Bul. de ian-feb2012 (46) Hai Cris, Altesa, Sara!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Am fost in vizita, ma duc sa bag copiii la somn si daca nu adorm inaintea lor, revin. Daca nu, sa nu scoateti galeria la treaba pentru mine, ca io tre' sa dorm.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

40+

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Mamici frumoase si mamici in devenire,va urez un an nou plin de impliniri si bucurii! Sa ne ajute DD sa nastem cu bine si felictari celor care au nascut in 2011!!!

Ana draga super semnatura ai si te felicit inca o data din toata inima si pupici puiutilor!

Ica - Felicitari si sa creasca mare si papacios si sa va umple inimile de bucurii!

Cristina si Altesa:

Va pup pe toate!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Cristina draga,am aflat acum cateva luni ca mai astepti un baietel.Nastere usoara si numai bine iti doresc!
Si nu-mi vine sa cred ca,copiii tai sunt asa de mari.Daria are 3 ani si 8 luni deja,iar Vlad 5 anisori.uauuu.Si intre copiii mei e o diferenta de 3 ani si 7 luni.
Nastere usoara inca o data si un bebe sanatos!!!

Si pentru fetele care vor sa nasca usor,beti ceai de frunze de zmeur din saptamana 36!Functioneaza!Eu am mai luat ceva pastilute homeopate,cine e interesat,ii dau detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Fete dragi,am fost si eu la spital pt ca dr mea a fost de gada, mi-a recoltat pentru streptococ B, mi-a dat reteta pt anestezie rahie-peridurala,am si gasit la o farmacie non stop, dar constat ca e vorba dor de dispozitiv, fara anestezic.Asa trebuie sa fie? Bebe este bine, a mai luat 150 gr in ultimele 10 zile, dr e convinsa ca va sta cuminte pana pe 25 ian cand mi-a propus sa facem ceza.Mi-a spus din nou ca e un copil foarte lung si probabil din cauza lungimii nu va lua mai mult de 3,500 kg.Mi se pare foate bine si ma rog la Dumnezeu sa mai stea acolo cumintel.Contiui tratamentul cu gynipral si urogestan pt ca se pare ca si asta ne ajuta sa mai stam.
Lexi, sper sa nu fiu singura care te incurajeaza sa vii sa nasti acasa.Mie chiar nu-mi place ce se intampla acolo...
Ica, ma rog sa fie bine micutul si sa ia rapid in greutate, iar tu sa-ti revii cat mai curand si sa ai grija de el cum se cuvine.
Iaura, pot incepe sa-ti curtez printesa?Deocamdata nu-ti pot promite decat un ginere inalt...

+ 35
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

AERLILIAN asa este doar dispozitivul anestezia ti-o da anestezistul in functie de greutatea ta tensiune boli de familie etc
ma bag si eu la petit fata Iaurei nu pot spune decat k momentan este un grasan:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

la multi ani tuturor si felicitari Ica! ma asteptam de la alte fete, dar nu de la tine... se dovedeste inca o data ca e complet imprevizibila treaba asta :)

am gasit un site interesant apropo de monitorizat contractii, cred c-o sa ne fie de folos la mai multe in viitorul apropiat!
http://www.contractionmaster.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

La ce spitale au nascut Beatrix si Tonirro?

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
26+ Victor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

ne-am hotarat la nume pt bebelun: Filip-Andrei Mi se pare ca se potriveste perfect cu numele de familie si cu prenumele surioarei mai mari. dar cel mai important este ca imi place si mie (eram asa nehotarata si imi placeau doar prenumele de fetitze..)

Am ales acelasi nume pt baieteii nostri si eu si tiza mea, Bulinutza

Ileana, asa mi-a spus si mie dr, in legatura cu greutatea bebelunului: din cauza ca e ff lung nu crede ca va depasi 3500 g.

Alina 37+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Ne spui si noua de unde ai luat anestezia si cat a fost? inteleg ca pt ceza este cea mai recomandata.
felicitari pt printisorul lung. Mie pana acum nu mi-a spus decat greutatea bebelinei nu si lungimea, intreb miercuri cand merg la dr!

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian

Fete dragi,am fost si eu la spital pt ca dr mea a fost de gada, mi-a recoltat pentru streptococ B, mi-a dat reteta pt anestezie rahie-peridurala,am si gasit la o farmacie non stop, dar constat ca e vorba dor de dispozitiv, fara anestezic.Asa trebuie sa fie? Bebe este bine, a mai luat 150 gr in ultimele 10 zile, dr e convinsa ca va sta cuminte pana pe 25 ian cand mi-a propus sa facem ceza.Mi-a spus din nou ca e un copil foarte lung si probabil din cauza lungimii nu va lua mai mult de 3,500 kg.Mi se pare foate bine si ma rog la Dumnezeu sa mai stea acolo cumintel.Contiui tratamentul cu gynipral si urogestan pt ca se pare ca si asta ne ajuta sa mai stam.
Lexi, sper sa nu fiu singura care te incurajeaza sa vii sa nasti acasa.Mie chiar nu-mi place ce se intampla acolo...
Ica, ma rog sa fie bine micutul si sa ia rapid in greutate, iar tu sa-ti revii cat mai curand si sa ai grija de el cum se cuvine.
Iaura, pot incepe sa-ti curtez printesa?Deocamdata nu-ti pot promite decat un ginere inalt...

+ 35

in 34+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Danezza, am avut un noroc chior!Am luat-o pe ultima de la o farmacie Beladona de la mine din cartier si a costat 157 ron. Dr imi recomandase Farmacia Tei unde e in jur de 200 ron.In niciun caz Sensiblu, unde este 450 ron.Asadar, incearca in reteaua Beladona.Iar numele intreg al dispozitivului este ESPOCAN DOCKING SYSTEM BRAUN.

+ 35

Mergi la inceput