Buburuze - LA MULTI ANI PATRICK ! (115)
Raspunsuri - Pagina 19
Andutza_B spune:
Monika, asa de cunoscut mi-e meniul!! Daca parjolutele marinate sunt alea cu ceapa oparita si maioneza (aici, la Cluj, sunt cele cu sos de rosii) si salata de pui e cea cu pui, ciuperci si maioneza, atunci meniul e cel pe care il pregateste mama in fiecare an (fara colaci, am uitat). botosaneanca mea draga!!
Andutza- de bebelusa fericita Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)
alinushali spune:
helau din nou
venisi . bb2 este bine se dezvolta normal si este 85% gogoasa, deci nu-i Razvanel, asa ca feelingul meu este de 2 bani.
Nu mai conteaza, poate la urmatorul control imi spune ca-i baiat, patesc ca Raluca, bai baiat- bai fata, sanatoasa sa fie ca mami o sa o iubeasca la fel de mult ca pe Raysuk mica si bipeda.
Aseara m-am speriat ca eu o stiam la dulap si cand ma intorc ea venea glont dupa mine si cu gura pana la urechi.pupa mama piciorusele ei de balerina.
Apropo ai vostri merg pe varfuri? eu am crezut ca atunci cand v-a incepe sa mearga singura v-a calca normal. Cred ca ma duc putin la doctor cu ea sa nu fie vreo problema.
Va cius si ne mai citim cand primesc cadoul de craciuneala, sunt curioasa de reactia celei care v-a primi de la mine cadoul.
Alina, de Maria Raysa (17.02.2011) si 16+
povestea printesei de zapada
poze
Shines spune:
Meniu sarbatori : sarmale pui,friptura curcan,salata boef,ardei copti,neaparat o ciorba de legume.cumpar niste prajituri.
toate in portii mici sa avem pentru noi,musafiri nu se anunta,Cami pleaca la tara.
maine imi aduce soacra carnati,caltaboshi si alte alea cum a taiat porcul,dar nu prea mancam porc.
florintunde spune:
Monika;imi cer scuze ,ca te-am banuitam sarit peste postarea ta de ieri..deci am servit deja bunatatile..
Alinush;lasa mamico..sanatos sa fie..poate isi scoate bastonasul dintre picioare intr-o buna zi
Mada;deocamdata incerc numai cu mama..n-o pot lasa cu nimeni cum o las cu ea..mai bine ii dau niste banuti..sa se descruce si Ea mai bine..vine la orice ora..ar fi super numai cu Ea
Andutza;am vorbit cu exbona..deja era sictirita..i-am cerut cheia de la poarta inapoi..f bine ca a plecat..ma bucur ca am scapat de ea
Loutzy;Cand am citii despre TNUVA..mi-am adus aminte de tine..si imi placeau produsele,.eram super multumita..Soniuc numai de la ei a papat lapte batut..recomandat de tine
Dedicut spune:
Astia din Sibiu nu sunt sanatosi, le-a scapat tigrul din gradina zoologica si fuge prin apropiere de oras......si sora mea trebuie sa mearga dupa fetita la scoala aproape de zona pe unde misuna tigrul....o sa mearga cu masina.....
Numai Alex se bucura, chiuie, rade, e tare fericit cand vede tigrul la televizor, crede ca e pisica....
Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011
roxx26 spune:
Neata, fetele!
Ah, ce-mi place ca au inceput sa zboare cadourile de la Craciuneala...frumos tare!!!
Eu inca sunt buimaca...am visat azi-noapte ca eram insarcinata in 28 sapt si ma certa dr ca nu facusem nici o eco, iar eu spuneam ca am facut destule la sarcina trecuta M-a cam socat vosul, mi-am pipait burta cand m-am trezut
ALINUSH, bine ca bebe e bine...baiat, fata...sanatos sa fie si sa va aduca bucurii
TUNDE, nici io n-am zis nimic, dar m-am bucurat in sinea mea ca ai scapat de bona care facea economii la materialul de fusta.
Ti-am pus banutii in cont (finally...)
Unde vad si eu pozici cu Florinel de SIMIS?
DEDICUT, nasol cu tigrul...dar io m-am prapadit de ras la postarea ta, sa stii
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Andutza_B spune:
O, doamne fereste, cum sa le scape tigrul??? Ce scump e Alex !
Alinush mami, pai numai atunci mai intri? Hm... bataita! E foarte bine si daca e fetita si bebe2, musiu al meu, de exemoplu, isi doreste casa plina de fetite, multe fetite
Andutza- de bebelusa fericita Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)
rmbbc spune:
Neata!
salutam mamicile si bebe-copilasii
am mai vrut sa zic io multe ieri dupa-masa, da nu mai era timp... am aflat ca pana sambata tre sa ne mutam si nu am nici cea mai vaga idee unde Tot dau pe telefoane, scriu mail-uri... degeaba. In fine, pana la urma "salta" ea(casa) de undeva.
Ganduri bune vroiam sa "trimit" pentru mamicile bolnave si pentru copilasii bolnavi; TUNDE, cum sunt azi ai tai? DOLORESS cum esti?
LORI mama, MULTU` din suflet pentru ca mi-ai aratat cum sa-i fac masaj la ochi lui Carmen, a trecut, nu mai are nimic!!
Robertsone cum e? Tu(Voi)?
Nu am reusit sa citesc tot... incerc si eventual revin.
FELICITARI pentru bebelusii de azi: NOAH si DORIN!! sanatate si sa cresteti mari!
Luiza1977 spune:
Neata si de la noi pe la amiza!
Mada,vezi ti-am spus eu in leg.cu fii-tu! eu nu am cont pe FB si nu am vazut poza,insa stiu sigur ca era f.dulce! vin la tine cu o joarda de mai spui altceva
Zumzu,mami,daca ai timp si chef ...ma intereseaza cum faci ceva in photoschop....si anume: background-ul din poze cum il blurezi,adica sa nu se vada f clar. decupezi prima data personajul prelucrezi background-ul si apoi aduci le lipesti la loc? pfuuu ai inteles ce vreau sa spun?
meniul de craciun,ca de obicei sarmale,ciorba de burta si altele....mama ce pofta imi e.........
inca nu am citit tot din urma,mai revin
mirela2 spune:
au impuscat tigrul:((((((
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi