Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 18
Raspunsuri - Pagina 17
amy25 spune:
Vai Ronina, cata idiotenie! Nu stiam ca e lege si la salvarea unui bebe. Adica, daca acel bebe la 25 sapt ar avea sanse si greutate mai mare decat varsta sarcinii , ar trebui sa nu fie luat in calcul...
Acum inteleg de ce in 1979, cand s-a nascut sotul meu la 1700 gr, dupa cum zile soacra-mea , au vrus sa-l arunce la gunoi pe principiul ca :"nu vezi cucoana ca n-are zile pana maine?". Si astfel, in loc sa-l inregistreze cu 12 septembrie, l-au inregistrat pe 13 sa nu se incarce cu un deces in plus. La externare pe bilet scria:nascut la 2.300gr
2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed
Multumesc Bunului Dumnezeu!
27+ Victor Gabriel
dara76 spune:
Chito, am mai citit si eu pe forum exact ce zici si tu (ca s-a intamplat altor fete), mi se pare aiurea sa le lase singure pe fete asa, am mai citit de cazuri cand chiar nu se poate face nimic, dar nu mi se pare normal sa lasi omul asa singur si speriat. Eu luni fac 26 de saptamani, ma gandesc ca rezist eu pana atunci si e interesant de stiut ca-s obligati sa se agite sanatos de la 26. De fata care stiu eu ca l-a tinut pe bebe stand ea cu picioarele in sus, in Ro, stiu ca avea 26 cand incepuse sa piarda lichidul si a nascut la 32, dar cum se misca spre orizontala, cum curgea iar lichid. E totusi mare lucru ce-a facut, ca eu stau acu' pe scaun de 1-2 ore neintrerupt si-am amortit, d-apai sa stai 6 saptamani in pat cu capul in jos...
Eu aveam un calendar personalizat calculat de pe net care-mi spunea ca fatul devine viabil de la 24.
Aha, Ronina, 27 sapt. o fi faza ca practic dupa 27 stiu ca se considera ca esti in trim III, vreau si eu in trim III (sa ma culc acum si sa ma scol magic in trim 3 :) ).
Amy, asa-s si eu cu amortelile, imi aminteam ca vazusem ceva candva pe net pentru dormit pe sold, la cort...dar nu mai stiu unde. Si eu m-am nascut pe la 1900 g in 1976, dar cica au fost prietenosi.
25+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
irinaelena spune:
Mai fetelor, dar ce e cu modul asta de a gandi?
Eu stiu ca ajung bine-merci la 39 de saptamani, fac cezariana si nasc o fetita sanatoasa tun .
Ia sa nu va mai aud cu target-uri din astea de 26, 30 sau oricare altul sub 38 de sapt (exceptie fac fetele care stim deja din spusele medicilor ca au risc de a naste prematur)
Irina, 25+ cu
kovacsc spune:
Irinaelena sunt de acord cu tine nici nu mi-a dat prin cap ca as putea sa nasc mai devreme de 38 sapt.
Cine are totusi niste riscuri explicate de medic le intelegem.
Cristina 25+ Karina, comoara noastra
ronina spune:
Asa e fetele, trebuie sa ne mai ridicam moralul
E greu acum ca suntem usor de afectat dar pt bebe e mai sanatos sa gandim optimist! Eu una ma bag la un dus curativ, pana revin sper sa gasesc subiecte vesele
29+ Bianca
ALTESA spune:
salut fetelor vroiam sa va trag o mustruluiala cum as fi meritat si eu la timpul meu
Si mie mi-a spus medicul ca nasc mai devreme din cauza trombofiliei si uite ca mai am putin si fac 40 de saptamani si mi-s-au lungit urechile ca il asteptam pe bebe de la 36s.
o sa vedeti ca o sa depasiti termenul la care vi s-a spus ca nasteti si invers cele care va asteptati sa nasteti tarziu s-ar putea sa aveti surprize cum s-a intamplat si la noi in odiseee.
Sa va mai spun ca bagajul il am inceput de pe la 28+?
Eu va si va urez la toate cel putin 37 +
39+ cu baby Rafael-Ioan
gabrielarusu spune:
buna,
Dorinutza82 eu spun sa te duci la Ikea, magazine de mobila prin Ploiesti nu prea stiu, eu toata mobila pe care o am in casa e facuta la comanda, dc vrei iti pot da niste nr. de telef. in cazul in care vrei sa-ti faci pe comnda mobila.
pupici.
30+ Maria Elisa
amy25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALTESA salut fetelor vroiam sa va trag o mustruluiala cum as fi meritat si eu la timpul meu Si mie mi-a spus medicul ca nasc mai devreme din cauza trombofiliei si uite ca mai am putin si fac 40 de saptamani si mi-s-au lungit urechile ca il asteptam pe bebe de la 36s. o sa vedeti ca o sa depasiti termenul la care vi s-a spus ca nasteti si invers cele care va asteptati sa nasteti tarziu s-ar putea sa aveti surprize cum s-a intamplat si la noi in odiseee. Sa va mai spun ca bagajul il am inceput de pe la 28+? Eu va si va urez la toate cel putin 37 + 39+ cu baby Rafael-Ioan |
Multumim!!!
2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed
Multumesc Bunului Dumnezeu!
27+ Victor Gabriel
dara76 spune:
Altesa, multumim si multa baftuta, te-am urmarit si la bulgarasi, tin pumnii :)
Si eu mi-s cu trombofilie si inca vreo 4 afectiuni, cam cum e Bulinutza la voi, de imi ia o groaza de timp sa le insir cand comunic cu medicii, dar cica apreciaza ca le spun cu precizie si vor sa-i cheme pe rezidenti sa invete cum se prezinta un caz :P
Plus ca in ultimele zile m-au zapacit presiunile alea sub burtica, de zici ca-s ca voi la bulgarasi, mult peste 35, nu in 25 :)
Nu ma simt pesimista, dar reperele pe intervale mai scurte sunt cumva mai digerabile asa, sunt mai convinsa ca le voi strabate, insa la modul "hai ca ajung pana acolo si e bine", "hai ca ajung si-acolo si o sa fie bine" – sunt un fel de auto-incurajari.
Ce sa zic, dr. mea nu ma sperie, mereu ma linisteste, dar nu imi ascunde ca am vreo 4 probleme serioase, mi-a zis ca lor le plac cazurile complicate - a fost o draguta, chiar m-a mirat, ca eu eram obisnuita ca medicii sa fuga la faze de-astea, insa sotul meu zicea ca uite, asta inseamna medic bun, sa nu isi doreasca numai cazuri simple. Am 35 de ani si umblu pe la medici de la 18 ani (adica in mare parte ginecologi), insa medic ca ea n-am mai intalnit.
25+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
ronina spune:
Asa ALTESA mustruluieste-ne ca ne-ai prins si meritam
Multumim de urari! Nastere usoara sa ai si instinctele materne sa te ajute si relaxeze dupa
29+ Bianca