Buburuz -LA MULTI ANI EDU si CARMEN! ! (116)
Raspunsuri - Pagina 12

Mimo spune:
Am trimis si eu cadoul de Craciuneala.
La multe lunite Ana si Medeea! Luca Alexandru, mica mea comoara

mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mimo Roxx, ai PM. Mirela, daca citesti tu mesajul asta inainte sa vina Roxx pe la tine, spune-i te rog ca ar putea trece si pe la mine sa ia LP (ca l-am cumparat direct din farmacie). I-am trimis nr. de tel in PM. ![]() |
a plecat de la mine, dar i am spus, am sunat o, te suna ea
pupi
mami cu motaneii

colacei de inot pentru bebelusi

Shines spune:
citat din mesajul lui madalina_m Simo nu ai niste Camilia sa ii dai lui Edu? Mami fericita de minune Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica |
I-am dat,nu functioneaza la el.
acum ii dau cu gengigel..si nurofen la nevoie,cand plange prea rau saracutul

zumzu spune:
eu nu prea imi dau cu parerea de obicei dar de data asta nu pot sa ma abtin. sper doar sa nu supar
cand am lasat atunci aragazul deschis si era sa mor cu Darius, sa sarim in aer sau asfixati..a fost ceva de cateva minute poate, stii ce m-am gandit dupa: cineva sus ne iubeste, nu m-am gandit nici o clipa ca sunt pedepsita pt ceva ce am facut, ca e un semn si mai m-am gandit "ce oamenii incompetenti mi-au montat mie centrala si n-au facut testele asa cum trebuie". asta m-am gandit.
in cazul tau eu vad astfel situatia:doctorii aia trebuiau sa te bage in operatie mult mai repde,te-au intarziat foarte mult si ei sunt vinovati.eu asta cred.iar faptul ca Edu traieste si ca e sanatos si bine si alaturi de voi unde ii e locul, asta e miracolul, asta e dovada ca cineva acolo sus te iubeste si va iubeste si n-a lasat sa vi se intample ceva rau pentru ca esti un om minunat. eu asa vad lucrurile. te pup
Hainute de vanzare

Mimo spune:
Al meu prichi s-a culcat aseara la ora 24. Picam amandoi parintii de somn si el nimic. Plus ca s-a pus la un moment dat pe plans / marait si pentru ca n-a functionat nimic i-am dat Panadol; doar 2,5 ml si s-a linistit. Cred ca dintii de sus il supara. Unul a iesit putinj, iar al doilea se vede. Asa ca, Simo, posibil sa fie si la voi tot dintii. Luca Alexandru, mica mea comoara

mamutz spune:
Doamne, a trecut un an?
LA MULTI ANI
PT AZI
Eduard Matei - pui de mami SHINES
Carmen - pui de mami RMBBC
DAR SI
Luca Alexandru - pui de mami MIMO
Andrei Tudor - pui de mami ADHNANA
Dragos Stefan - pui de mami ADHNANA
Patrick Cristian - pui de mami IRINUKAAA !
Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si bucurosi; sa aveti o viata implinita si sa va bucurati parintii!

ocsanica80 spune:
citat din mesajul lui Andutza_B Simo, subscriu, esti o fata minunata, asa mi-ai parut inca de cand citeam forumul din umbra. Te imbratisez cu mult drag si iti multumesc pentru ca mi-ai fost alaturi si mie atunci cand am avut nevoie! ![]() Cer iertare tutror gravidutelor de pe forum pentru ideea cu meniul se Sarbatori! ![]() ![]() ![]() Andutza- ![]() --------------------------------------------------------------------------------------------------- "In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw) |
Andutza, eu ca o graviduta ce ma aflu iti multumesc pentru ideea cu meniul de sarbatori; abia imi fac idee despre ce o sa fac si eu;
in alta ordine de idei asta cu depresia este aiurea tare, matusa mea dupa moartea tatalui ei (adica bunicul meu) a trecut printr-o depresie super naspa, dar a constientizat repede si a mers la psiholog; oricum de atunci s-a schimbat tare mult; apoi am vazut cazurile Malina Olinescu/ Madalina Manole, care pe mine una m-au cutremurat si ai vazut cel putin in cazul Malina Olinescu cata lume a fost langa ea;
Roxana mami de

Shines spune:
Deci..primul meu tort,urmatoarele evenimente :
frecat oua la greu,oua ciuciu..nu au vrut sa se intareasca.
draga de ziki ma incuraja mereu ''freaca,freaca pana se intareste'',i-am zis ca deja vorbeste cam urat.
frecat,pana la urma aruncat oua,pentru ca era numa o spuma moale cu muuulte bule si bulisoare..pus altele..frecat 2 min..paaaf ditamai spuma , statea lipita de castron. deci de frica au vrut.
frecat si restul de ingrediente,dupa ce m-am dumirit cate linguri si cate chestii.
pus maglavait in cuptor..maglavait fugit din tava..s-a umflat in pene.