Buburuz -LA MULTI ANI EDU si CARMEN! ! (116)
Raspunsuri - Pagina 11

catal_ina10 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalina_m Familia e singurul lucru pe lumea asta pe care nu il putem alege ci ni-l da Dumnezeu. De aceea e bine, pentru sufletul nostru, sa n-i tinem aproape fizic sau, daca asta nu se poate, doar mental, sa ii acceptam asa cum sunt si sa ii iertam. |
Aoleu Mada, pe mine una asa m-ai atins intr-un punct sensibil cu chestia asta! Ai mare dreptate, dar, in ultimul timp mie imi e atat de greu sa o fac!

Andutza_B spune:
Problema e mai adanca aici, persoana respectiva, pe langa manifestarile fizice /emotionale/somatice/fiziologice ale depresiei are si o conceptie total gresita despre viata si absolut INFLEXIBILA. Si considera ca un psihiatru/psiholog nu-i poate da ei ce cere de la viata asa ca nu are rost sa tina tratament sau sa faca psihoterapie. Refuza, efectiv. Ea nu vrea sa se vindece de depresie, nu vrea sa isi schimbe conceptiile, ea vrea sa primeasca de la viata ce-si doreste. Ma rog, m-am intins. Mi-e sufletul greu ca nu pot sa o ajut deloc.
Anka, esti haioasa .
Catalina
Madalina, foarte frumos ai scris despre familie. Asa cred si eu!
Vazut si eu frumusete de bebelu, pe Nati!
Andutza- de bebelusa fericita Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Shines spune:
Mire..aseara a dormit Edu in leagan pana la urma,pe la 12 fara ceva. a plans mult saracutul de el.
Dupa ce vin de la scoala,ma apuc de tort,tineti pumnii sa nu ma fac de ras.
Pe urma facem mancare,maine avem musafiri,azi sunt pe drum.

angieangie spune:
LA MULTI ANI EDUARD SI CARMEN!
LA MULTE LUNITE ANA SI MEDEEA
Simo.desi stiam in mare povestea ta,citind-o mi-am dat seama ca nu oricine poate fi mama,nu oricine suporta durerea ...tu ai trecut peste toate tinanddu-ti minunea in bratesa te bucuri maxim de minunile din viata ta!!!
trimis cadoul..mi-a spus de la posta ca maine ajunge..sper sa placa
www.facebook.com/media/set/?set=a.196760250402336.49917.100002050865534&type=1&l=02a4ec60dc br / " target="_blank"> poze Tudor 9 luni
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

catal_ina10 spune:
Andutza, si eu!
Stiu ce inseamna inflexibilitatea, e greu, e foarte greu. In acelasi timp astfel de oameni sunt si puternici, au resurse, si, cand nici nu banuiesti, ei sunt iarasi la suprafata.

Shines spune:
Andutza..nu ma pricep la sfaturi,eu care m-am dat mereu mareata,am fost in rahatu asta de depresie pana la gat. e greu de spus ceva,de incurajat,nimic nu conteaza pentru ei..decat ceea ce ei gandesc,iar mentalitatea o schimbi greu.
Totusi,..ca sa treci peste asta,iti trebuie motivatie,una puternica. sunt convinsa ca prietena ta va gasii un scop in viata pnetru care merita sa mearga mai departe,isi va gasii motivatia.

ocsanica80 spune:
LA MULTI ANI EDUARD, sa cresti mare, sanatos;
LA MULTI ANI CARMEN;
Simo, am citit, am vrut sa scriu ceva dar nu imi ieseau cuvintele, am iesit cu putina treaba, am revenit, am citit iar, am plans... in final nu pot sa spun decat atat, pentru mine esti o luptatoare, o mama deosebita si o sotie minunata, nu am intalnit pana acum nici o persoana care sa faca cate faci tu, care sa iubeasca cum o faci tu; probabil ca viata ti-a oferit multe greutati, dar si lucruri minunate si toate prin cate ai trecut te-au facut o persoana minunata si repet nu am intalnit niciodata pe cineva ca tine ;
LA MULTE LUNITE pentru ANA SI MEDEEA;
Roxana mami de Maria-Sofia

Andutza_B spune:
Simo, subscriu, esti o fata minunata, asa mi-ai parut inca de cand citeam forumul din umbra. Te imbratisez cu mult drag si iti multumesc pentru ca mi-ai fost alaturi si mie atunci cand am avut nevoie! Dumnezeu ne incearca, uneori, credinta... Tu o ai si iata ca acum te bucuri de familia ta minunata!
Cer iertare tutror gravidutelor de pe forum pentru ideea cu meniul se Sarbatori!
Andutza- de bebelusa fericita Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Mimo spune:
Roxx, ai PM.
Mirela, daca citesti tu mesajul asta inainte sa vina Roxx pe la tine, spune-i te rog ca ar putea trece si pe la mine sa ia LP (ca l-am cumparat direct din farmacie). I-am trimis nr. de tel in PM. Luca Alexandru, mica mea comoara