Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (96)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

salutare fetele

sunt chiauna de cap
da sa va raspund voua
apoi zic ce am eu
ca uit

lalely zara are [preturile ca si Z
delia tot de la reduceri vrea sa ia de la zara

si ca marimi
delia
si petra mea poarta acum 74 adica de fix un an
de la zara
cele de 12-18 luni ii sunt doar putin largi
deci daca vrei sa iei pt la primavara vara iei 12-18 sau 24
iar pt la toamna peste 24 adica 36
cred eu
ca sunt mai inguste cele de la zara
dfe exemplu antonia mea purta la 1 an ceva de la zara
pe care petra nu l-a putut imbraca la 7 luni
pt ca ei sunt skiny
ahahahahaha

si eu astept reducerile
cele din C&A sunt mai largute
fata de cele de la Z sau zara
se aseamana cu cele de la mothercare

happy drum bun
sa va aibe DD in paza lui si Maicuta Domnului

alina.n si lparpala LA MULTI ANI

yvy ce scumpi sunt
asa sunt si ale mele fete
ahahahah
dragutii de ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

pardon vroiam sa zic alehiam in loc de yvy
doi scumpi
of oboseala asta

catank, mada

eu sunt chioara de somn
antonia s-a trezit la 2 noaptea si nu a mai dormit pANA LA 5 jumate
si apoi s-a trezit petra la 7 si abia am adormit=-o pe la 8
si am mai bagat pana la 10
offffffffff
nu stiu ce a avut antonia
da acu e praf de racita
ii curg ochisorii
stranuta permanent
si mai si tuseste putin
offfffffffffff
evident ii curg si mucii
voi ce sirop de tuse dati la cei mari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Morning!

In fuga mare ca tre` sa ma duc sa fac si sa servesc donsoara cu ceva fructe si apoi mergem in oras ca mai avem cate unele mici cumparaturi de facut Ieri am fost busy tare, zi full de shopping de toate felurile, pe seara am gatit eu ceva bun la cuptor si am stat la gura sobei toti si noi astia mari la un pahar de vin si azi avem programat iar sa mergem la noi in cartier la un festival cu mancaruri traditionale de Craciun din toate comunitatile ce traiesc pe aici si apoi mergem la mall ul din satul olimpic pentru ceva cumparaturi, sa ma uit ce poate sa-mi mai aduca Santa Ieri dimi a venit postasul cu o cutie mare de la amazon si usa era incuiata de peste noapte si l-a tinut Nick la usa pana s-a dus sa isi gaseasca cheile , eu eram la bucatarie ii faceam fructele piscoatei si numa bine ca nu era pentru mine, ma duc in living si il intreb ce si-a mai comandat ca el mereu isi comanda chestii trestii de pe amazon si ma cam oftic, deh cheltuie banii aiurea si pe prostii si cand il intreb se face ca nu aude, il mai intreb odata , ce ai in pachet si el isi ia o fata sugubata si zice ca nu poate sa-mi spuna am inteles, e vreun cadou pentru mine doar i-am spus de atatea ori sa nu-mi mai cumpere nimic ca deja mi-am cheltuit cadoul de mos, haine, coafor , cizme... si el cica nu, meriti si tu un cadou de mos acum nu mai pot de curiozitate , era cutia destul de maricica ... sa ma puc sa scormon prin casa sau sa il las sa mi-l dea de Craciun ?

Nana drum bun si sa va intoarceti cu vesti bune Ma voi gandi la voi si daca ai cum sa intri pe net sa mai treci pe aici sa ne spui una alta

Catank ma bucur ca Ioana nu mai are febra sa ii pupi falcutele pentru mine, off imi faci o pofta nebuna de smotocit falcute cand o admir pe I, de fiecare data, e de revista fiica-ta , ti-am mai spus

Madutza sa iti fie de bine shoppingul te cred ca ai avut o zi buna, chit ca nu te simteai excelent si mie imi trece de toate cand sunt pe la cumparturi si toc banii si cardu marunt marunt durerea de spate..uhm, o fi de un curent sau un frig ca nu porti maiou ? eu am reinceput sa port ca ma ia frigul si dupa aia tot eu sufar, dar deh ..la mine problema veche Cum mai sunt copilasii, Cristi inca pe tratament? Cata e ok fara febra,da ?

Yasmi hai ca mai e putin daca ati cumparat mai tot , in afara de dormitorul vostru sa inteleg, dar ai sa vezi ca ce se face la urma e mai special asa si daca va mai trage si gazul si apa, uraaaaaaaaa cand preconizati ca va mutati ?

Ufff e ora 10 si eu tot ma trancan aiurea pe forum si nici nu am scris la toata lumea, sorry , plec la fructele piscoatei si apoi daca mai am timp mai trec pe aici, daca nu diseara dupa ce revenim acasa de pe la intalneala cu mos Craciun

Va pup si o duminica frumoasa va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alehiam

miki bine ca ai gasit costum de mos pentru Vladut. Era aglomeratie la baby expo, ieri? Ce as fi vrut sa merg si eu... iar Lilutesa era unul din motive . Ce bine ca a vrut Andra sa stea in wrap. Si a dormit Vladut in carucior? . Iar cu intorsul la servici te inteleg bine... (si eu in ianuarie trebuie sa gasesc bona, ca sa ma intorc in februarie la servici). O sa salvez reteta de tort egiptean, ca sa o fac de sfantul Stefan pentru copilul meu neciocolatos .

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007) si Luiza Alexandra (05.03.2011)

Intre 10 -16 decembrie 848 - DONATI UN SMS, DARUITI O PICATURA DE VIATA - Pentru ca Bibi sa se faca mare

nu era chiar aglomeratie, insa tocmai pe lilutesa n-am gasit-o n-am zarit standul si nici n-am insistat prea mult..
vlad a adormit in masina in drum de la polivalenta la carefour baneasa..l-am luat din scaunul lui si l-am pus direct in carut, am lasat carutul la 180 gr si a dormit puiul cat am cutreierat tot carefourul intr-o mare harmaiala..iar picioarele ii atarnau din carut ca e prea lung si-l mai loveau oameni, carucioare..n-a bagat pe nimeni in seama
si eu tot in ianuarie caut bona, deja ma uit pe net..tu unde locuiesti ? deci in februarie ne sustinem reciproc
cu tortul, la noi tocmai pt ca n-a avut cioco copilasii nu prea s-au dat in vant dupa el..sper sa aiba succes la voi..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Delia..asa sunt barbatii!
Vreau sa zic ca nu vroia deloc sa probeze..ma enervase..pana la urma l-am convins!!Eu la Zara nu ma bag..sunt preturi prea mari pt noi..Poate la Z in ianuarie cd sunt reduceri...

Mada..pai el acum poarta pantaloni de la C&A de 80..nu sunt buni la lungime,sunt mari,dar sus sunt perfecti.Cele de 1 an si jumatate suntde 86..dar i-am luat tot pe principiul ca sus nu ii vor fi bune,este mai grasan asa..Puloverul este maricel,dar eu as fi multumita sa le poarte cand are el 18 luni in toamna,desi nu cred ca vor fi bune atunci.Daca nu sunt in primavara,adio!!!

A..pana azi sunt reduceri al C&A de 25 %..daca sunteti interesate..parca pana pe 11 scria!

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

lalely, la zara poti incerca in febr cand sunt reduceri..desi si la reduceri imi venea cam greu sa iau..dar sunt totusi parca si reduceri de 50%..o sa vedem.. eu zic ca o sa-i vina 18 luni a primavara daca acum ii vin cele de 12..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

alehiam, ai 2 copii superbi. imi plac tare mult colajele alea. mereu mi0am doarit sa fac si eu dar nu stiu cum Ma inveti si pe mine? plss

delia, fotoliul ii place f mult lui Cristi, de cand l-am luat ii foloseste mereu, mai ales ca e usor si il muta peste tot unde vrea sa stea, insa nu ma asteptam sa-i place atat de mult si catalinei. lui Cristi i l-am luat pe la 1 an si jumatate si se tine f bine. Husa se da jos usor si se spala, iar buretele este intact. ma asteptam sa se rupa buretele ala la cate indura, dar nu s-a rupt deloc..si mai stau si eu in el cateodata

catank, cred ca ai procedat f bine cu Panadolul. La Catalina abi acum au inceput sa fie vizibili dintisorii nr 5 si 6. Pan acum doar se simteau la mana. Ce mult schimba fizionomia copiilor aparitia dintisorilor..mie asa mi se pare. Am vazut pozele cu dulceata ta mica cand papa titi. Cred si eu ca nu-ti vine sa o dai jos de la titi, cand o vezi cu gurita aia dulce mufata, ma topesc eu dupa ea, apoi tu ce sa mai zic ...

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

madutza, din ikea ati luat fotoliul acela ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

pardon vroiam sa zic alehiam in loc de yvy
doi scumpi
of oboseala asta

catank, mada

eu sunt chioara de somn
antonia s-a trezit la 2 noaptea si nu a mai dormit pANA LA 5 jumate
si apoi s-a trezit petra la 7 si abia am adormit=-o pe la 8
si am mai bagat pana la 10
offffffffff
nu stiu ce a avut antonia
da acu e praf de racita
ii curg ochisorii
stranuta permanent
si mai si tuseste putin
offfffffffffff
evident ii curg si mucii
voi ce sirop de tuse dati la cei mari?

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

ultima oara i-am dat ketof de la hymalaya dar n-a facut minuni..bine eu cred ca vlad tuseste de la secretiile lui din gat, deci nici gand sa treaca tusea daca el inca sunt acolo
acum au plecat la farmacie sotul cu vlad si i-am zis sa ii ia si un sirop de tuse, dar ceva ce-i recomanda farmacista, patlagina sau ceva romanesc, naturist ca m-am saturat de siropurile cu reclame..stodal, ketof, grintus, prospan, etc etc
aaa, si eu ii fac zilnic ceai de cimbrisor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

fetele a mancat Andra o banana , asa bucata cu bucata din mana mea!, bine nu era una mare.... si acum merge tinandu-se da canapea si bodoganind!
lalely , nici eu nu-i iau acum de la zara ii iau in iabuarie-februarie cand sunt reducerile mari..., ca si la z... dar eu zic sa te orientezi spre firme care au marimi mai largi, ca C&A sau H&M, ca David nu e manechin...
cami, mi-am adus aminte ca are o pereche de blugi luata asta vara cu 5 euro, de la Zara si sunt marimea de un an si ii vin bine... deci cred ca ii iau de 18-24 sa-i vina si la toamna... ca la geaca nu-i pb daca e mai mare.Andra e tot manechina ca Maria , doar ca e mai lunga.... pijamalele de 80 ii vin bine... ar tb sa o masor.
madacred ca la priumavara ii iau si eu Andrei...
strumph, eu nu as cauta... mie nu-mi place sa stiu ce primesc , imi plac surprizele... indiferent ce ar fii

Mergi la inceput

bbyasmi, am uitat, sa va fie de bine cumparaturile, sa va bucurati de ele cat mai mult timp abia astept sa ne pui poze cu rezultatul final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

miki, puup,

Mergi la inceput