Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 18

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Buna fetele,

dia_tm imediat ai PM
Haydee ai si tu PM
Dana stai linistita, cred ca fiecare mamica la primul bebe isi face astfel de griji. Eu cred ca vom invata din mers in functie de nevoile bebelui, nimeni nu stie dinainte exact ce-l asteapta. Eu sunt sigura ca toate vom fi niste mamici extraordinare . (Ma consolez si eu cu gandul asta cand iti scriu tie )
Chito felicitari pt vestile bune . Aoleu... cum adica aveau obligatia ca de la 26 de saptam sa faca totul? Pai pana la 26 de saptamani ce? Nu e tot un suflet care are dreptul sa traiasca???
Happy ma bucur ca te-ai odihnit aseara, la cat mai multe nopti odihnitoare
Amy si eu zic la fel ca si Chito, daca ajungi la Ikea o sa te hotarasti la cate o sa vezi acolo
irinaelena asa, bravo, cearta-le... si eu voiam sa zic ce-i cu "optimismul" asta? Vom ajunge toate la termen si vom avea strengarei sanatosi si papaciosi, nu va mai ganditi la termene de astea.
Altesa multumim de incurajare, nastere usoara si bebe sanatos sa ai

Monica, fericita 29+ cu Cezar-Andrei

Mergi la inceput

Sovi am vazut pe FB ca te-ai intors din vacanta, te asteptam cu relatari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Hi hi, tocmai voiam sa strig si eu dupa Sovi si J.D., sa vad daca s-au intors :)

25+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dara76

Hi hi, tocmai voiam sa strig si eu dupa Sovi si J.D., sa vad daca s-au intors :)

25+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

J.D. nu stiu daca s-a intors dar Sovi da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Dragelor am intrat la topicul "Cand vor fi solduri la noi" si va fac un scurt rezumat (desi e bine sa-l urmariti): azi si maine reduceri la Carrefour la produsele Tex de 50% (hainutele pt bebei sunt f bune - sotul a zis ca deja a intrecut masura - abia astept sa vad ce a luat). La Z (unde tot asa au hainute f ok pt bebelusi) au reduceri de 50% pe 9-10-11 si partea buna e ca poti merge inainte si sa le rezervi (eu asta am in plan maine). Inca sunt la Kiabi (pana pe 14 parca, desi presimt ca dupa aceea va fi ceva mai atractiv) doua produse la pret de 1 (cele cu eticheta portocalie) - de acolo am luat eu inainte de Craciun ceva hainute pt ratusca mica si pt David.
Deci, spor va doresc si ... cumpatare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Multumim Tala.

Fetelor, inebunesc . Am tot cautat pe net informatii despre aderentele postoperatorii si nu gasesc ma nimic. Sunt varza de durere si mai ales ca bebe misca chiar in partea de jos. In plus este a 2-a noapte cand dorm singura ca sotul este la Bucuresti cu frate-su operat la coloana.
Am ajuns sa urasc ploaia asa de tare caci cum ploua, cum deja eu sunt meteo...

Daca aveti vreo idee , ceva ce as putea face, chiar in viitor dupa ce nasc, caci in momentele astea eu nu mai sunt om, ma distruge si fizic si psihic. Momentan ma rog la Dumnezeu sa mai pot suporta inca 2 luni jumate si sa vad copilul sanatos.

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
27+ Victor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tala

Dragelor am intrat la topicul "Cand vor fi solduri la noi" si va fac un scurt rezumat (desi e bine sa-l urmariti): azi si maine reduceri la Carrefour la produsele Tex de 50% (hainutele pt bebei sunt f bune - sotul a zis ca deja a intrecut masura - abia astept sa vad ce a luat). La Z (unde tot asa au hainute f ok pt bebelusi) au reduceri de 50% pe 9-10-11 si partea buna e ca poti merge inainte si sa le rezervi (eu asta am in plan maine). Inca sunt la Kiabi (pana pe 14 parca, desi presimt ca dupa aceea va fi ceva mai atractiv) doua produse la pret de 1 (cele cu eticheta portocalie) - de acolo am luat eu inainte de Craciun ceva hainute pt ratusca mica si pt David.
Deci, spor va doresc si ... cumpatare

tablouri pentru copii

Buna,
Am luat si eu hainute de la tex- din bumbac 100% am luat 3 salopete cu manecuta lunga si picior cu botosel si 10 bodi-uri...toate la fabuloasa suma de 72 ron iubesc reducerile adevarate.
La Z au reduceri de doar 20 % la hainele pt bebei--- am spus pas la reducerea lor...ca un body vine la 13 ron si nu sunt mai de calitate ca cele pe care le-am achizitionat de la tex.
deci fetelor....fuguta la Carrefour sa prindeti reducerile si sa mai prindeti lucrusoare de calitate la preturi bune.
pont: la pretul de raft(deja redus)se aplica la casa o reducere suplimentara de 50%.
La Kiabi nu am ajuns, dar mai trag maine o tura...sa vad ca mai iau si pentru Rares.
Tala, ti-ai cumparat patutul de zi(ala Leaf...)? ma gandesc intens sa mi-l achizitionez si eu. cum procedezi cu comanda? parca am retinut un site din afara.face livrari in Ro?

Miha, mamica fericita de Rares si 26+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"

Mergi la inceput

Miha, reducerile de 50% la Z incep pe data de 9, dar e bine de mers acum pt rezervarea produselor. Insa intr-adevar body Tex sau Z e identic la calitate (eu sper sa gasesc la Z ceva pt David). Tati a innebunit de-a binelea a venit acasa cu 15 body-ute cred (noroc ca a luat si pt 6 luni, 9 luni si pt 1 an), a luat si costumas de Craciunita. Pt copilasi mai mari nu mai aveau hainute decat pt varsta de 3-4 ani si de la 7 ani in sus (asta in Carr4 Militari unde mergem noi).
Cu Leaf si eu sunt hotarata sa-mi iau (sunt niste importatori aici, eu am scris producatorilor, dar m-au indrumat elegant tot catre importatorii de la noi si pe Amazon n-am gasit). Eu chiar am nevoie de patut de zi pt ca dormitorul e la etaj si decat sa mai iau un patut pt parter, mai bine iau sezlongul asta care poate va avea si functie de linistire/ relaxare bebe (plus ca rezista si la tentatiile lui David - care de ieri se plimba de zor cu carutul...in carut...prin casa). Caut furnizorul si te si anunt cand comand eu (poate comandam impreuna).
Eu am un amic in Hong Kong care s-a oferit sa-mi ia de acolo monitor de bebe si alte lucruri marunte (care sa incapa in bagajul de avion) cum ar fi aspiratorul nazal si nu prea stiu ce sa-i spun sa ia. Din cate am inteles video monitorul e musai sa fie digital (nici nu stiu daca video merge analog) si nu mai stiu ce calitati sa-i spun sa mai aiba. La aspiratorul de mucisori nici atat nu stiu pt ca la David am avut din acela de conectat la aspiratorul gospodariei. Cine stie poate ma ajuta si pe mine cu niste indicatii pretioase...pls...pt ca nu sta decat 0 saptamana acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Tala, Supermami - multumim pt info! Maine ma infiintez la cumparaturi, cu atat mai mult cu cat acum stiu ce trebuie sa iau, gratie discutiilor din ultimile zile... toate fetele pt asta!

Amy, imi pare tare rau ca treci prin asta si ca esti si singura. Din pacate nu te pot ajuta cu info, dar daca ti-e urat noaptea cat de sotul plecat si vrei sa vorbesti cu cineva zi-mi si iti dau nr meu de tel.. Am putea sa ne unim insomniile

28+ cu Gaza

Mergi la inceput

Amy eu stiu un remediu naturist (nu stiu cat este de eficient, dar nu cred ca face rau daca incerci): in fiecare seara inainte de nani sa tii picioarele in apa nici calda nici rece cu sare (grunjoasa, de muraturi) si, parere personala, cred ca trebuie sa ai grija sa nu-ti fie frig in zona afectata. Iti doresc sa-ti treaca repede.
Revin cu noutati din zona reducerilor: IKea a anuntat reduceri mari (intrati pe site) si pe mine nu ma intereseaza decat nimicuri si nu stiu daca merita drumul pana acolo pt ca locuiesc in partea opusa, insa am vazut ca au si la patuturi si aici par ok preturile (stiu ca era subiect de discutie cateva pagini in urma)

Mergi la inceput