Strugurasi de Sept-Oct 2011 *14*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Foarte fain scaunelul, anca. ma uitasem si eu la unul asemanator in magazin dar era mult mai scump. poate ma mobilizez sa il iau pe asta.

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sept-Oct2011 spune:

Stati cumintele ca fac un capitol nou

Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broome spune:

Multumesc fetelor
Pe 26 oct s-a nascut.. dupa cum ziceam sunt varza, mi-au trebuit 5 mesaje sa scriu toate detaliile lui

Nu e puseu ca asa o tine de prin saptamana a doua.. la 4 saptamani luase in greutate 950gr fata de greutatea cu care am iesit din spital (3.3kg)..

E inceput de vara acum la noi, dar inca avem zile cu temperaturi in jur de 20 grade, deci nu f cald. E f placut afara, din pacate nu pot sa ies in gradina cu bebele ca am o catelusa nazdravana rau (jack russell) care-si arata afectiunea lingandu-ne si muscandu-ne usor si tb sa-l tin numai la inaltime pe bebe sa nu sara sa-l ajunga...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

cap nou http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169053&nm=Strugurasi-de-SeptOct-2011-15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Buna dimineata!

Va invit la cafea!

Noi suntem bine! Bebe a inceput sa se culce seara pe la 9. Noi incercam sa-i formam o rutina sa-i fie usor si placut sa adoarma mai repede. Sa vedem daca reusim. Partea buna e ca adoarme singur in patut, doar sa nu fie epuizat de oboseala... partea mai putin buna e cao sa fim plecati de acasa de sarbatori si mi-e ca o sa-i fie greu o sa vedem noi.
Legat de scaune pentru masa, Ooka l-am remarcat si eu pe cel de la stokke (imi place ca pe masura ce creste bebe scaunul se modifica incat poate fi folosit) dar e destul de scump. Oricum noi nu luam pana in primavara ca nu are rost sa-l depozitam in casa.
Legat de scaunul pentru masina... si noi avem o scoica cu prindere in trei puncte cu centura de siguranta, este Kiddy maxi pro, Dani incape foarte bine in ea mai ales ca eu nu il pun imbracat gros. Ne-am gandit sa luam unul din acela 9-36 kg pentru cand o sa stea in fund. Eu m-am interesat putin si din cate am citit cele mai sigure sunt acelea cu Isofix (trebuie sa permita si masina), sunt mai scumpe intr-adevar.
Eu sunt putin prinsa zilele astea ca trebuie sa fac curat prin haine, sa dau din ele, sa le ducem acasa eventual. Am facut o lista de cadouri pentru familie si nasi, trebuie sa le si luam . Vreau sa sortez si pozele si sa scot niste poze... offf si asa repede trece timpul

Broome bine ai venit!

Abmariana, interesant scaunul si pretul e bun. Oare o fi rezistent? Ca lemnul se face repede urat daca nu e tratat ok.

Lena, le-am luat de pe wrapmamashop dar eu nu am decat 3 bucati diferite ca si firma..am zis sa le incerc prima data si apoi savad daca investesc sau nu.

va pup

Mergi la inceput