Bul. de ian.feb 2012(45)-Bv.Iaura,Alice,Tony,Alina
Raspunsuri - Pagina 6
alina_anto spune:
Alice, felicitari inca o data pt bebe PERFECT! Asa e prima noapte dupa ceza, dar de azi o sa fie mai bine, stii. Azi trebuie sa te ridici din pat si dupa aia va fi din ce in ce mai bine.
A fost ieri dimineata Doru si a incheiat contractul cu Sanadorul, merg si eu maine sa imi fac analizele si sa vb cu anestezistul. Nasterea inca nu se stie cum va fi. daca totul decurge bine, mergem pe naturala, daca nu, imi face ceza. Eu sunt ok oricum.
Ahhh, tocmai am avut iar o contractie dureroasa.. Sper sa se opreasca, nu vreau sa nasc acum..sa mai stea macar 1 sapt
Alina 36+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
ALTESA spune:
alina si eu am avut contractii dureroase de fapt am de vreo 2 nopti si nu cedaza la no-spa in plus am niste calduri si parca ma doare si capul si o stare groaznica de nervozitate.
Oare starile astea prevestesc ceva sau e pur si simplu nerabdarea mea?
Cum e fetele cele care a-ti nascut natural ne putem da seama cat de cat cu vreo2-3 zile inainte sau cand vine ,vine si gata?
38+ cu baby Rafael-Ioan
adrianaBuc spune:
altesa, nu; nu iti poti da seama. Eu la prima nastere am avut cam 1 saptamana inainte de nastere contractii dureroase neregulate si intepaturi jos jos. Si la control am descoperit colul deschis de 2 cm dar inca nepregatit de nastere. Oricum fiecare nastere e diferita asa ca nu exista standard.
annesi, de ieri tot ma tin sa iti zic. Stiu ca e greu acum cu burtik mare dar bebe e bine sa stea cat mai mult in burtik, sa fie puternic. Sa suga bine. Putina rabdare si o sa vina si bebe.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
33+ cu
CristinaGoji spune:
Bufeuri am avut si eu ieri.
Eu n-am avut niciun semn prevestitor nasterii prima data. Pur si simplu mi s-au rupt membranele cand ma asteptam eu cel mai putin. (cu cateva ore inainte de asta venisem de la control, col lung si rigid, copil ne-coborat inca pentru nastere). A doua oara am avut cu o noapte inainte travaliu fals - contractii din 10 in 10 minute toata noaptea, iar spre dimineata se oprisera. Dar avusem si o cearta mare cu socrela in seara aia. Asa ca nu pot spune ca am avut ceva semne prevestitoare. Dopul gelatinos nici acum nu stiu cum tre' sa arate.
De data asta am si eu ceva contractii, de care sincer ma bucur, ca sper sa ajung destul de dilatata la spital si sa nasc repede.
Alice si IAura - recuperare grabnica dupa cezariana, cred ca va e greu acum!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
39+
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
ALTESA spune:
da intelesei sa traiti
Azi dau o fuga la noi la ploiesti sa ma linistesc ca am impresia ca in orice moment mi se rupe apa iar dupa ce ma linistesc ma gandesc ce ma fac eu daca ajung la termen ca e bebele grasan si nu daca nu mai iese pe unde trebe si ajung la taiere?
Asa ma gandesc ca in functie de cum gaseste colul poate sa imi spuna daca trec de reve sau nu desiiii daca citesc cum a nascut cristina cu colul ei rigid iar ma doare
38+ cu baby Rafael-Ioan
aerlilian spune:
Alina, eu te rog sa nu ne faci figuri, da?Intepaturi de care zici tu mai am si eu, dar foarte rare. Nu-ti poti suna dr sa-i spui ce ai?Poate iti da si tie gynipral si scobutil si mai stai putin...Poate nu pleci la plimbare si te mai gandesti daca e cazul sa gatesti.Ce-ar fi sa stai in pat?
+ 34
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community
anangel_lexi spune:
Lady, astept mielul. Pe fii-mea o cheama Maria, nu Sara. Da, sunt bine cu totii, slava Domnului, intre cele 4 ziduri de acasa se afla cea mai mare fericire a mea...
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 37+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
anangel_lexi spune:
Sunt suparata rau dupa vizita de ieri la spital, nu are rost sa intru in amanunte dar m-am lamurit ca nu conteaza pt ei decat sa-ti ia banii, in rest ii doare in cot, un "Auslaender" in plus, bleah... Mai ca-mi vine sa ma urc in masina si sa vin sa nasc acasa la mine, unde as avea-o si pe mama langa mine... Si unde as putea naste cu doctorita mea aia draguta si calda si careia chiar ii pasa...
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 37+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
adrianaBuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aerlilian Alina, eu te rog sa nu ne faci figuri, da?Intepaturi de care zici tu mai am si eu, dar foarte rare. Nu-ti poti suna dr sa-i spui ce ai?Poate iti da si tie gynipral si scobutil si mai stai putin...Poate nu pleci la plimbare si te mai gandesti daca e cazul sa gatesti.Ce-ar fi sa stai in pat? + 34 http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community |
Gynipral nu se administreaza decat pana la 36 sapt - cel putin asa stiu eu.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
33+ cu
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui anangel_lexi Sunt suparata rau dupa vizita de ieri la spital, nu are rost sa intru in amanunte dar m-am lamurit ca nu conteaza pt ei decat sa-ti ia banii, in rest ii doare in cot, un "Auslaender" in plus, bleah... Mai ca-mi vine sa ma urc in masina si sa vin sa nasc acasa la mine, unde as avea-o si pe mama langa mine... Si unde as putea naste cu doctorita mea aia draguta si calda si careia chiar ii pasa... de Maria Cornelia (20.09.2006) si 37+ cu Ioana Teodora Din ce in ce mai mare Perlute de domnisoara Bobuletul |
offffffffffffasa-i la Germanica!
34+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |