Bul. de ian-feb2012 (46) Hai Cris, Altesa, Sara!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Uau, Ica, ce nastere rapida! Felicitari inca o data!
Altesa, Marysa, am decis sa mergem acasa doar pentru ca acolo am certitudinea ca sunt pe maini bune. Cu alte cuvinte merg datorita doctoritei mele, in care am incredere deplina. In plus, voi avea familia alaturi. Altfel, nu m-as duce sa nasc in alta parte, as prefera sa nasc cat mai aproape de casa.
Julia, bine ai venit printre noi! Sarcina usoara in continuare! Ai dreptate ca oameni incuiati poti gasi peste tot, dar eu am mai nascut o data cu aceasta doctorita si cu echipa ei si a fost totul perfect. Am incredere ca asa va fi si acum. Pur si simplu, asa cum spunea si Alina, asa simt ca trebuie sa fac... Nu mi-e teama ca voi naste pe drum, ma simt perfect in ciuda eforturilor fizice din ultimele zile si presimt ca-mi voi depasi termenul si de data asta...

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 37+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ica, eu astazi toata ziua m-m gandit numai la tine. Cu emotie si fericire pentru bebe care este ok, dar si cu teama ca se pate intampla oricand, din senin.Ma asteptam sa povestesti ca ai dansat, ca ai facut un efort fizic care a grabit nasterea, dar din stand pe scaun, sincer, nu ma asteptam.Am vb toata ziua de tine cu al meu sot, i-am dat si lu sa citeasca acum postarea ta, ca sa inteleaga mai bine de ce nu vreau sa ne mai deplasam d acasa sau sa mai conduc chiar si pe distante scurte.Pentru ca trebuie sa recunosc, azi-noapte, venind de la finuta noastra, am condus vreo 3 km. Al meu sot a fost foarte mandru de el ca m-a pus sa-mi fac bagajul...Oricum ma bucur din suflet ca v-ati petrecut noaptea dintre ani cu puiutul vostru si va doresc ca multe revelioane de acum incolo sa va gaseasca impreuna.Sa mai intri, scumpa mea, inteleg ca esti bine dupa ceza?

+ 35
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

LA MULTI ANI FETELOR! 2012 SA NE ADUCA NUMAI BUCURII, SANATATE SI IMPLINIRI!

ICA FELICITARI1 sA FIE SANATOS ROBERT SI SA VA UMPLE VIATA DE BUCURIE

ALTESA MA GANDEAM CA AI NASCUT DEJA

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

La multi ani in 2012!
Felicitari Ica si bine ai venit bulgarasule mic! Wow, nu-mi vine sa cred ce repede ti s-a intimplat totul!

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 34+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Iaura

Ica

35+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Iaura Este scumpa foc micutza ta Felicitari inca o data!
Ica Ma bucur ca ai putut sa ne spui cum s-a intamplat cu nasterea. Si FELICITARI pt un bebe asa maricel!!! Ma gandeam azi ca tu oricum n-ai prea fost cumintica si ai tot trebaluit, ati zugravit, etc in perioada asta si efortul fizic s-a resimtit.. Dar nu mai conteaza. Important e ca Robert a vrut sa se nasca in 2011 si ca a venit sanatos pe lume!

Julia Felicitari pt sarcina si pt curajul de a-l face pe al 4-lea! Eu mi-am dorit mereu o familie mare, dar mi-e din ce in ce mai greu sa cred ca voi mai face si alti copii, pe langa cei 2... din diverse motive.. Insa ai toata admiratia mea

Fetele, a fost o zi perfecta de inceput de an. daca ar fi asa tot anul... Ne-am plimbat o ora pe afara cu Sara, inainte de pranz, apoi am mancat la socrii, apoi somnic de voie si leneveala.. leneveala.. leneveala. Acum ne pregateste Doru cina si ma instalez pe canapea sa urmaresc x factor.

Va pup

Alina 37+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

La multi ani 2012!
Ica, Iaura felicitari! Multa sanatate si recuperare rapida!
Bine ati venit pe lume bulgarasi! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii!

Dariana +32 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

LA MULTI ANI,CU SANATATE SI BEBEI FRUMOSI SI SANATOSI!!!
Iaura sa iti traiasca fetita...e ffff frumoasa!
Ica sa va bucurati de copilul vostru si ma bucur ca deja te-ai ridicat din pat,deci incepi sa te refaci dupa operatie!!!
Altesa,tinem pumnii!Stam cu sufletul la gura!
Alina...ce bine e sa lenevesti si sa mananci in deplasare...exact asta am fc si noi astazi,dupa ce aseara am rezistat pana la 2.30...si am baut si cv sampanie!
Lexi,multa bafta si sa iei decizia cea m buna ptr tine si bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

Multumesc fetelor.
Am fost la ora 6 sa-l alaptez-vorba vine ca oricum n-am lactatie inca, dar l-am tinut in brate si am fost atat de fericita ca nu mai vroiam sa ma dezlipesc de langa el.
Alina-am zugravit, dar nu m-a implicat pe mine. Chiar in ultimele 3 zile nici nu mai iesisem deloc din casa. Am mai facut treaba, dar lejer de tot.
Asa a fost sa fie! A venit cand a vrut el.
Ileana sunt cat de bine poti fi dupa o operatie. Cel mai imp e ca ma misc.
Astept ziua de maine sa vedem cum evolueaza, daca face icter sau nu si apoi sa vedem cand vom putea pleca.
Oricum micutul nu sta legat la niciun aparat, ceea ce e f bine pt varsta lui.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

wow ica ce lin si neasteptat a decurs totul.

Cristina cum mai esti?

iaura e superba papusica ta si ce grasana e si ce de perisor are

alinush nu ne spui nimic de tine ma tot gandesc la tine nu ai intrat sa ne povestesti nimic sunteti ok?

EU bien mersi cred ca am mari sanse sa ma vad cu sara pe 3 la spital daca nu se intampla nimic maine.

Pe 3 a ramas sa ma vad cu doctorila daca trec de revelion si de data asta imi iau si bagajul cu mine

39+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput