Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (43)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui sara_
Ana, si eu ma gandeam ca imi va fi tare dor de burtica, de minunea de a purta viata in pantece (mai ales ca probabil la mine va fi ultima sarcina)

cu baietel mare si 37+ cu zburdalnica
AMR 2 SAPT

Happy mamosul
http://www.youtube.com/watch?v=SjiPAbwV6ng

Ahhh. si eu la fel, cred ca e ultima sarcina.. Si stiu ca imi va fi dor de burtica..

Cat despre dr, ce sa zic?.. Bine ca ai rezerva. Oricum daca te apuca in perioada asta, poti sa nasti cu cine este de garda, dar imi imaginez ca nu e foarte confortabil.

Alina 35+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

ILEANA ma bucur k esti bine si tu si bebe , repaos la pat si fara exagerari
Am fost azi la dr cu nepoata mea sa o consulte pt k nu i-a venit menstra de 4 luni si surpriza lipsa rinichiului dr i-a dat malformatie pe uter .. adik are 2 utere cu un singur col si un vagin , mititica (15 ani) a consultat-o prin fundulet pt k este virgina , dar dr un dragut a vb cu ea tot timpul explicandu-i ce o sa-i faca ca sa nu-i fie frica . La sfarsit i-a zis domnului dr k ea este un mic fenomen fara un rinichi si cu 2ua utere facandu-ne pe toti sa radem..
Cat despre mine m-a programat pe 28 ianuarie la cezariana si o sa ne vdem din sapt in sapt la consult
ICA frumos bradutz:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

multumesc fetelor!
ileana, un lucru bun a iesit din toata tarasenia asta. de astazi stai in prenatal. bravo!
oricum ma bucur ca bebe e bine si ai grija de tine in continuare.
ce ziceti ne vedem saptamana viitoare?

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

ileana, bine ca sunteti bine, am avut ceva emotii,desi dupa 33 de sapt. e destul de ok si daca se intampla sa nasti...eu toata sarcina am avut colul de 2,8 si am fost ok ,fara restrictii mari,bine ,stiu ca nu e bine sa se mai scurteze ,dar daca stai relax,o sa fie bine.

mie mi-a venit caruciorul ( a 3-a optiune) nu ma mai risc sa nu gasesc si oricum imi trebuia ceva cu landou sa port- bebe sa-l scot din spital...am pus poze cu bradul si prt-bebe-ul,ca ,caruciorul nu-l desfac inca ,nu mai am loc de el...
https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/Iaura21?authkey=Gv1sRgCKWKq7vd0JrV_gE#5688983484707069954

minunea mea 38+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

Alina, petrecere frumoasa in seara asta, te admir cat esti de harnicuta tot timpul, nu stiu de unde ai atata energie

AMR 2 SAPT

Happy mamosul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui sara_

Alina, petrecere frumoasa in seara asta, te admir cat esti de harnicuta tot timpul, nu stiu de unde ai atata energie

AMR 2 SAPT

Happy mamosul

eeeii, nu mai sunt nici eu ce-am fost. In ultima vreme fac totul cu incetinitorul.

Iaura, ce carucior e? Ca vad doar landoul. E kinderkraft?

Ica, in principiu eu sunt pt a ne vedea sapt viitoare. Vedem luni cine raspunde la apel si in functie de asta stabilim si locatia si ora.

Alina 35+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

Sa va povestesc si eu de la eco de azi bebelusu asta al meu a crescut in 10 zile 400 de grame in conditiile in care doctorila imi spusese ca incepand cu 36 de saptamani creste doar 100 de grame pe saptamana.

Asa ca ca puta al meu are deja 3200 grame e pozitionat pentru nastere iar colul meu e foarte,foarte moale scurtat la 2 cm si intra varful degetului prin el in conditiile astea va intreb si eu precum cristina pe cele care a-ti mai nascut 2011sau 2012?

37+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Va multumesc tuturor pentru grija.Si eu sper sa fie bine.
Ligia , stiu ca tu ai luat multa vreme gynipral.Ti-a fost bine cu el?In ce cantitati ai luat, ca mie mi-a dat cate o jumatate de trei ori pe zi, mai mult de intretinere...Si ai vazut ce mici sunt.
Iaura, foarte misto combinatia de materiale la carucior.Imi place mult aceea din interior!Sa-l stapaniti sanatosi, sa plimbati minunea mica cu el...
Alina, ce mult as vrea sa fiu bine si sa vin si eu...
Ica,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

ALTESA.31.12.2011-e bine?

33+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

ileana
altesa, bravo draguta,deci model 2011?!
alina, din pacate nu am mai gasit kraft,pe mov si am ramas la baby dreams,l-am montat pana la urma...
https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/Iaura21?authkey=Gv1sRgCKWKq7vd0JrV_gE#5689004144398268578

minunea mea 38+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput