Aspirante optimiste (745) Felicitari Simo_82 !!!
Raspunsuri - Pagina 16
dana0000 spune:
Simo felicitariiiiiiiiiiiiiiiiii!
Vreau sa-ti urez sanatate si bebe sanatos si la termen!
Acum si eu am ovare polichistice,zici ca ai luat siofor? Ce doza?
Menopur e injectabil?
------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(
MeAlex spune:
Deny, am avut 52 in z12.
6 saptamani si 4 zile
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Deny, am avut 52 in z12. 6 saptamani si 4 zile _ Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3 pentru sanatos! |
Uff scuze ca am gresit
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
Mihaelafalt spune:
Deny nu mai inteleg nimic.
Ai facut beta? In ce zi si cat era rezultatul?
Imi cer scuze dar nu am inteles ziua si valoarea.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
elenusht spune:
Fetelor, cat ma bucur ca nu renuntati la visul vostru....Despre mine, ce sa spun...Sunt binisor, linistita, dar nu multumita sufleteste.In ultima perioada m-am tot gandit la fostul sot, daca sarcina ar fi mers bine, in ianuarie ar fi trebuit sa nasc..Dar asta e...Dumnezeu sper sa-mi pregateasca ceva mult mai bun si mai frumos. Imi doresc si eu foarte tare copii, insa mai inainte de toate trebuie sa am cu cine sa-l fac. Relatia cu tipul cu care ies decurge ok, insa suntem la inceput, avem aproape 2 luni. Eu i-am spus de la inceput ca vreau copii, ceea ce l-a cam speriat. Ideea e ca el a zis ca nu se grabeste...poate peste vreo 2- 3 ani. Pt mine e mult...dar Dumnezeu stie daca va fi el sau altul. Poate lucrurile vor merge bine si bebe va veni mai devreme. Offf...nu stiu ce sa spun. In februarie vine divortul si am niste emotii, de-mi vine sa plang doar cand ma gandesc, dar trebuie sa trec eu si peste asta.
Mi-e dor de aceste incercari, de emotiile de dinaintea fiecarui ciclu: o fi bebe, nu o fi, de sperante...de tot. Vreau sa le retraiesc cat mai curand. Vreau sa iubesc cu toata inima!
Sa aveti grija de voi si noul an sa va aduca bebelusii mult doriti, sanatate, intelegere si multa liniste.
Va pupa Elena
miky82 spune:
Simo felicitari !!! o sarcina usoara si un bebe sanatos. Ma bucur enorm pentru tine . te pup
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
miky82 spune:
deny eu zic sa mai astepti poate ai avut ovulatia mai tarziu ,hai fi tare .
In curand
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
Simo_82 spune:
Deny, te rog sa nu cazi inca in butoi. Mai asteapta putin, poate e prea devreme...
Ma lui D-zeu ca in curand sa fiu
miky82 spune:
Elenush ma bucur ca ai mai intrat pe la noi si ma bucur ca esti mai bine si sper sa aud ca esti din ce in ce mai bine .
In curand