Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (18)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Bravo addya. Numai vesti bune de acum inainte. Totusi sa ai grija de bb.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Citat:
citat din mesajul lui joana2672001
Anitta draga mea, eu sunt catolica insa credem ma ca desi la noi nu se tine post, doamne Doamne mi a ascultat rugaciunea pt bebelusul tau si al Deei. va pup cu mult drag si de abia astept sa veniti cu rezultate bune:D

Sunt absolut convinsa, draga mea, sunt convinsa ca Dumnezeu asculta rugaciunile tuturor! Eu am fost neo-protestanta timp de peste 10 ani si mi-a ascultat Dumnezeu rugaciunile, aveam o legatura delicata si puternica cu El.
Va multumesc mult, dragelor, nici nu stiti cat de bine imi fac cuvintele voastre calde si pe care le simt din inima!
Deea, ma gandesc la tine si astept sa te intorci, sa povestesti. Eu as vrea sa imi analizeze lichidul amniotic si prin metoda FISH, sa primesc si un raspuns rapid, in 2-3 zile.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Neata!

Deea bafta multa multa astazi! Sa fie ok procedura si bb sa fie sanatos si puternic! Ne rugam pentru tine!

Elena tare frumusica ai fost de Revelion!

Anitta imi pare rau ca mami tau a reactionat asa descurajant. Poate e o fire mai sensibila.
Oricum, noi suntem alaturi de tine si te sustinem ca totul sa decurga bine si sa ai certitudinea ca puiul e sanatos.
Incearca sa fii optimista atat cat poti, si sa gandesti pozitiv.
Ms pt detaliile despre administrarea Magnerotului. Cam asa am citit si eu in prospect, pe net.
Te pup!

Mirela ce faci? Cum mai esti?

Tinuta poate trebuie ajustata doza de Euthyrox(sau ce iei tu pt tiroida), oricum vorbeste cu dr, si poate si cu un endocrinolog. Poate iti mai da si niste analize de facut.
Stiu ca dr mea are cateva paciente cu tiroida si mereu le ajusteaza doza in functie de analize.

Miha mersi pt aprecieri si felicitari pentru bebe grasuneel! Babyboom la 19 sapt. avea 280 de grame, deci puiul tau e rotofei :))))))

Addya chiar voiam sa intreb de tine. Ma bucur muuuult ca bebe e bine. Ti-a dat ceva pt contractii?
Te felicit pt decizia de a schimba medicul. Nu e normal sa nu fie disponibil, ca medic ginecolog care supravegheaza sarcini. Pot sa apara multe urgente si atunci...ce faci?

Elly 22+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

a zis sa iau doar no-spa de 80 mg 2/zi.in rest sa continui cu natalvit 3 saptamani si cu arefam 1 saptamana.

sper de acum incolo sa auzim numai vesti bune,sa nu mai aapara probleme.

andreea 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Ellishor ce faci iubita? nu iti faci simtita prezenta decat pe DC? :P
Am un pic de timp ca nepoata se uita la chitz si miau si ma lasa sa butonez laptopul:)

Oana cu Bebe Tudor 22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Neata fetelor,
Si eu tot la o cafeluta decofeinizata sunt, desi nu imi prea place, insa bebita mea este foarte agitata si am zis sa nu o agit mai mult.
Anita, multumesc pentru raspuns.
Am reusit sa raman insarcinata fara tratament dupa 1 an si jumatate si ne dorim foarte mult acest copilas.
Ma rog la Dumnezeu sa ne fie bine atat lui cat si mie si sa trecem cu bine peste aceasta problema.
Sunt speriata sa nu raman cu deficit de mers in urma netratarii afectiunii pe care o am in special la genunchi, dar nu am curaj sa fac tratament...
Pe de alta parte am citit despre problemele pe care le-ati avut unele dintre voi cu sarcina si despre pierderea suferita de Mirela si ii multumesc lui Dumnezeu ca bebe e bine.Medicul meu ginecolog mi-a recomandat sa fac tratamentul cu cortizon, insa tot imi este teama de eventualele efecte negative.

Va multumesc ca m-ati primit printre voi(desi v-am abordat cam tarziu).

O sa nasc la Municipal prin cezariana(as vrea eu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

alina,ma bucur ca te-ai alaturat grupului nostru.o sa vezi ca totul o sa fie bine pana la sfarsit.trebuie doar sa ai gjija de tine si de bebe,si sa ai incredere in Dumnezeu.

andreea 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Sa dea Dumnezeu sa fie bine .

Andreea, multumesc mult,

Si eu cred ca este foarte importanta relatia pe care o avem cu medicul ginecolog si increderea pe care o avem in acesta si nu mi se pare profesional sa iti spuna ca e in CO si sa te descurci singura.

Eu am mers la un medic la intamplare la care mergeam inainte sa raman insarcinata deoarece era cabinetul mai aproape de casa si este femeie.

Pana acum mi-a rasuns mereu la telefon si o simt implicata. Sper sa fie totul bine pana la sfarsit deoarece nu prea am incredere in doctori si am mai auzit de cazuri in care doctorii care urmaresc sarcina au lasat balta pacientele cand aveau mai mare nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

Ellyshor eu in linii mari sunt ok

de pe 18 decembrie sunt la vaslui, cu sotul, iar pe 10 ian ne intoarcem in bucuresti dar nu o sa stam f mult
incepand de maine pana pe 15 sotul meu si cu mihai traistariu sunt intr-un turneu prin tara cu afacerea pe care o facem toti 3 si vom tine prezentari, pana pe 10 acoperim orasele principale din vaslui piatra, apoi in bucuresti si pe urma 11-15 mergem craiova, ramnicu valcea, petrosani
asa ca am turneu in est si sud, sper ca pe 15 cand se tine prezentarea la constanta sa putem merge si noi doi pentru ca ar fi cam o luna de cand am fost la ai mei acasa si chiar de stam 2 zile tot e bine.

de sarbatori am fost cam racita, am tinut-o eu pe picioare pana pe 29 cand nu am mai facut fata si am trecut pe antibiotic, acum sunt ok.

de revelion eram invitati sa facem impreuna cu finii la redactie unde lucreaza finul, aici in vs, dar nu am ajuns ca eram rupti de oboseala si eu si sotul. chiar am stat cu emotii ca nu prindem 12 noaptea impreuna pentru ca a fost solicitat la o filmare in iasi in seara respectiva (sotul si un coleg din echipa de videoclipuri).
dar la 12 fara 10 era jos la scara, am coborit si la 12 fara 2-3 minute intram pe poarta bisericii (obisnuim sa mergem in noaptea de revelion intre 11.30.12.30 cat tine slujba). e o atmosfera f placuta, si sunt cantari bisericesti care se fac special in aceasta noapte, pentru sanatate si bine, in general. dar ceea ce e mai special, ca aici in moldova se canta pe voci, fiecare biserica are un cor, mai mic sau mai mare. si sotul este cantaret de ocazie, cand ajunge prin vs si trece pe la biserica.
sotul are si un grup de tovarasi, tot cantareti in strana, cu care merge sa colinde la persoanele importante din oras si pe 31 sa ii ure. am vrut sa merg si eu,, dar apoi m-am razgandit, pentru ca se aduna 8-10 baieti si fix eu lipsesc dintre ei.
i-am auzit in telefon, ca imi lasa sotul deschis sa ii aud colindand.

cam asta ar fi, asa in linii mari ...
acum fug la bucatarie ca am pus de o ciorba si sa vad ce mai fac pe langa ea, mai intru mai pe seara

pupici si o zi buna, sper sa vina si deea curand cu vestile

Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Alina, Dzeu e mare si le aranjeaza El...Va fi totul bine, vei vedea!
Addya, felicitari pentru rezultatul de la eco!!! Sa stii ca si eu am schimbat medicul la prima sarcina si a fost super ok (cea la care mergeam initial nu accepta s ao sun, trebuia sa-i dau doar sms)
Tinuta, este intradevar riscanta acumularea multor kg in sarcina, trebuie sa avem mai multa grija. Bine ca poti dormi, eu ma uit pe pereti noaptea...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana 31.03.2010 si viitoare mami de baietel 18s +

Mergi la inceput