Strugurasi de Sept-Oct 2011 *15*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

seidana asta al meu e ofticos rau de tot asa ca mine
numai cand vede ca am intentia sa l pun pe burta se apuca pe plans
daca stiu sa l pun ? upsss aci m ai incuiat , i a spune
cu cacarcea , noi stam mai binisor , s a reglat cat de cat , face singurel la 4-5 zile
dar de vineri i am scos protectisul , asa ca sunt curioasa cum o sa fie in continuare
te asteptam la capitala atunci si punem de intalneala , poate asa reusesc sa ma vad si io cu nana , pinky , nu de alta , dar stam departe rau una de cealalta

_

de T 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

Jade, e ok, eu chiar NU MA CERT , cine-a zis ceva de cearta?!
Insa asa cum pe tine te-a suparat primul meu mesaj, asa si pe mine m-a suparat mesajul in care mi-ai spus ca l-ai neglijat pe T pt mine. M-a suparat nu ca ai spus asa ceva, ci ca ai facut asta! Nimeni si nimic, nici macar strugurimea, nu merita sa-ti neglijezi copilul!

Minunea mea mica Petru Severian, a venit in viata mea pe 09.09.2011 ca sa-mi lumineze existenta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Hai ca voiam sa mai zic atat.. si apoi merg sa imi ung fata cu crema de masaj..

Hellena .. da nu e constipata, da e normal sa faca 1 data la 10 zile, insa daca trec cele 10 zile? aceeasi Ionela zicea ca si greva suptului e normala, insa ai luat ce ai vrut sa iei drept bun, sau na poate ca si mine, am incercat sa fac cum a zis Ionela dar nu am avut curajul 100 % sa o las permanent 10 zile si peste .. de ce ? de frica
Cu deshidratarea.. Ela s-a deshidratat mancand in disperare.. semnele de deshidratare sunt mai multe.. in primul rand fontanela adancita..
Ok.. hai sa iti arat ce inseamna sa incerci sa te calmezi: cu dureri mari, cu antibiotic , raceala in sange,si cu lapte vizibil putin , cu o fata nesatula si plangacioasa ca mami nu are laptic si e suparata, in loc sa imi plang de mila ca nu am lapte si sa ma arunc pe LP cum au zis unii altii, ce am facut .. am inceput sa bag in mine mancare ca disperata, sa ma umflu de ceaiuri dublu cat beam... rezultat trecut cu brio peste faza , copil fericit si satul, lapte din plin.. mami cu 2 kg in plus ( kg la care m-am chinuit cam 2 luni ) ... asta e.. insa numai calma si lucida am putut lua decizia asta...daca intem in panica acum ii preparam LP nu ma spalam pe titii..

...........................................................................

Mergi la inceput

Bine ca ai deschis subiectul despre alaptare...
Ionela avea mai mult decat dreptate atunci cand spunea cat de importanta este, nu numai pt sanatatea PE VIATA oferita bebe-ului, dar si pentru extraordinara, senzationala, minunata, relatie de apropiere, de intimitate si liniste ce se creeaza intre tine si copilul tau.
Sunt sigura ca daca-l alaptam pe Petru acum nu mai aveam pb pe care le am! Sunt sigura ca pb lui este pe fond psihic, o anxietate trasa din raceala biberonului inert si a tetinei din cauciuc ordinar
Alaptarea este o binecuvantare.
Pe mine, certurile cu mama, situatia cu tatal lui Petru, toate astea m-au facut putin cate putin sa pierd de tot laptele si minunea sa inceteze

Minunea mea mica Petru Severian, a venit in viata mea pe 09.09.2011 ca sa-mi lumineze existenta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

ooka, acum am vazut ca Zoe este nascuta pe 20.10.In aceasta zi si luna sunt nascuta si eu.

Hellena sa vi cu raportul la Kg/sapmana.Sunt curiaosa cat se ingrasa Petru acum ca ai inceput diversificarea.

May sa aveti spor la m-ai distrat de minune

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput

Asa am sa fac, Rach.
7:50ml
11:50ml
15:80ml
18:100ml
21:100ml
380 ml pana acum. Ma declar multumita. Pt mine asta inseamna enorm! De la ....nimic!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Si eu am o mare problema NU IA IN GREUTARE de ex. cum ia Ela, Maria de Mikka.Dar nu ma grabesc sa o bag pe lapte praf.

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

pai....crezi ca nu ai tu destul lapte si din acest motiv nu bea mai mult de 70ml/masa? Nu o trece pe completare de LP pt ca, Petru de ex,pot sa-i pun in biberon si 200ml (exemplu) daca e si el tot atat cat vrea bea. Iar daca ai lapte destul....chiar nu vad spilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Ooka,cred ca n-ai inteles mesajul meu sau eu nu l-am inteles pe al tau
Fata adoarme NUMAI infasata ,daca nu o infas da din maini,se sperie si cel mai rau lucru pentru mine : se trezeste
Spunand fetele aici ca ele nu infasa bebeii,am zis ca na hai sa incerc si eu si m-am chinuit toata noaptea cu ea ca se speria de manute.
In rest in timpul liber o tin FREE da din manute cand se joaca,din picioruse ,e totul ok .

Intrebasem si de pusul pe burta , plange cand o pun si indeparteaza mainile (gen avion)si se ridica pe piept .Nu vreau s-o fortez ca plange imediat.
Capul si-l ridica acolo in legea ei,stau si pe burta fata in fata cu ea ,dar nu se uita la mine,se uita lateral sau in jos .

Sei ,poate ne explici si noua cum sa-i asez mainile fetei,ca face avionul in 2 secunde
Ai fost tare cu batul in fundulet

Azi fata mi-a mancat ffff prost,cred ca 200 ml toata ziua ,a stat la san de 2 ori (la 10 dimineata si 3 pm) si acum plange cand o pun ,pisicii masii de greva sau puseu ce o mai fi , ma chinui de 2 ore sa traga ,ia sanul 1 secunda intoarce capul plange ,iar il apuca 1 secunda si tot asa .
Lapte am ,am scos la pompa de 2 ori si acum am sanii plini si nu stiu ce sa ma fac ,mai stau poate vrea sa pape mai incolo .
Detest sa pompez

Ca tot vb de par pe urechiuse si fundulet,fata mea e mai tare,are si pe frunte

Hellena,30 kg intr-o luna ?!?!?!?! E posibil asa ceva?????Ai grija ca ii transmiti toate starile lui Petru .
Si mie imi mananca fata fff prost de vreo 2 zile ,dar nu ma gandesc sa-i dau LP sau altceva. Uneori ma refuza,uneori suge la titi de parca vrea sa-mi suga si glandele mamare
O sa vedem ce zice cantarul joi la control

Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Hellena.. nu vreau sa stiu ce a fost in sufletul tau in mom in care te certai cu mama sau ai plecat de acasa, insa singura vinovata ca ai pierdut laptele ai fost tu.. inainte de toate si toti e copilul, tu te-ai lasat prada nemancarii, daca voiai laptic bagai in gura cu forta si aveai laptic, evident ca si starea emotionala influenteaza productia, insa tot de tine depinde..
Sa nu imi zici ca nu puteai sa nu suferi, pt ca nu cred.. am fost in sit ta de a fi in depresie , de a plange zi s noapte , si totusi cand a fost vb de copilul meu, un copil dorit si iubit, m-am linistit, m-am rugat mult cu fiecare ocazie de suparare, si am trecut peste toata suferinta, (nu intru in detalii ).. certurile cu mama ta, uite ca au ajuns la un final , un final fericit cat de cat,pt ca tatal tau e langa tine si va iubeste si sprijina, puteai lua hotararea asta in mom in care sit cu mama era imposibila, iar supararea cu tatal lui Petru consider ca nu isi are rostul.. tu te tarasti in aceasta poveste desi el si-a exprimat mai mult decat clar intentia, TU visezi, TU speri, TU lupti cu morile de vant..
Ti-ai da viata pentru Petru? nu e cazul, e cazul insa sa te maturizezi si sa te bazezi pe tine, e cazul sa iesi din depresie si suparari continue si sa ai grija de minunea ta cu zambetul pe buze, e cazul sa faci ceva pt tine, pe el, in ritmul asta nu numai ca iti imbolnavesti copilul, insa tu cu siguranta iti pui streangul in gat

Mergi la inceput

Alayna...mda...e posibil, 29 kg mai precis nici mie nu mi-a venit sa cred cand m-am suit pe cantar, insa am facut-o la insistentele....pediatrului care a ramas putin socat cand m-a vazut
Slabesc si din cauza supararii si din faptul ca nu prea mananc, n-am pofta si daca iau ceva in gura imediat imi vine rau, greata...

Stau si ma gandesc (la cum a papat azi Petru, nici bine, dar nici execrabil) ca poate a fost vreo greva ceva, si pe fondul lui si asa mofturos, s-a vazut asa. Probabil copiii care papa bine in rest, in greva suptului papa prost, dar papa. Ei, el nu papa deloc! Nimic!

Ionela, spune-mi te rog, ca sa stiu la ce sa ma mai astept, cand mai sunt (orientativ) pe urmatoarele luni, astfel de perioade critice. Asta banui ca a fost greva de la 3 luni...

Mergi la inceput