prima serbare a copilului
As vrea sa vb si de lucruri frumoase si sa ne impartasiti si noua incepatoarelor cum s-a desfasurat prima serbare de la gradinitza a copilului vostru.
Noi maine avem serbare si am emotii,pe langa faptul ca nu-mi vine sa cred ca s-a facut atat de mare,mai este si intrebarea ,cum va reactiona,va spune poezia,se va speria,va plange,cum va fi???
La voi cum a fost ,hai sa va amintiti aici cu noi si sa ne impartasiti si noua experientza.
Va multumesc,pentru mine e mare lucru,pe sotul meu nu il vad atat de emotionat,el e mai evaziv.Poate exagerez,dar mi se pare o etapa importanta in viatza copilului meu.Momentul cand se va vedea caracterul ei,daca va plange si se va emotiona,sau va da dovada de multa tarie de caracter si dorintza de a fi in centrul atentiei.
Eu cred ca acum se va vedea daca e ambitioasa,rusinoasa,fricoasa.etc.
Astept cu nerabdare sa citesc povestile voastre.Va pup.
Raspunsuri
oana_lex82 spune:
Copilul meu e inca mic (1,7 ani), deci nu-ti povestesc din experienta mea ci a cumnatei mele..Primul an la gradinita s-a desfasurat greu pt ca nepotelul meu a fost ff plangacios..ba mai si inventa diverse dureri de burtica, cap si alte membre cand se vedea in fata porti gradinitei...Prima serbare a fost un fiasco pt ca de cand a intrat in sala s-a bagat sub un scaun si a refuzat sa mai iasa pana nu s-a terminat toata serbarea..ba mai mult, nici cadoul Mosului nu l-a interesat catusi de putin, abia acasa s-a aratat interesat de ceea ce primise..Cam asa s-a desfasurat..La noi sper sa fie mai bine, dar cine stie??
Multa bafta si sanatate!!
rinara19 spune:
Oauuu oana ,da si eu sper ca macar sub scaun sa nu stea,chiar daca nu va spune nimic,macar sa stea acolo stana de piatra
.
Iar de cadou sunt sigura ca macar asta va fi primit bine ,de mos nicolae s-a bucurat tare de cadou,acasa ,ca la gradinitza nu a fost de mos nicolae ,am fost in spital.
alina_satena spune:
Noi am avut prima serbare la gradinita,pitica mea nu a plans deloc din contra a dansat a cantat chiar era nerabdatoare sa ajunga la mos(pitica mea are 3 ani si 9 luni).
Iti tin pumnii sa ne tii la curent si distractie placuta
alex_andra spune:
Noi am venit putin mai devreme de la prima serbare. A fost putin mai speriata la inceput, pt ca eram ff multi adulti, cam 3 pe cap de copil, deci vreo 120 de adulti intr-un spatiu mic.
S-a lasat pictata pe fata, a cantat cu totii, a ras si a gesticulat, toate acestea cu mine langa scaunul ei![]()
De mos craciun nu i-a placut, s-a ascuns de el si am mers impreuna sa luam cadoul.
Dar la final era zambitoare si fascinata de bradut.
Per total, pentru prima serbare a fost bine.
A, a refuzat sa spuna poezia, dar si eu si doamna educatoare eram pregatite pentru asta, a intrebat-o discret daca vrea sa o spuna, eva a zis ca nu, asa ca am sarit peste ea.
A fost bine![]()
JuliaSM spune:
Ai mei abia joi vor avea prima serbare, insa imi amintesc cu nostalgie de prima serbare a sora-mi, cand, la vreo 3 ani jumatate, comenta de pe scaunelul ei cand ii tot chema Mosul pe colegii de grupa sub brad, sa le dea cadouri...Intre cele mai picante, retin doua ( cu totii le retinem, inca facem haz pe seama asta, cand e contextul potrivit) : 'nuu, nu el, ca face pipi in pat!' si despre alt coleg spunea ca are 'paduci', deci nu e vrednic nici el de cadou.
Sa mai spun ca sora-mea s-a dovedit pana azi a fi o persoana cu un tupeu extraordinar si o gura maaare de tot?...
Nu le recunosc de calitati pe niciuna din ele, insa de timpuriu a promis multe... In contextul asta, prefer ca ai mei sa fie calmi,bunuti si blanzi la serbare, joi... ![]()
rinara19 spune:
Multumesc mult ,deci se poate si rau si bine,multumesc alina si cu sigurantza maine cand venim va povestesc,cu lux de amanunte.
roli25 spune:
Serbarea nu spune tot despre caracterul copilului.
Eu am un timid si un infipt, dar la serbare (prima a fost la 2.6 ani)timidul, nu si-a dat niciodata in vileag timiditatea. De la prima serbare a spus poezia (la microfon, ceea ce pt unii poate fi intimidant), a cantat, a dansat.
Indiferent de tipul de copil, contactul cu scena, cu publicul, le face foarte bine.
grati.ela spune:
al meu nici nu a vrut sa auda de serbare...pana sa vina Mosu parintii au inceput sa se certe pe locurile din fata si a venit sa-mi ceara sa-l duc acasa...cand a venit Moshul lab, cu fata supta si caciula cu luminite n/a mai vrut nici chip sa ramana...acasa a zis ca i s-a facut frica de Mos Craciun Extraterestru ca vrea sa-l rapeasca. In schimb, la mine la scoala a venit un Mos Craciun carnos, exact ca in felicitari...cand l-a strigat s-a dus val vartej, i-a recitat la microfon si i-a si declarat ca e un Mos tare frumos!
Concluzia: sunt imprevizibili, mai ales daca nu tin sa impresioneze (cum e al meu!)
rinara19 spune:
Asta cu certatul pe locurile din fatza m-a lasat fara cuvinte,si cum motivau faptul ca tin mortin sa aiba locurile din fatza: copilul meu e mai mic,copilul meu spune poezia mai frumos,eu sunt mai in varsta???? Locul din fatza se ocupa sub ce criteriu.
rinara19 spune:
Bietul copil,normal ca s-a speriat,ce o fi fost acolo,cu parinti de o parte care se certau pe locuri si de alta un mos cu luminite la caciula
,horor pt el saracul copil,bine ca macar a fost mama acolo,asta mai lipsea sa nu fie si mama sau tata si nu ii mai trebuia craciun.Sper sa uite serbarea aceea repede.