Hai CristinaGoji,Altesa!Bv Catiushor, sara_!!(48)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

am auzit si io de doula , chiar cunosc care au avut la nastere si cica a fost super ok suportul moral oferit ;inainte sa raman gravi radeam cu prietenele ca le-ar place si la ai nostri o doula de-asta de vreo 18 ani asa

aham , nu stiam ca-i zice asa ..dar facui si io test non stres cand am incheiat contractul pt celule stem cu cei de la regina maria

lexi , drum bun ciresari ..sa echipati masina de iarna musai
altesa,io optez pt landou ,caci am citit ca asa miculuti nu e chiar f indicat s astea in scoica
ghiulten , si pe mine ma cam ia cu fiori la glume de-astea ..am aflat de o cunostinta care trebuia sa nasca odata cu mine , care a nascut azi noapte ... ma apucara fibrilatiile nu alta

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Eu mai am niste intrebari respectiv ce creme de corp/uleiuri ati cumparat pentru pitici?
Eu vroiam de la Klorane dar dupa ultimele cercetari de pe net m-am razgandit pentru Wellada.... Ceva sfaturi/idei?

+35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

OPC va trebe voua? Las' ca va arat eu OPC pentru concurenta ne-loiala!

Capitolul 10 - inceput in 19.07 - terminat in 28.07
Cap. 20 - 22.09 - 27.09
Cap.30 - 5.11 - 9.11
Cap. 40 - 7.12 - 11.12

Si cum e vorba de reclamatii, cum repede ati fost toate curioase de inducere de ati scris un capitol in aproape 24 ore???

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

40+

Blog

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

Matza, eu am luat de la Bubchen, dar evident inca nu le-am testat :) http://www.bubchen.ro/index.php?id=73

astea le-a recomandat pediatra si din ce-am mai studiat pe net par bune. le gasesti in magazinele DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Matza si eu cred ca tot pe bubchen cred ca merg, saptamana viitoare o sa fac comanda, s-a mai discutat pe forum despre o farmacie online din cluj, au preturi foarte bune:

http://www.aldedra.ro/

MTHFR C677T Homozigot
+34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Danezza, la Seni au niste tampoane pentru incontinenta urinara si m-am uitat la ele serios si am intrebat si cred ca si alea ar fi bune de folosit dupa nastere pentru eliminarea lohiilor.
Sunt muuult mai mari si absorb foarte foarte bine.
Se gasesc si in Carrefour.

+35

de alea am luat si eu.pt.pisorcosi

35+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puiutza27

Imi scuzati greselile de scriere sau exprimare....sper ca nu mai aveti pretentii.... si acasa scot niste dume de ramane al meu paf!!!!

32+

conteaza ca ne scrii, ca esti ok...lasa gramatica...ca pana la pragul de jos al lb.romane, mai ai!

imi pare rau de noaptea agitata...mi s-a mai intamplat si mie..ceea ce ai patit tu!Curaj!

35+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

fac capitol nou.

Alinutza...300 lei un ecograf??????Da' ce-ti face acolo, maica?

lexi...daca doc ti-a dat ok!!!drum bun iti urez si Doamne ajuta.Astept sms cu vesti bune

ursulet..super ca bebe e ok!

Bulinutza..de ce te-a apucat disperarea in asa hal incat sa te arunci pe geam?

Adrianabuc...plimbare placuta!

35+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Off Cristina, asa e, suntem RELE

Matza, eu am luat lotiunea de corp si lotiunea de baie de la Uriage. Sunt mai scumpicele dar sunt foarte bune si renteaza pt ca te tin cateva luni bune. Eu si la Sara tot din astea folosesc.

Altesa Da, poti sa il mai iei in brate, dar mare atentie la trafic..
Apropo, mi-e dor sa merg in parcul de langa McD, din Ploiesti. Mergeam destul de des cu Sara cand stateam la Breaza Poate ne vedem la vara pe acolo

Eu am o placinta cu iaurt la cuptor si miroaseeeee. Va dau si voua virtual

Alina 37+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
AMR 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian.feb2012 spune:

capitolul 49.....

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169447

Mergi la inceput