Aspirante optimiste (745) Felicitari Simo_82 !!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Deny, e cam ciudat ca scade valoarea...ar trebui sa vorbesti cu un doctor.

6 saptamani si 4 zile
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo_82 spune:

Fetelor, va multumesc din inima pentru urari, si sper sa molipsesc pe cat mai multe dintre voi
Dana, am luat Siofor 850, cate una seara. Menopur 75 IU e injectabil si am luat din Z5-Z9 a CM, cate o fiola (cea mai mica doza de pana acum). Inainte am luat Gonal, fara rezultatele asteptate, iar tratamentul ma ajungea la 1700-1800 lei lunar. Am reactionat bine la brocriptin, si nu a mai trebuit sa iua asa multe injectii.

Citat:
citat din mesajul lui dana0000

Simo felicitariiiiiiiiiiiiiiiiii!
Vreau sa-ti urez sanatate si bebe sanatos si la termen!
Acum si eu am ovare polichistice,zici ca ai luat siofor? Ce doza?
Menopur e injectabil?

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Ma lui D-zeu ca in curand sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo_82 spune:

Miki, de molipsire.

Ma lui D-zeu ca in curand sa fiu

Mergi la inceput

Simo, pune mana si schimba-ti semnatura! Pai? Se poate?
Sioforul face bine si daca nu ai ovare polichistice: ajuta ovulatia si face ca ovocitele sa fie de buna calitate. Si Aspenterul cred ca te-a ajutat.

6 saptamani si 4 zile
_
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Of Deny Nu stiu ce sa zic, eu in august am avut un beta mega ciudat, dar nu imi amintesc valorile si nici daca am facut doar o data sau daca am si repetat, am avut cam 5 parca dar au venit uratzii, apoi luna urmatoare am ramas. Eu as mai repeta in locul tau, ca e un pic ciudat... Poate e prea devreme. Ai facut la acelasi laborator analizele?
Oricum vroiam sa iti dau / va dau o veste, Deny se pare ca a avut dreptate si bebedoiu meu e baietzel
Felicitari noii gravidutze!!!
Alex, ce faci, cum te simti, cand te mai duci la Fundeni? Pe mine m-au mai chemat acum abia cu morfofetala, mi se pare cam mult, cred ca am sa ma risc si o sa merg dupa sarbatori
Fetelor va tin pumnii tuturor, Moni, intreaba si un medic daca sa intrerupi utrogestanul, tu de ce nu faci un beta totusi?
Bettercy m-ai innebunit cu carnatzii!!!
pupici fug la nani!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Ylari ce ma bucur pt tine,un baietel...ah ce mi-as dori si eu...
Simo multumesc pt raspuns,e bine de stiut...mie imi zicea sa iau metformin cand las anticonceptionalele, e aceeasi subtanta in compozitie.
Citeam ca metforminul/sioforul se ia pana in saptamana 12,tu il intrerupi?

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Cand citesc cate medicamente luati si ce tratamente faceti ma sperii,aici astia nu dau nimic,o sa iau eu acid folic,de fapt cred ca trebuia sa-l fi inceput deja,si atat.Avand in vedere ca am ramas insarcinata pe cale naturala nu-mi vor da nimic de stimulat ovulatia,desi sarcina am obtinut-o dupa aproape trei ani.Trebuie sa recunosc ca nu am mari sperante si mi-e tare frica de dezamagirea din fiecare luna.

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

fetelor cred ca voi absenta o perioada, sa nu va suparati pe mine, va doresc ca Mos Craciuns a va puna sub brad la toate ce II mult dorite, k la mine s epare k sunt sanse sa puna actele de divort!
curaj, nu renuntati la visul vostru/!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumphbobocel de 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

fetelor cred ca voi absenta o perioada, sa nu va suparati pe mine, va doresc ca Mos Craciuns a va puna sub brad la toate ce II mult dorite, k la mine s epare k sunt sanse sa puna actele de divort!
curaj, nu renuntati la visul vostru/!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumphbobocel de 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Kmy dar ce s-a intamplat?

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Ylari, ar trebui sa mergi cat mai repede dupa ce ai ecografia. In fond, le intereseaza ca sa vada datele de acolo si, eventual, sa schimbe tratamentul. Eu merg joi dimineata cu prima ecografie la care voi avea si masuratori, pentru ca la prima nu a masurat nimic, doar a constatat ca bebe e la locul lui.
Felicitari pentru baietel!

6 saptamani si 4 zile
_
pentru sanatos!

Mergi la inceput