif)
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta si
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/diana85/diana85.jpg)
diana85 spune:
Buna dimineata, burticutelor!
Aever, da' stiu ca suntem pe-o lungime de unda cu numele . Exact cele ce le enumerai tu ca preferate dar prea folosite imi plac si mie deceva timp, insa cum zici - sunt prea comune deja. Pentru Luca cel putin am o mare feblete, insa deja am un nepotel asa... Si Mihai era pe lista mea de optiuni. Alexandru inca nu e total exclus - in principiu pentru ca e intalnit si la straini, cu forme usor diferite.
Mai vroiam sa-i zic uneia dintre voi ceva, da' chiar nu-mi mai amintesc ce... Porbabil revin .
Diana 22+ cu
Mirciulica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
Buna dimineata fete dragi!
Mi_bebelina, ce bucurie sa te citesc! Doamne ajuta, sper sa fie bine, ca orice mama. M-ai cutremurat ref la povestea doamnei care a pierdut 2 copilasi si a facut altii, mai mult, le-a pus aceleasi nume. Dumnezeu e mare, si cateodata ne da o putere de neimaginat! O mare mama, chiar m-ai impresionat!
Aever bravo, ti-am zis eu ca se vor aranja lucrurile incet-incet, totul va fi bine.
Bun, fetelor am vb cu dna dr si maine merg sa vb mai pe larg in cadrul unei conversatii. Astfel, mi-a zis ca s-a uitat pe rezultatul de la triplu test, ca rezultatul este bun doar ca valoarea HCG este cam mica si corelat ci diametrul biparietal (care era de 15 sapt si 6 zile in loc de 16 sapt fix cat aveam eu - deci nu mi se pare o diferenta asa de mare totusi, dar nah, eu nu sunt medic) ar fi tras asa de tare in jos pronosticul ptr trisomia 18. Dar ca ar fi fost niste (multe) malformatii vizibile ecografic, ca nu trebuie sa ma ingrijorez, dupa parerea ei bebe doar va fi un pic mai mic la nastere si atata tot. Dar pentru linistea mea, daca vreau sa fac amnio ca sa stau linistita, abia asteptam sa imi recomande ea, sa nu creada ca ma dau eu rotunda aiurea si imi autoprescriu interventii, mai stii, ea e super ok dar nu stii niciodata ce crede omul.
Bun, asa ca maine merg la consultatie la ea (mi-am pregatit cateva intrebari) si sper sa stabilim si ziua ptr ca am vb la Fundeni si mi-a zis sa nu mai iau aspenterul si sa nu stau prea mult fara el. Nu cred ca va fi cazul, totusi amnio nu este o interventie care sa se faca chiar asa pe banda rulanta. Ce sa va spun, am ceva emotii dar sunt mult mai linistita ca vineri, vreau un diagnostic,vreau o certitudine, ca sa stau linistita, am sa fiu cea mai fericita femeie din lume dupa ce va iesi rezultatul (bun, sper, si ma rog pentru asta ).
Pupici tuturor!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/virgiL/virgiL.jpg)
virgiL spune:
MIRELA, din punctul meu de vedere,nemaifolosind un nume menit unui samburel,incercam de fapt sa scapam de teama de a nu ni se intampla din nou ceva neplacut( de fapt e frica pierderii)...Dar cel mic nici nu s-a nascut, nici nasi n-a avut, nici nume n-a primit... Asa ca ii poti pune ce nume iti place si ce nasi vrei!Poti gandi si altfel... Poate nu era el (cel pe care l-ai pierdut) Alexandru sau Mihaela ta...Poate el /ea inca va asteapta...Se poate vorbi mult pe tema asta.Sa stii ca si mie imi place sa comunic mai mult in scris;-)).... Si eu am avut o serie de scrisori( clasice) cu sotul meu inainte de a ne cunoaste personal.Doar ca el ma stia....si a ales sa ma abordeze in scris,considerand ca n-are sanse sa ma abureasca din priviri...
ADDYA ,esti la varsta de sarcina la care secretiile vaginale la multe din gravidutze se modifica atat calitativ,cat si cantitativ....Poate fi ceva normal,dar cel mai bine e sa te vada medicul si daca el considera se face si analiza secretiei...
ANDREEA,ma bucur ca te-ai mai linistit....!
Virginia 22+ cu ,mami de Ioana
tinuta78 spune:
Neatza tuturor.
La multi ani cu intarziere pentru Ioane si Ioani.
Ylari, imi pare rau ca trebuie sa te framanti si tu cu probleme legate de statisticiDT,TT.
Eu cred ca nu are nimic bb si atata timp cat este ecografic in parametri nu ai de ce sa-ti faci griji.
Noi avem vesti bune, am primit si rezultatul la cariotip. Este 46XX feminin normal. Nici nu ne asteptam la altceva, dar... am facut 2 drumuri dupa rezultat pentru ca nu mai aveam rabdare. Bebelina are zile si zile, cand miscoceste mai mult cand foarte slab. Sper sa creasca normal, pentru ca uitand u-ma la burticile voastre... a mea e inca micuta la 20s. Bine eu am sanii voluptosi si abia acum a ajuns burtica la diametrul sanilor
. Cu o bluzica mai larga se mascheaza de numa. Multi mi-au zis ca nici nu se vede ca-s gravida, probabil si unde m-am ingrasat peste tot(off, m-a facut mama proportionala
ce-asi fi dat sa creasca macar acum burtica inainte). Zicea cineva ca i s-a oferit locul in mijocul de transport in comun; eu cred ca abia la primavara cand oi lasa cojoacele acasa sa beneficiez de asa ceva .
19+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maiiunie2012/maiiunie2012.jpg)
maiiunie2012 spune:
Va pupcesc burticute frumoase! sa aveti o saptamana excelenta!
Am facut casuta noua!!!
Capitolul 20
aever spune:
Deci se pare ca am intrat eu in faza aia cu "numai mie mi se intampla" Acum m-a sunat barbatu ca nu-si gaseste buletinul si-i trebuie neaparat ca sa refaca actele pentru casa si evident ca ne trebuie neaparat ca sa ne "luam" la primarie. Iar ne-am blocat. Din fericire mi-am dat seama pe unde ar fi putut sa se rataceasca si s-a dus acum acolo sa vada daca-l gaseste. Daca nu, alti bani alta distractie, iar drum la Oradea pt facut buletin, iar asteptare, iar stres. Eu sper totusi sa-l gaseasca. Va tin la curent. Imi vine sa rad si sa plang in acelasi timp. Imi spun ca o fi Universul care-mi da in cap ca am fost prea incordata si prea inversunata sa am eu control.
Revin la povestea cu numele, eu cand am ramas insarcinata am simtit ca o sa fie baietel si o sa-l cheme Andrei. Abia apoi am realizat ca Andrei ar fi prea derutant tinand cont ca eu sunt Andreea si sotul Adrian, mi se pare ca ar fi prea apropiate numele si ca nu merge. Alexandru la noi e exclus pt ca sunt prea multi Alexandrii in familia sotului, inclusiv pe socru il cheama Alexandru asa ca practic ar avea amandoi acelasi nume si prenume. Sotul nu vrea sa punem copilului 2 prenume, desi chiar n-am dezbatut foarte pe larg problema asta, dar cred ca inclin si eu spre varianta cu un singur prenume. Eu am doua si pe al doilea nu l-am folosit niciodata, doar il car asa dupa mine.
Andreea, 17+ cu BebeLUna
aever spune:
Deci si-a gasit zapacitul buletinul. Era unde am banuit eu. Ce s-ar face oare fara mine? Gata, trecem la capitolul urmator, numai cu vesti bune sper.
Andreea, 17+ cu BebeLUna