Bul. de ian.feb 2012(45)-Bv.Iaura,Alice,Tony,Alina

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Haideti ca ma apucasem mai devreme de mesajul ala si a venit soacramea in vizita, apoi mi l-au adus pe bebe si n-am apucat sa il termin, l-am trimis asa.

Nu am apucat sa felicit restul mamelor. Sper sa fiti bine, si voi si bebeii. Va doresc multa sanatate, fericire, sa va bucurati de ei mult mult timp de acum inainte.
Asteptam vesti de la voi!

Alinush unde ai nascut?

Ati vazut ca pana la urma tot 2 baieti si 2 fete au venit pe lume ieri?

Eu sunt treaza pt ca m-a durut putin operatia si pt ca mi-e greu sa dorm in aceeasi pozitie prea mult timp ( inca nu ma pot misca in voie, am si sonda pt pipi).
In timpul operatiei mi s-a facut putin rau. Adica am avut o stare de greata si apoi de frig. M-a durut si in capul pieptului cand m-a apasat doctorul sa scoata copilul. Iar acum operatia o simt ca atunci cand iti vine sa faci pipi, ai vezica plina si nu poti sau n-ai unde :)) dar profit de cateter si cer calmante

Sper ca nu v-am speriat.

Raducu e un somnoros. Aseara cat a stat cu mine o ora si ceva a dormit intr-una nu a vrut nici sa suga, el vroia sa doarma :))) mi se pare ciudatel ca mara era o mancacioasa. Sper sa fie doar o perioada de acomodare si sa manance.

Va pup, mai incerc sa dorm

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata...sau noapte buna... eu bantui din nou, iar nu pot sa respir.
Lady ce sa fie, nu-i nimic, a trecut acceleratul...vorba poeziei...

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 37+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Buna dimineata...sau noapte buna... eu bantui din nou, iar nu pot sa respir.
Lady ce sa fie, nu-i nimic, a trecut acceleratul...vorba poeziei...

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 37+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Pai care accelerat?ca acu'i interregio

tu esti ok?copilul?Sara?sotul?

restu'....lasa-i sa plimbe ursu'

34+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Alice....felicitari..Raducu e un grasun!refacere usoara!

34+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Lady, neaparat sa te vada un medic!Nu-i ok deloc ce zici tu acolo...
Alice, pe mine nu m-ai speriat deloc, tu pari extrem de viteaza si faci lucrurile sa para simple, le minimalizezi...In realitate cred ca e mult mai complicat, dar nu vrei tu sa ne sperii...Pup inca odata fata curajoasa si bebe somnoros!

+ 34
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessamine spune:

Felicitari Alinush ! Am stiut eu de ce scot motatele si pt tine.

Alice am citit undeva ca bebe este mai somnoros din cauza anestezicului dar isi revine. Prin atitudinea ta ne dai curaj si noua sunt convinsa ca iti este mai greu decat lasi sa se vada

Eu sunt dupa chef am fost la petrecerea de sfarsit de an la sot la servici . Petrecerea este organizata in fiecare an de tata .A fost super m-am intalnit cu fostii colegi am ras, am depanat amintiri, am plecat pe la ora 2 . Sunt franta dar nu mai pot sa dorm.

Asteptam cu nerabdare urmatorii bulgarasi.

Livia 36 + Stefan Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

Buna fetelor,

Felicitari Iaura, Alice, Toni, Alina!!!!
Multa sanatate sa va recuperati si sa va intoarceti repede acasa cu bebeii.
Bine ati venit pe lume bulgarasi, sa fiti sanatosi si mancaciosi si sa va bucurati parintii.
Toni, multa sanatate si putere bebelinei sa creasca repede.

De la noi nu sunt multe vesti. Ne-am intors acasa dupa o saptamana la parinti. Eu am reusit sa racesc din nou, burta creste parca din zi in zi...nu ma mai plang ca e mica Ma lupt si eu cu arsuri, insomnii si obosesc extrem de repede. Astept cu nerabdare 15 ianuarie sa-l vad din nou pe bebe.

O zi buna sa aveti!

Dariana +31 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

eram sigura ca ne-o coace si alinush ca pre nu a scos o vorba de cand a anuntat ca pleaca la control.

Bravoo fetita cand poti sa intri sa ne dai detalii.

38+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Alinush FELICITARI!!!
LA MULTI ANI STEFAN-IOAN!!!

Aseara am avut ceva contractii (unele si dureroase), am luat repede no-spa. Problema era ca eram singura acasa cu Sara, Doru a venit abia pe la 21.30... A fost la o intalnire de protocol, si ramasese si fara baterie la tel.. Va dati seama cat l-am certat, da?? Pai emotii in plus imi trebuiau mie??
Vad ca m-am trezit mai bine, am dormit cat de cat ok, dar in continuare ma dor oasele bazinului, spatele si ma tot inteapa jos, jos..

Sanatate fetele, aveti grija de voi!
Eu sunt prin zona, poate ies putin afara si azi am in plan sa fac o supa de vitel, pt degresare. Nu mai vreau sa vad sarmale, cozonaci, carnati & co...

Alina 36+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Alinuta...poate vine barza...si la tine!

34+
Citat:

Mergi la inceput