Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Of, Bumblebee, ce o fi avand Victor? Fix acum... Sper sa isi revina rapid. Sinupretul e rau tare, e singurul pe care V al meu nu il bea- l-a gustat si Vasi, a zis ca e oribil. I/am dat nepotului de 3 ani, l/a vomat imediat. Offf, sa se faca repede bine!

Sanatate multa delfinasilor si mamicilor, sa va faceti bine, ca trebuie sa il asteptam sanatosi pe Mosu :)

Oana, Laurika, distractie faina la concert!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Aoleu Alina o fi varsat de vant?Stii tu de ce zic asta....of mai fata numai belele...cum te simti?Te refaci cat de cat?

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

salutari si de la mine

am fost azi sa luam brad - anu' asta am vrut natural. Fireste ca Rebeca a urlat tot timpul, nu stiu ce are, parca are dracisori in poponet. De cateva zile face kk foarte tare si nu inteleg de la ce, ca nu i-am schimbat nimic in alimentatie. Cred ca vrea sa fie in ton cu mami

Un pup mare pentru delfinasii raciti si/ sau cu febra. De cate ori va citesc ii multumesc lu' Dumnezeu ca Rebe nu a facut niciodata febra pana acum.

Un pupic pentru mamicute.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

cristina, eu cred ca la Vlad somnul si mersul sunt legate. bine faci ca mergi la dr.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

si eu am fost azi in mag. si am luat beteala rosie ):)suport de brad..cadouri pt finuti, nasicuti...pt mine (vas de ceramica :):)
micu mi-a facut figura si a dormit fix o ora, dupa ce mi-a plans juma de ora inainte de a adormi.
a invatat sa zic cotcodac..vai, e asa de dulce!

Mergi la inceput

tot io.desi ma gandeam la unul artificial pe termen indelungat..cica... e mai ecologic sa cumparam din astia de pepiniera decat artificial.
asa ca azi am luat suport pt brad si sapt viit sa vina tati si cu bradul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Aveti o reteta buna de salam de biscuiti?

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Buna seara mamici dragi! Raportam si noi a nustiu cita racire,aseara mai mult s-a foit decit a dormit,azi toata ziua a plins si intruna striga mama,cu ochisorii parca imi zicea ca-l doare ceva
Merci Ilinca de urare
De sarbatori mergem la nasii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Ramona am facut eu recent un salam de biscuiti f. bun, doar ca iti dau cantitatile cam cu aproximatie ca eu am improvizat:

500 gr biscuiti populari, rupti in bucatele mici
1/2 cana caise uscate rehidratate
1/2 cana prune uscate rehidratate
1/2 cana stafide
2 lingurite cu varf de unt
2-3 linguri cu varf de nuca de cocos
1 cana de nuca macinata
2 linguri de cacao
1 cana lichid (eu am pus lichidul ce a ramas din rehidratarea fructelor uscate + apa plata in completare) Nu pui lichidul tot odata, ci treptat in functie de consistenta, pt. ca s-ar putea sa trebuiasca mai mult/putin.
Se amesteca ingredientele, se unge o folie/celofan cu unt si se presara cu cocos. Se aseaza compozitia pe folie, se modeleaza sul si se da la rece cateva ore. Pofta buna!

Bumble cum sunteti?

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Sa inteleg ca ati inceput gatitul? e asa liniste pe aici

Mergi la inceput