Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (18)
Raspunsuri - Pagina 18
tinuta78 spune:
miha, eu eram cea care se plangea de kg. Inca nu-s disperata, am ajuns la cum eram inainte( inca mai port pantalonii si pluoverele de anul trecut), dar daca continui in ritmul asta nu-i roz deloc. Oricum, Dra m-a intrebat de la cat am plecat in sarcina(la 1,75 cm cu 73-75kg), iar acum am ajuns la 85-87) in medie cam 4/luna si trebuia 1/luna. Din propie initiativa am renuntat in ultima saptamana la femibion. Il iau cand si cand.La duphaston am renuntat definitiv. Pana la 12 saptamani am luat8/zi, apoi pana la 17 cate 6/zi, iar la 17 saptamani, mi-a spus Dra sa iau maxim 2-3/zi pana in satamaan 20. Am mai luat o saptamana si am renuntat definitiv la ele, nu mai am mult pana la 20. Cred ca si atata progesteron m-a dat peste cap. Practic tot ce mananc se pune, e inadmisibil asa ceva.
19+
tinuta78 spune:
tigruta, daca tie-ti place David sau Matei, asa sa-l cheme. Cum spui si tu s-a umplut tara de David si Matei. Pe finutul meu il cheama tot David, iar acum imi spune fina ca n-o sa-i mai spuna David ca in stanga si dreapta numai Davizi sunt. Noroc ca au pus si-un nume de rezerva, iar pana in 2 ani, bb se obisnuieste repede cu alta strigare.
19+
Andra_C spune:
Deea, bafta multa!!!Suntem alaturi de tine!
Junica, eu fac ecografiile lunar la dr meu si pe cele de trim 2 si 3 la Iosup si Alina Dinu (am zis sa fac morfologica de 22 sapt la 2 ecografisti sa fiu eu sigura ca e ok bebe, asa am facut si la prima sarcina)
Tinuta, si eu m-am ingrasat 10 kg pana acum, este foarte mult, dar eu asa mult am pus si la prima sarcina, 40 kg, eram cat o vacuta, dar testele de diabet gestational au iesit bine, cred ca asa am eu metabolismul. Oricum in prima luna dupa nastere deja dadusem jos 20 kg, apoi pana la botezul Amanei la 4 luni mai dadusem vreo 10-15 (nu mai stiu exact, trebuie sa ma uit in carnetel). Stiu ca atunci cand avea Amana 6 luni ajunsesem de unde plecasem. Cum le-am pus asa le-am si dat. Si nu mananc prostii gen fast food sau dulciuri, dar ma ingras vazand cu ochii.
Miha, felicitari pentru grasunel! Sa stea acolo la caldurica cumintel si sa fie sanatos!
Tigruta, stiu cum te simti, a avut si Amana o perioada de vreo 3 luni in care ne-a terminat, adormea la ea in patut, dar peste cateva ore se trezea si trebuia sa o luam intre noi unde nu se culca cu orele, aplauda, mieuna etc. Eram zombi si noi. Dar vad ca de vreo 2 saptamani, slava Domnului, doarme de la 10 seara la 10 dimineata neintoarsa. Cu luatul in brate nu am ce face, o iau la fel de des ca si pana sa raman gravida. Nu stiu cum o sa ma descurc luna de dupa nastere cu operatia, de asta mi-e groaza mie...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana 31.03.2010 si viitoare mami de baietel 18s +
tinuta78 spune:
andra, m-ai mai linistit, dar totusi sa iau 40kg, nu prea am unde, inseamna ca ma deformez complet. Eu am fost tot timpul mai corpolenta, dar totusi..., sper sa ma opresc. Pana pe 26 cand merg la control, asi vrea sa fac totusi ceva miscare si sa modific putin ora pentru cina. Sper sa-mi iasa. Ieri am fost la munte, am urcat putin prin Busteni, iar bebelina salta la fiecare pas. De aseara s-a linistit, iar azi n-a dat semne. Sper sa dea mai repede ca nu mai am rabdare
19+
Andra_C spune:
Tinuta, poate reusesti sa nu iei ca mine :)) Eram deformata, intradevar, cand ma uit la poze ma ia durerea de cap. Si eu tot 175 am ca si tine si ajunsesem la peste 100 kg! Horror!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana 31.03.2010 si viitoare mami de baietel 18s +
joana2672001 spune:
Neatza burticute dragi,
Eu am reusit performanta sa racesc. ieri pe la 2 m a luat din senin , eram ka serv, cu dureri musculare, ochi injectati , nas infundat, o stare ambigua de lesin cu ameteala, asa ca am fugut acasa, mi am facut multe ceaiuri cu lamaie, am baut un sirop de mugur de brad home made, cu oscillo, am dormit bine si parca snt putin mai bine, insa nu foarte:((
Cristian a dat din picioare de zor ieri insa eu nu l simt decat cand stau culcata, sau elaxata pe pat sau in scaun, cand sunt in picioare n l simt.
Anitta draga mea, eu sunt catolica insa credem ma ca desi la noi nu se tine post, doamne Doamne mi a ascultat rugaciunea pt bebelusul tau si al Deei. va pup cu mult drag si de abia astept sa veniti cu rezultate bune:D
Ioana, mamica lui Cristian 22 saptamani +
joana2672001 spune:
Eu nici nu ma mai urc pe cantar :)). Am inceput sarcina cu 53-54 de kg si cred ca am vreo 63 acum, asa ca pana nu intru in travalui nu ma mai urc pe cantar:)))
va pupiciesc
Ioana, mamica lui Cristian 22 saptamani +
addya_21 spune:
de dimineata am fost la dr.
bebe e fff bine,se zbenguie,
am inteles ca sangerarea a aparut din cauza contractiilor uterului,s-a dezlipit putin placenta,dar nu mai este nici o problema.
de azi mi-am schimbat si ginecologul,am nevoie de cineva pe care sa pot conta oricand nu de un dr la care sa merg doar cu programare,si cand apar probleme sa imi raspunda asistenta la tel si sa imi zica :" doamna doctor e in concediu 2 saptamani si nu poate fi deranjata"asa ca m-am dus la alt dr.,oricum vroiam sa verific si daca bebe e bine dupa problema de sambata.
andreea 16+
tinuta78 spune:
Joana, andra, se pare ca noi suntem campioane la luat kg. Cand am fost la control la 17 saptamani aveam 85 imbracata, incaltata, seara pe la 5. Cand i-am spus Dr c-am plecat de la 75, a inceput sa-mi explice riscurile prea multor kg. Cu tensiunea, cu nasterea cu faptul ca bb poate sa nu mai creasca cum trebuie. Mai mai mi-au dat lacrimile pentru ca eu nu-mi doresc sa se puna. Mi-ar placea si mie sa creasca doar burtica, iar eu sa arat la fata, maini si picioare ca inainte. Cand m-a vazut Dr-a mi-a spus ca ea nu ma cearta rau, mai ales c-am avut problemele care le-am avut, dar sa incerc sa mananc fara sare, fara paine si putin, dar eu fara paine nu ma satur. Abia astept sa vina primavara( sa creasca ziua )si sa avem timp de plimbari lungi prin parcuri. Acum la 8 eu sunt in pat. La atata somn cum sa nu se puna..., firar ele de kg.
19+
miha81 spune:
Tinuta, Tigruta, scuze... eu imi notez pe o hartiuta si apoi scriu. Probabil m-am uitat in graba...scuze
pozeBianca