Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (19)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
josefine spune:
Tudor e numele dinastiei engleze. Asa ca e f. usor de pronuntat. :) Mie imi place f. mult si din motive subiective. :)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela77a/mirela77a.jpg)
mirela77a spune:
Multumesc Anitei si lui Elishor pentru incercarea de a-mi inlesni intalnirea cu Virginia
Imi pare rau ca nu s-a simtit bine, dar vor mai fii ocazii, cu siguranta.
Eu sunt pestisor, asa dupa zodie, si cel mai bine ma exprim in scris, daca va vine sa credeti, sotul l-am cunoscut nu live ci prin internet, acum 7 ani era o moda, pe care am practicat-o si eu, cu un site d enu mai stiu cum se numea unde iti puneai poza si scriai 2 vb de tine si intrai in discutii cu diverse personaje, in schimb la sotul meu a fost altceva, m-a atins la punctul sensibil, partea spirituala nu cea trupeasca, sa zic asa.
astfel se face ca eu sunt constanteanca, el vasluian si stam de 6 ani impreuna in bucuresti.
ideea a fost sa stam cumva la jumatatea drumului.
Astfel, m-am atasat si de voi, chiar daca eu am ramas in urma si nu pot sa mai impart cu voi toate trairile specifice sarcinii, totusi, imi sunteti ca niste surioare si mi-ar placea sa ne cunoastem si dincolo de monitor daca este posibil si sa tinem legatura mai strans, mai cu seama ca acum, de cand nu mai lucrez, am o posibilitate mai mare de miscare si tot s-au ivit turneele astea, sa zic asa, cu prezentarile prin tara. Oricum pe mine m-a ajutat, ca imediat dupa perioada aceea dificila din noiembrie m-am luat cu treaba asta si m-am infipt tare in ea, sa zic asa, astfel incat mi-e mai usor acum.
Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela77a/mirela77a.jpg)
mirela77a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andra_C Fetelor, fac un sondaj: care nume va place mai mult dintre: Tudor, Sebastian, Victor si Vladimir? Vreau un nume de barbat, dar care sa poata fi pronuntat usor si de catre straini :)) -------------------------------------------------------------------------------------------- Andra, mami fericita de fetita ![]() ![]() |
din cele 4 nume propuse mie tudor imi pare cel mai usor de pronuntat si mai frumos.
vladimir imi pare un nume prea dur
sebastian prea lung, am avut un coleg de generala cu acest nume si prescurtarea sebi nu mi s-a parut nicioadata ca mi-ar atrage atentia
iar victor ... nu stiu, poate ar fi inca o varianta
apropo de nume, am si eu un pitic, nu l-am mai spus, dar expun aici ideea sa vad ce parere aveti
eu ii alesesem numele alexandra\u mihai\ela. dar nu a fost sa fie si m/am gandit eu ca atunci cand va fi sa am un al doilea bebe in nici un caz nu o sa mai aleg aceste nume, pentru ca au fost deja destinate unui samburel care n/a razbit.
la fel si cu nasii, noi suntem cununati de 2 perechi si amandoua ar fi trebuit sa il \o boteze, dar iar nu a fost sa fie si la fel le/as explica, sper ca ar intelege si ar accepta ca o sa vreau alti nasi cand va fi cazul. plus ca mai primisesm vreo 2 oferte, de la niste prieteni.
vi se pare ca exagerez?
Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
mi_bebelina spune:
Buna fetelor!
Cam rarutz scriu, dar va sigur ca citesc tot si sunt alaturi de voi cu gandul.
Ylari, o sa vezi ca totul va fi bine. Fa amniocenteza si vei vedea ca ai un baietel sanatos. Linistea ta conteaza cel mai mult acum, asa ca fa tot ce se poate sa te linistesti.
Virginia, tinand cont ca in sarcina asta m-am cam saturat de greturi si stari de rau, le experimentez chiar si acum...ti-as da o bataita ca te plangi de-abia acum. Daaarrrrrrr, avand in vedere ca la prima sarcina n-am avut nimic pana pe la 6 luni, iar atunci din cauza arsurilor la stomac o dadeam in voma si aveam o stare foarte nasoala, tin minte ca nu puteam sta la ecograf culcata ca simteam ca n-am aer si acush-acush dau la rate.......zic ca fiecare sarcina e unica, fiecare cu starile ei in anumite momente.... Oricum eu sper sa treaca si sa nu se mai intample, stiu ca e tare nasol.
Legat de nume, noi inca nu ne-am gandit pentru ca acum 3 saptamani cand am facut ultima ecografie nu a putut sa ne spuna sexul copilului, avea cordonul intre picioruse. Vreau sa merg pe joi la dr, nu stiu daca imi face si ecografie......daca nu pe 6 februarie sunt programata la morfo de sem 2. Ce rost are sa ne gandim de pe acum si de nume de fete si de baieti?
Mirelle, legat de numele lui bb...voiam sa iti povestesc....Am o colega la munca, e in varsta, are copii de varsta noastra, dar.....inainte de a avea fata si baiatul, a mai avut o fata si un baiat care s-au inecat in Dunare intr-o excursie pe la 7-8 ani. Si nu stiu cum a avut curajul ca pe urmatorii 2(tot fata si baiat) sa ii boteze la fel. N-am inteles-o, nici acum n-o inteleg. Ma gandeam ca din moment ce ai avut curaj sa mai faci copii dupa ce primii au murit la o varsta destul de mare, ca sa incepi o viata noua lasi trecutul in urma si nu mai permiti ca ceva sa iti aminteasca de el. Dar, fiecare gandeste cum crede mai bine....
O alta poveste legata de nume... Ne povestea profu' de muzica din liceu ca el a mai avut 6 frati, insa toti au murit inainte sa implineasca 2 ani...bine,asta se intampla acum 70 de ani poate si mai bine, erau la tara, erau alte conditii, alte vremuri.....Iar cand era insarcinata cu el, mama lui s-a dus la o baba in sat care a sfatuit-o sa-l boteze cu numele zilei in care se va naste(o chestie destul de neobisnuita chiar si pentru vremurile alea, avand in vedere ca astfel de nume li se dau animalelor din gospodarie, cu precadere vacilor). Si asa s-a numit Jean, fiind nascut intr-o joi.
Cu privire la nasi, noi nu ne-am gandit inainte cine sa ne boteze primul copil, nu ii intrebasem inca pe nasii de cununie, ei nu ne-au zis nimic.....abia cand am ajuns acasa de la spital si ne-am dat seama ca trebuie sa organizam botezul i-am intrebat pe nasii de cununie care au aceptat. Nici acum nu stim care vor fi nasii lui bb, sa fie el bine, sa vina pe lume sanatos si apoi e timp si de asta.
Hai ca m-am intins......fug la treaba!
O zi buna va doresc!
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta si cu fratior sau surioara?
aever spune:
Doamne fetelor, ce "dinozaura" pot sa fiu in gandire! Ori ne-am gasit toate aici pe sufletul nostru, ori chiar tot ce credeam eu despre ceilalti oameni e gresit. Ma refer la chestia cu verighetele, evident. Eu aveam impresia ca marea majoritate a barbatilor poarta mereu verighetele fara comentarii, nu mai zic de femei de care aveam impresia ca nu le scot niciodata, poate doar noaptea. M-am bucurat mult cand am citit ce ati scris voi aici si cat de relaxate sunteti pe tema asta. Deci n-am cum sa nu fiu Zen cu asa prietene ca voi. Pana la urma aveti dreptate, tin prea mult cont de ce zic/cred ceilalti(cred ca de la ai mei parinti mi se trage) si sunt prea incordata cu subiectul asta. Ieri al meu a zis ca o sa mergem saptamana asta sa alegem, deci pana la urma a cedat nebunei de mine si o sa-mi faca placerea. Deci se rezolva si asta. Acum trebuie sa caut cam ce model mi-ar place ca eu sunt si tare nehotarata.
Ieri am vorbit si cu nasu si desi n-am ajuns la nici o concluzie in ce priveste cum o sa facem toata treaba, m-a ajutat mult sa ma linistesc ca am simtit ca am sustinere si ca sunt oameni dispusi sa ne ajute.
Asa am sa fac, sa incerc sa le iau usor pe toate. Iar o sa-mi cer scuze ca v-am stresat cu problemele mele, din fericire m-am obisnuit cu faptul ca voua va place atat de mult sa ajutati incat nu va deranjeaza ca ma smiorcai. Si va multumesc din suflet pentru asta! Va dati seama ca va iubesc din ce in ce mai mult.
Era pe aici o intrebare legata de nume, si mie imi place mult Tudor desi e cam prea mult folosit si a doua optiune ar fi Victor. Victor chiar era pe lista mea de nume posibile.
Nu cred ca v-am zis niciodata aici, am zis initial sa ma mai gandesc la nume, insa ne-a cam ramas mintea la doua nume. Pentru baiat nu cred ca ne mai razgandim, sotul a zis din prima ca lui ii place Mihai. Punct. Din fericire si mie imi place Mihai, chiar daca n-as putea spune ca e numele meu preferat insa cele preferate ale mele sunt mult prea folosite si n-as vrea asta(adica Alexandru, David, Tudor, Matei, Luca...) Pentru fetita nu sunt foarte sigura, imi ramasese mintea la Miruna. Mi se pare un nume frumos romanesc si nu-i nici asa de des folosit(sau nu prea am intalnit eu asa mult). Initial cel mai mult imi placea Maria, insa aproape toti prietenii nostri care au fetite au pus numele asta si tare mi-e ca ne vom incurca rau de tot in Marii. Totusi imi place cam mult Maria, plus ca-i nume de sfant, ma mai gandesc daca renunt sau nu la Maria. Poate mai reluam discutiile de nume dupa ce aflam sexul.
Andreea, 17+ cu BebeLUna
aever spune:
Mi-au placut verighetele voastre! Sunt finute si discrete. Eu ma uitam la chestii mai complicate asa...dar poate ar fi mai bine sa ma uit si eu la ceva asa finut. Ziceati de degete umflate, aveti dreptate si mie mi s-au mai umflat un pic degetele, acum sunt relativ ok dar au fost asa umflate intr-o zi ca nu puteam strange pumnul ca lumea.
Andreea, 17+ cu BebeLUna
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/addya_21/addya_21.jpg)
addya_21 spune:
BUNA DIMINEATA BURTICUTE VORBARETE!!!
AEVAR,NU TE MAI STRESA DRAGA MEA ATAT DE MULT,II FACI RAU LUI BEBE.
TOTUL O SA FIE BINE,SI PREGATIRILE PENTRU CUNUNIE,SI MOBILATUL CASEI.EU ACUM 2 LUNI AM FOST LA UN MAGAZIN DE MOBILA ,AM ALES DE ACOLO MOBILA PENTRU DORMITOR SI LIVING,SI DE CARAT,ASAMBLAT S-AU OCUPAT BAIETII DE LA FIRMA ACEEA.TREBUIE SA ITI FACI PUTIN TIMP LIBER SA MERGI INTR-UN SHOWROOM,SI SIGUR VEI GASI CEVA PE GUSTUL TAU.
ANITA,NU SE TERMINA NICI UN VIS!!!TOTUL MERGE MAI DEPARTE ,IAR IN IUNIE,VEI FI MAMICA CELUI MAI FRUMOS BEBE DIN LUME!!!
...SI CUM NU SE PUTEA SA NU AM SI EU O PROBLEMA.......DE CATEVA ZILE AM O SECRETIE\SCURGERE ALBA GELATINOASA CARE MA SPERIE INGROZITOR.MAI ESTE CINEVA CARE ARE ASA CEVA?NU STIU DACA E NORMALA SAU NU....
VA PUP SI VA DORESC O ZI FRUMOASA!
andreea 16+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/addya_21/addya_21.jpg)
addya_21 spune:
AAAAAAA ,AM UITAT ,AM VAZUT CA VORBITI DE NUME PENTRU BEBEI.
ASEARA L-AM INTREBAT PE SOTUL MEU DACA ARE VREO PREFERINTA,SI AM STABILIT CA BEBE O SA POARTE DOUA NUME UNUL DE SFANT SI UNUL ALES DE NOI.
NE-AM GANDIT SA II PUNEM NUMELE LAURA ELENA,SAU LAURA MARIA.ASTA DACA E FATA.DACA E BAIAT....NU STIM ,NICI NU NE-A TRECUT PRIN CAP CA AR PUTEA FI BAIAT:))]
andreea 16+
Junica spune:
VIRGI multumesc pentru sfat. O sa iau medicamentele, n-am de ales...
MMAMITA ce aparat de ascultat inimioara ai? Exista asa ceva pentru ,,uz casnic,, ?