Strugurasi de Sept-Oct 2011 *14*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Bine ai venit broome! Felicitari pt bb! Da-ne toate datele sa te trecem in listuta. Nume bb , greutate si lungime le-ai dat, ceza sau natural , cate saptamani ..

Ce-as vrea si eu in australia...

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abmariana spune:

Jade-jador multumim pt compliment!

Broome bine ai venit! Nu gresesti danda-i sa manance la cerere, noi avem si cate 10 mese pe zi la 3 luni. Cateodata nu suge mult, cateva minute, asa de sete. Apoi bebe nu cunoaste ceasul. De multe ori cere la san ca sa simta caldura mamei, sa se simta protejat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broome spune:

Mersi Oana

Am nascut in apa la 41 saptamani, am fost o saptamana peste si bebe a iesit din cauza asta cu pielea f. uscata, dar si-a revenit repede..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broome spune:

stiam ca am uitat ceva, pe bb il cheama Lucas.

apropos de asta, de cand am ramas gravida am inceput sa uit cate putin, dar dupa ce am nascut s-a inrautatot situatia la genul ca-n zilele imediat dupa nastere uitam la ce ora l-am hranit ultima oara pr bb si altele...

Mergi la inceput

Cand intra fetele te vor trece si pe tine in listuta.

cred ca e asa cald si bine acum la tine, nu?

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

neata fetele , noi ne uitam de juma de ora la dukctv si e chiar fascinat.

Bine ai venit Broome, si eu sunt noua pe aici chiar daca bebe meu e mai marisor.Din pacate asta e cu bebeii astia scumpi nu prea ai cum sa le faci program decat dupa un timp, cat sunt mici isi fac ei programul.Si al meu manca foarte mult si des la inceput drept dovada ca azi la 3 luni are 6800g, deci bucura-te ca doarme noaptea asta e cel mai important.Acum ca am scapat si de colici doarme mult mai putin de cat cand era mic , dar nu mai e asa de suparat si stam si cate doaua ore si ne jucam , si parca imi e ciuda cand doarme ca nu ne mai jucam

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)

Mergi la inceput

multumim pt raspunsurile cu scaunul de masina,Broomeai dreptate cu scoica , noi avem scoica de la carut dar nu vad cum o sa incapa el in ea la 6 luni, ca deja sta fix.

Despre masuta , noi la nepotica am avut o masuta cu scaunel separat , daca gasesc poze va arat, care se montau una peste alta cand era mica si era inalta si apoi se dezasamblau si ramaneau scaunel si masuta care le-a folosit pana acum la 7 ani.
si, la bani a fost chiar ok, sa ma uit sa vad daca gasesc si va arat

Mergi la inceput

Rezumat pt fetele care fac modificarea in listuta:

Broome, mami de bb Lucas, 3.600 kg, 52 cm, nastere naturala in apa , 41s

Broome, da ne si data lui e nastere si pe a ta daca vrei.

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

http:// www.mykids.ro/2-c2/scaun-din-lemn-pentru-luat-masa-copii-si-bebe-s6/scaun-alimentatie-cu-masa-multifunctionala-din-lemn---i-d144.html
am gasit aici , ceva de genu asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Neata,

Bine ai venit Broome !!!
Felicitari pentru nasterea naturala si pentru un bb sanatos.
Cu regimul la 6 sapt... cam greu, eu cred k am vazut cat ceva consistent pe la 8 saptamani
Poate sunteti in puseu de papa asa des, e asa de cand l-ai nascut, sau doar de o perioada, stii k este puseul intre 5-6 sapt, citeste aici https://docs.google.com/document/d/1eWNSM37RU99vxsheLWI95dbO-4w-HAEHaKUqmK8BWxU/edit?hl=en_US&pli=1

Abmariana, scaunel din asta ii spuneam si eu lui Sei, care se face dupa in scaunel si masuta si e din lemn. Si eu ma uitam atunci cand eram gravida si ma hotarasem la unul de genu.

Mergi la inceput