Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (96)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catank/catank.jpg)
catank spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
noi avem pe gaz dar nu stiu ce sa recomand ![]() ![]() ![]() mami de 2 prichindei |
![](pupic.gif)
eu vreau gaz, sotu lemne, soacra peleti.
![](bang.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
miki1979 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
am grasit eu...4 versuri...de la oboseala..dar tot aia e...Cristi abia a inceput sa spuna cuvinte..nici vorba sa spuna propozitii.. poezia e asta: Veselia e mare Pentru noi cei mici Ce alearga pe strada Ca niste voinici. mi se pare oricum intortocheata pt 3 ani... Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
poate iti face o surpriza cristi
![](icon_smile_big.gif)
si a nostra mi se pare greuta..e cam asa
le pui sub brad in ghete
carti cu poze si caiete
nuci in aur imbracate
si creioane colorate
am uitat sa va povestesc ca smecherul mic dupa prima seara cand n-a vrut sa repete nimic dupa mine, a doua zi dimineata la gradi in timp ce-l schimbam printre oftaturile lui, ca el inca il apuca o stare asa de emotie cu oftaturi cand e momentul sa-l bag in sala, a inceput sa-mi zica poezia de la capat la sfarsit fara sa-i zic eu nimic..parca vroia sa zica uite mami o stiu, nu mai e nevoie sa merg la gradi
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catank![]() eu vreau gaz, sotu lemne, soacra peleti. ![]() Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet ![]() “Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca |
cu peleti chiar nu stiu ce presupune..dar ma gandesc sa faceti o comparatie si dpdv al costului..ca daca aveti lemne atunci poate se merita..
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
catank, si socru ce vrea? poate sunt 2 de aceeasi parte totusi?... eu nu stiu ce sfat sa-ti dau
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catank eu vreau gaz, sotu lemne, soacra peleti. ![]() Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet ![]() “Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca |
maica mea si-a pus centrala pe lemne in toamna asta, incalzeste 2 case, destul de maricele amandoua... si din cate mi-a spus e ok, cam ard lemne, dar cred ca frigul care e in nordul Moldovei nu e si pe la voi mai pe la sud... casa bunica-mii au renovat-o de la fundatie vara asta ai mei si e izolata bine, si afara si inauntru , a maica mii cand au facut-o nu au izolat-o si e mai rece dar acceptabil, cica au 22-23 grade ... baga lemne cam la 8 ore , mai multe detalii tehnice nu stiu dar daca vrei intreb pe tata ca el e cu astea ...oricum, e scumpa rau centrala, cam 100 mil au dat pe ea ca sa poata sa fie pentru amandoua casele ...acum depinde cred si de cate camere ai si suprafata , nu ma pricep... intreb pe tata daca vrei sa stii mai multe detalii tehnice
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](chatterbox.gif)
![](icon_smile_cool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
lalely07 spune:
Alehiam..multumesc pt pontul cu talpicile..cred ca i-as comanda o pereche,dar oare sa ii iau direct 12-18 luni???Ma omoara masurile astea..
Madutza..si eu as vrea sa fac pozele cu programul lui Alehiam..dar am descarcat programelul,am pus niste poze acolo si nu am mai stiu sa avansez..daca te-ai luminat tu. si bineinteles cand este Cata ok si ai putin timp liber,poate detaliezi mai mult aici!!!Pup eu fetita cea mica si sper sa fie repede ok!!!
Mamica de comoara
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catank/catank.jpg)
catank spune:
hhhhhhh ce mi-a placut de ailed...socru ce vrea?
Socru vrea ce vrea fisu, soacra vrea ce vrea doar EA, si fisu vrea ce vrea masa, ..si pe mine ma intreaba la misto
sa nu zica ca nu m-a intrebat, dar tot ca ei fac
Ideea este a eu fug de cenusa, dus dupa lemne, spart lemne, ...socrii sunt in putere dar mai tarziu...va fi mult mai greu, noi doi navete, copil la gradi sau scoala
...cine stie cind venim, cine face focu?cine baga lemne?etc...bla, bla, ...
Cu gaz...e conducta la poarta, ...dar cica e scump Mie mi se pare comod, curat...si stai linistit.Vom izola si casa in primavara... avem cistig. Pe el il sperie factura luna de luna, cica ar ajunge in jur de 10 mil?
ptr 4 camere, baie, bucatarie un hol cu tot casa scarii cum s-ar spune?!
Atat sa fie?Doar nu oi face 28 de grade sa merg in pielea goala in casa...zau na.
Vedem, ...eram curioasa voi care aveti casute noi cu ce le incalziti, si daca chiar atat de mult ajunge factura luna de luna.
Multam mult tuturor!
p.s. mii de scuze ptr off topic. Subiect inchis
moulineta spune:
Buna fetele,
ailed cred ca visul tau a fost adevarul gol golut: s-a saturat de atatea dureri si discomfort ii greu sa fi mare
Madutza frumos colaj a iesit! ce seamana Cata cu Cristian bebe niste scumpi! imi pare rau pt raceala Catalinei
sa treaca repede! hai ca o sa fie foarte fain cand o sa zica versurile in limba lui
Miki cu gradi asta numai probleme! las educatoarele sa vorbeasca bine ca nu sint raciti
si Cristi si Vlad au poezii frumoase cred ca abia asteptati serbarea!
alehiam multumesc pt pontul cu gel de arnica am vazut poze
frumosi copii si ce zambareata e Luiza
Catank ma bucur sa aud ca este mai bine; cred ca a fost frumos cu finutii!
Millie e groaznic cu pitica mucoasa
Strumphitza felicitari Sophiei! de acum sa te tii nene cazaturi pana invata sa se puna singura in fundic!
lalely las ca trece supaararea! David sa fie bine