Buburuze - LA MULTI ANI PATRICK ! (115)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Raluca..bafta multa
totul va fi bine,important e ca sunteti impreuna,aveti alte fortze..sanatosi sa fiti ca in rest va descurcati

Mda..au omorat tigrul. daca sunt incapabili sa aibe grija de el,sunt incapabili sa prinda un animal fara sa il omoare. atata pot.atata fac. afara isi dau aia si viata pentru a salva animalele,cheama veterinarii si daca gasesc o vrabie pe jos ranita. mai avem de invatat,sa fim oameni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Raluca;mersi..suntem mai bine..Sonia e in forma..avem 4 dintisori deja!ollllleeeeeeeee!
Mario mai tuseste noaptea..azi il duc la test de alergie..sa vedem..poate e alergic la mucegai..
Mami dar nasol e pt voi....bebe mic..sa te muti pana sambata?offffffff si departe acolo..tinem pumnii pentru voi..Sa va ajute DD

Dedicut;MOAMAAAAAAAA!zici ca suntem in jungla..si daca mergi pe drum si intrebi"n-ati vazut un tigru p aici?"..ha?rade lumea de tine..aaa?
Auzi..cand a fost circ la noi asta vara..umblau astia prin oras cu elefantii ..calare..ditamai giganti..in viata mea n-am vaz asa elefant mare.Am auzit noi la gradi cum umbla caravana prin oras..si fuga cu Mario in centru ..opream oamenii pe strad"scuze..n-ati vazut niste elefanti pe aici'?si lumea se holbea la noi ca la prosti..de unde mama elefanti aici la munte?

Mergi la inceput

fac capitol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luiza1977 spune:

vorbeati de asistentele de la maternitate... la mine au fost f dragute,mi-au aratat tot,au facut tot posibilul sa ma ajute cu lapticul. insa nu mi-a placut faza cu nasterea,nu nasterea in sine,ci mai degraba faptul ca nu l-au monitorizat deloc pe bebe,nu m-au pus la ecograf,putea oricand sa intre in suferinta fetala fara sa fii stiut...consecinta e ca bebe a fost blegut,la 3 luni nu puteam nici sa il tin de subsuori ca mi se scurgea printre maini.daca va fii bb2 vre-odata sigur nu va mai fii nastere naturala ci cezariana din start.pur si simplu nu as mai suporta sa vad copilul bleg cand altii isi tin capsorul bine din nastere si el abia la 5 luni si-l tinea bine. offff am ramas cu acest regret ca nu a fost cezariana,ca m-am incapatanat sa nasc natural si la copil nu m-am gandit,nici macar nu stiam de efecte . asta e voi ramane vesnic cu acest sentiment de vinovatie.:-(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Cum mai sa-l omoare??? Asa tampiti suntem? Nu s-au inventat tranchilizantele???? Doamneee..dupa ce ca avem niste gradini zoo cu...doi magari, un asin si 3 ciori...filme cu prosti.

Tunde si eu m-am gandit la voi, cum sunteti cu sananatea, cu tusea..hahaha, mai putin la bona care a facut anexita. Da-i mamei tale ceva din ce-i dadeai ei si fiti sanatosi acolo, mama!!! Pupicei!!!

Mergi la inceput

Capitol nou!

Mergi la inceput