Hai CristinaGoji,Altesa!Bv Catiushor, sara_!!(47)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Cati, felicitari! Sa fiti sanatosi! Cand veniti acasa?

Curaj si nastere usoara pt fetele care urmeaza!
Nu apuc sa citesc tot, ca voi scrieti mult :)

Simonel, operatia dureaza o ora jumate din momentul in care intri in sala pana te duce in postoperator.
Te duce in sala, te pune sa te asezi pe masa in fund. Iti pune degetarul ala pt puls si mansonul pt tensiune, niste senzori pt inima (adica te conecteaza la monitor, mai pe scurt).
Urmeaza anestezia. Eu am avut parte de o echipa voioasa si glumeata care imi zicea tot felul de balarii ca nici nu mi-am dat seama de intepatura. (adica am simtit dar nu a durut). Cand inceoe sa isi faca efectul te intinde pe masa. Iti pune sonda, nu simti nimic( eu n-am simtit nici cand mi-a scos-o, a fost blanda asistenta).
Nu o sa iti dai seama nici cand te taie , nici cand te coase, doar cand scoate bebele ca il auzi plangand :)
In postoperator te tine pana iti trece efectul anesteziei si te poti ridica din pa sa faci cativa pasi. La mine a durat cam 8 ore.
Cand simti durere ceri calmant pe cateter si gata.
A doua zi iti scoate sonda si trebuie sa incepi sa umbli.
Ce sa zic, na, doare dar e suportabil.
Daca am omis ceva da-mi un PM. Sa nu speriem fetele :)) si sa nu ratez mesajul
Cu ce doctor nasti?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

neata si de la noi, azinoapte am dormit ff bien m-am trezit doar pt pipi
Alina cum m-ai visat??? k si sormea a zis k m-a visat urat si nu mi-a spus..
scoatem si noi motatele pt fete... hai k mai avem si noi un pic si acum vine martie si ne mutam in casa noua..
noi maine ne apucam de camera baiatului.. lalala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessamine spune:

FELICITARI CATI !!!!!!! BINE AI VENIT BEBE GRUITZA!!!!!!!!!!

LA MULTI ANI ANCA!!!

NASTERE USOARA SARA, CRISTINA, ALTESA SI CUI SE HOTAREASTE SA NE FACA SURPRIZA

dr anca eu sper sa nu fac inca nicio surpriza desi imi este din ce in ce ai greu

Eu nu am renuntat niciodata la o cafea cu lapte pe zii pt ca mi-a recomandat chiar doctorul. Ultima data cand am fost la dr i-am spus ca ametesc si mi-a zis ca pot sa beau chiar 2 cafele pe zii dar nu am pus in practica.

Am cumparat ceai de alaptat (chimen anason si fenicul) si cum ma stresez ca nu o sa am laptic as vrea sa incep sa il beau dar nu stiu daca este bine .

Si sotul meu este strsat (stresant) a venit vineri acasa cu o lista scoasa de pe internet cu bagajul pt spital si mi-a facut inventarul (pt prima data) a inceput sa ma streseze : ca el nu stie cu ce haine sa ne scoata din spital, ca ii este frica ca uita sa sune pt celule, ca i-a dat medicul de familie o lista cu nu mai stiu ce, ca daca nu-i ajung scutecele lui bebe etc. Nu am avut de lucru si i-am povestit de "inductie" si acum nu si nu ca vrea si el iar eu numai de asta nu am chef.

Raportez contractii si dureroase si nedureroase dar cred ca sunt pe fondul unor tensiuni cu soacra care este de poveste si cu care mai si locuiesc la casa ce e drept dar asta nu o impiedica sa ne incalce din ce in ce mai des si mai grav intimitatea.

Livia 37 + Stefan Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

SARA

Altesa - nu stiu ce facem, eram aproape sigura ca o sa depasesc termenul si de data asta. Pana sa treaca Revelionul imi convenea, dar acum incep si eu cu stresul. Am hotarat sa merg maine la dr, ca azi termin antibioticul si poate nu-i prea devreme/tarziu sa-mi recolteze si pentru streptococul ala maine. Asa ca astept si eu cu nerabdare.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

40+

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Neata!

Multumesc mult de urari fetelor

Bine ai venit pe lume Gruia!!! Refacere usoara Cati si mult laptic!

Nastere usoara Sara!!!

Livia soacrele ar trebui tinute la distanta in perioada asta.

M-am trezit si nu am apa de nici un fel, ce surpriza "placuta".

Cristina!

Altesa!

Sa ne auzim cu vesti bune!!!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte Sara-Stefania 34s++ cu Alexandra
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

wow cati, felicitari mamico!!! sa va traiasca micutul , sa fie papacios si necolicios
bine ai venit pe lume gruiuta
ursulet,carina , puiuta , sar'na de info ,si io sunt interesata tocmai din motivele zise de ursulet

sara
Doamne ajuta sa fie bine ..asteptam vesti
altesa , cu tine mai astept un picut sa scot motatele , sa vedem ce zice tanti dr
iar pe cristina o las sa doarma ..
soricelule , bafta maine la eco

io sa fiu singura care ca valiza in gara.. mi s-a intamplat destul de rar sa nu pot dormi cu orele pe timp de noapte , si inainte de sarcina eram ca un titirez , nu stateam in casa in we , mergeam la sport .. si tot nu dormeam asa

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Cati felicitari!!!!! Bine ai venit bebe Gruita!!!! Ce surprize! dar ce grasun e pentru 36 sapt?! Sa fie sanatos! Refacere rapida iti doresc.

livia, are dreptate Dr_anca; trebuie tinute departe soacrele cu orice pret. Eu era sa nasc prematur data trecuta, si tot din cauza ei am pierdut laptele la 5 luni ale fetei.

sara Probabil ca deja ai nascut pana acum...
altesa
cristina

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Si mie tot o cearta cu soacra mi-a provocat nasterea data trecuta. Dar ar fi trebuit sa-i multumesc, ca aveam 41 saptamani implinite si ma pastea inducerea medicamentoasa.

Vladic
Daria

40+

Blog

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CristinaGoji

Si mie tot o cearta cu soacra mi-a provocat nasterea data trecuta. Dar ar fi trebuit sa-i multumesc, ca aveam 41 saptamani implinite si ma pastea inducerea medicamentoasa.

Vladic
Daria

40+

Blog

Author unknown

sa mai incerce odata!

35+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bella_sib spune:

Felicitari cati si bine ei venit pe lume bebe Gruitza!!!

Mergi la inceput