Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (43)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Aerlilian, sangerarea in ultimul trimestru de sarcina poate fi cauzata si de placenta inserata jos. Dar daca ai programare e bine, in curand vei consulta medicul si iti vei spulbera temerile, lasa ca va fi bine, Doamne ajuta!
Carina, multumesc! Abia astept sa-mi vad galustele, sa le fac poze si mai ales sa alaptez! E momentul cel mai impresionant, dupa opinia mea.
Ica, imi place mult bradutul, natural si cu ornamente speciale.
Matza, imi pare rau pt experienta ta, sper sa gasesti curand un om in care sa ai incredere si totul sa fie bine pana la sfarsit!
Annisia, ma bucur c-ai mai trecut sa ne dai vesti.

AMR: 5 ZILE

Ana, mami de doi strengari si 36+ cu

https://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Anissia, te pup!!Frumos nume ai ales pentru bebe...Andreas e un nume special pentru sufletelul meu!Te astept mai des!

Ileana scumpa...linisteste-te..te inteleg..asa eram si eu cand am sangerat la 5 luni jumatate:innebunita!,Sa dea Dumnezeu sa fie ok!

Jasemine, cum mai esti, scumpa?

Matza...doctorul tau e o mare .Schimb-o urgent!

Lexi....sa nu mai aud ca te faci urata, ca te desmostenesc!Si il sun si pe sotul tau sa-i zic!

Alice..cum esti?Iaura?Anahansa?

eu fac cornulete si turtele cu nuca

33+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
E prima mea zi libera azi, pana pe 3 ianuarie. Mare lucru nu am facut pana la ora asta, doar am scos varza pt sarmale si am oparit-o dupa care am lasat-o la desarat, ca e sarata rau. E prima oara cand cumpar varza murata, asa ca nu stiam la ce sa ma astept... Maine fac sarmalele, poimaine cozonacii... Fii-mea se tot invarte pe langa mine sa mergem sa spalam geamurile asa ca ma intorc la smotru.
Aerlilian, sper sa ne dai vesti bune!
Lady, sotul meu s-a obisnuit demult cu ideile mele, stie ca nu are cu cine sa se inteleaga.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 36+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Am fost la medic...Se pare ca mi s-a scurtat colul, are 2,94 cm si mai aveam un chegulet care astepta sa curga, deci mi-a spus sa nu ma sperii.Se pare ca am facut un efort fizic de care nu mi-am dat seama nici eu, dar pe care bebe l-a perceput in consecinta...Am primit tratament cu gynipral, utrogestan, scobutil si no-spa.Am primit recomandare de odihna si cat mai mult repaos (dar nu un repos definitiv, doar la pat, ci moderat...),fara sofat, fara plimbari...Mi-a explicat ca nu este o situatie disperata dar nici una de neluat in seama, ca ea crede ca bebe va sta linistit la locul lui pana la termen daca si eu sunt cuminte.De astazi raman in prenatal.Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Alina, poza cu mine am pus-o pe contul meu de webshots, daca tii neaparat o sa mai postez linkul o data.
Ica, eu n-am putut sa-ti vad bradutul, nu pot accesa picasa de acasa, nu stiu de ce...
Gata, chiar ma intorc la smotru ca fii-mea spumega deja.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 36+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

mmmm....cornulete.. Cred ca o sa fac si eu, ca mi-am cumparat rahat si am untura proaspata

Eu azi mi-am facut sarmalele, adik le-am fiert, iar sambata le pun la cuptor. Miroase asa bineee in casa..
Am reusit sa impachetez si cadourile, deci usor usor simt ca se apropie Craciunul. Anul asta nu stiu cum sa facem: sa desfacem cadorile in ajun sau dimineata, pe 25?? Voi cum faceti (mai ales cele cu copii)??

Mai pe seara mergem la sora mea la restaurant. Face o petrecere de Craciun doar cu prietenii, cu mancare traditionala, vin fiert, etc.. Asa ca am scapat de gatit in seara asta

Alina 35+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Si inca ceva...Mi-a povestit dr ca ieri a avut o nastere la 33s din cauza unui raport sexual.Ca de acum ar trebui sa stam cumintele...La mine se excludea ca si cauza, pt ca m-a intrebat.Mie mi-e frica de sex de ceva vreme, asa ca...ne imbratisam mai des!

Mergi la inceput

Ileana, sanatate!! Sunt sigura ca vei naste la termen!

Lexi, da vreau sa te vad! De fapt sa te revad, k am mai vazut poze cu tine (ai postat mai demult cu gradina voastra).

Alina 35+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian

Si inca ceva...Mi-a povestit dr ca ieri a avut o nastere la 33s din cauza unui raport sexual.Ca de acum ar trebui sa stam cumintele...La mine se excludea ca si cauza, pt ca m-a intrebat.Mie mi-e frica de sex de ceva vreme, asa ca...ne imbratisam mai des!

Cunosc..asa si noi..de cateva luni...
Dar eu cred ca o sa redeschid "sezonul", dupa sapt 38. Sincer, nu as vrea sa ajung la 40 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

Ileana, m-ai speriat, ma bucur ca sunteti bine
Ica f frumos bradutul, deosebite ornamentele
Anisia, ma gandeam la tine, imi era dor de postarile tale vesele, sper sa intri mai des
Alice, ce a zis azi dr?
Matza, dr mea m-a anuntat abia acum ca va pleca intre Craciun si revelion, si doar programasem cezariana pe 29 dec. Tu inca mai ai timp sa-ti schimbi medicul. Eu nu intru in panica pt ca am dr de rezerva, dar daca nu aveam?
Ana, si eu ma gandeam ca imi va fi tare dor de burtica, de minunea de a purta viata in pantece (mai ales ca probabil la mine va fi ultima sarcina)

cu baietel mare si 37+ cu zburdalnica
AMR 2 SAPT

Happy mamosul
http://www.youtube.com/watch?v=SjiPAbwV6ng

Mergi la inceput