Hai CristinaGoji,Altesa!Bv Catiushor, sara_!!(48)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

ursulet Asa si beblunul meu: maine fac 38 sapt si nu da semne ca ar vrea sa iasa... Si eu sper s nasc in urmatoarea sapt...dar nu stiu, nu prea cred..

Altesa Da, au inceput reducerile in Baneasa. Am fost eu marti dimineata si era asa gol, pana in pranz. A fost f bine! Mai ales ca am fost si cu soacra-mea ca vroia sa isi schimbe bluza care a primit-o de Craciun (ii era prea mica) si a avut norocul sa isi mai gaseasca inca 3 bluze la super preturila M&S si Peek&Clop. I-am luat ceva si Sarei. Vezi ca la mag Z au reduceri 50% si daca nu vrei sa le iei acum ti le pot pune deoparte.

Anne Mi-ai dat o idee f buna pt cina! O sa fac si eu cartofi copti.

Ileana nu sunt eu bisericoasa, si nu stiam exact ce si cum trebuie facut dupa ce nasti.. Stiu ca sora mea a adus un preot acasa si mi-a citit ceva..Si nu se mai lasa plecat, off, stiu ca trebuia sa alaptez iar el imi povestea cum nevasta-sa, preoteasa, tocmai nascuse si ea prin cezariana. Si a sunat-o si mi-a dat-o la tel...m-a tinut femeia aia o ora de vorba Asa m-a enervat atunci.. Asta se intampla la 7 zile de la nastere. In rest stiu ca am mai fost eu singura la biserica in ziua a 40-a dupa nastere, si tot asa, mi-a citit ceva..

Mady Pai dr a fost de acord sa nasc de data asta natural, doar daca bebe nu e f mare si daca e totul ok. Dar avand cezariana de data trecuta, mi-a zis ca la 39+ nu crede ca ma lasa sa nasc natural...Iar bebe nu da semne.. Nici nu stiu ce sa fac...

Bravo Lexi!! Ma bucur tare mult ca e totul bine!!

Matza Mi-a gasit un streptococ de grupa D pt care mi-a dat augmentin pastile si ovule betadine - cate 1 seara. Dar asa ma murdaream de la ele, a trebuit sa folosesc tampoane din alea mari, de noapte..
Imi place cum il tii la respect cu mancarea pe sotul tau.. Esti mortala
Ca detergent iti recomand cel sensitive de la Sano.
Eu am vb cu prietena mea care a nascut acum aproape o luna si ea l-a scos din spital cu body cu maneca scurta peste care a pus o salopeta overall si caciulita + costumul de cosmonaut. Dar in masina i-a desfacut costumul, ca era destul de cald in masina. Eu o sa ii spun lui Doru sa imi aduca ceva in ziua externarii. Adik am pus deoparte catva lucrusoare si in functie de cat de lungan va fi si cum va fi vremea ii voi spune atunci.

Altesa Nu aveti landou? E cam mult sa stea o ora jumate in scoica...

Alina 37+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
AMR 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Matza - mi se pare ok cum ai hotarat tu cu ce-l imbraci. Eu nu i-as mai da pantalonasi pe de desubt. Oricum nu-l tii o ora afara.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

40+

Blog

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Bianca, la multi ani lui Alexis, sa va bucurati de el si sa fie sanatos!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 38+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

matza testu se poate face de la sapt 35 eu atunci l-am facut pt k bebe este prea mare si am contractii destul de dese si a zis dr sa-l fac preventiv o sa mai fac unul pe 16 ianuarie cand ma duc la control

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Alina, Anessi, merci ptr pontul cu servetelele. Alina, stiu ca-i mai bine sa speli sanii, vroiam servetelele sa le am preventiv cind sunt in deplasare si nu pot sa ma duc sa ma spal.
Matza, e foarte bine cum te-ai gindit sa-l imbraci, daca are un costumas , nu mai vad si rostul pantalonasilor, cem mult poate o pereche de dresuri. si oricum probabil ca ii mai pui o paturica pe el din usa spitalului si pina in masina, asta depinde si de vreme, ca daca e ca acum nu mai e nevoie depaturica, dar daca o fi vreun ger sau vreo vijelie, probabil ca o sa ai nevoie.
Lady, nu am zapada, as putea sa dau cu sapa prin curte , dar m-am invatat minte, de data asta nu mai pun mina pe nimic, stau cuminte macar pina se intoarce tati acasa. I-am zis ca daca o patesc iar , cind e el plecat, il bat si pe el si toti sefii lui, asta nici macar coincidenta nu se poate chema .Oricum eu le am pe toate gata, bagajul e facut de la inceputul lui decembrie, iar luni seara inainte sa plece, am fost sa iau un bax de pampersi si l-am pus sa monteze patutul . Daca o fi sa se intimple, macar sa aiba unde sa doarma copilul .
In seara asta se intoarce si fiimea cu ai mei de la munte, mi-e asa dor de ea , am enzatia ca a plecat de o luna de acasa.Auzi gluma la mama " nu a venit inca aia mica? " .

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 35+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Mai fetelor se termina capitolul si nici un bulgaras la orizont !!!! trec nr de telefon de la OPC?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

multumesc de info alina in legatura cu baneasa.

Landou nu am ca am considerat eu ca nu as avea nevoie si ca as putea sa-l mai iau din scoica si sa-l tin in brate

39+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Da tebligia poti sa-l afisezi, ca deja intr-o ora- doua se termina capitolul.
Altesa, subscriu la ce zice Alina, e cam micut sa stea o ora jumate in scoica, mai bine in landou, daca nu , mai bine stai cu el in spate si il tii in brate.
Matza, esti belea ! S-a conformat si a mincat mere al tau, sau ai trecut iar la gatit?

Mergi la inceput

AUTORITATEA NA#354;IONAL#258; PENTRU PROTEC#354;IA CONSUMATORILOR

Bucure#351;ti, Bulevardul Aviatorilor nr. 72, sector 1

Programare audien#355;e
telefon: 0372-131942 (vezi procedura audien#355;#259;)

Rela#355;ii cu publicul
telefon: 0372-131951; e-mail: office@anpc.ro

Biroul de pres#259;
fax: 021-3143462; e-mail: biroupresa@anpc.ro

Mergi la inceput

Altesa, cistina, poate asa amenintate , nasteti si voi .

Mergi la inceput