Strugurasi de Sept-Oct 2011 *14*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Neata fetele

Ionela, sa va fie de bine botezul
pana la urma nu a mai papat Tudor, nu?

Hellena, sa vi cu vesti bune mamico

Stefi, uite ca eu acum ma stresez acum imi trece

Sai, Lena C multumim frumos
Nu i-a cazut parul pana acum, sau i-a cazut ffff putin dar la spate suntem cheliuta ca i s-a frecat.Are parum mare si am zis sa o tund ca imi transpira.

May imi pare rau ca inca va luptati cu colicii hai ca mai este inca un pic pana la 3 luni si mai trec

Abmariana, piscina?!Sunt invidioasa

Ma bucur ca ai venit in casuta noastra ma bucur ca ai reusit pana sa-i dau un fratior Maiei.Ti-am citit povestea de la inceput si inca o data iti spun ca ma bucur ca ai reusit pentru ca stiu cat ai luptat chiar daca mai aveai fetita.
Nu stiu daca eu as fi avut puterea asta, nu stiu.

Noi nu mai facem kk de 10 ori pe zi, acum facem de 7-8 ori ca noaptea nu mai facem kk.M-a inebunit.Face kk in timp ce mananca, o schimb si pana la masa urmatoare mai face o data apoi mananca si iar face.

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

De ce nu pot sa editez mesajul de mai sus?

Ingeras, ti-am scris si tie un mesaj dar am uitat sa-ti scriu si numele.

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

mamaa nenee cat ati scris ! tre sa recuperez ca n am citit nimic
ieri n am mai intrat ca fu' ziua lu' sotu' si am avut musafiri pana tarziu
T a fost bine cu febra si a fost toata ziua f cuminte , de fapt asa este de cateva zile , ptiu ptiu sa nu l deochi
May , exista speranta , eu am inceput sa vad luminita de la capatul tunelului
din ce in ce devine mai cumintel

revin

_

de T 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Jade.. la multi ani sotiorului , sa fie cuminte si sa te iubeasca pana la adanci batraneti.. , azi e ziua sagetatorului meu, cam dificili nu?

Ingeras, bine ai venit in casuta noastra.. iti oferim un loc in listuta daca vrei..

Rach,, eu ma gandeam sa o tund pt ca ii cade f tare, desi mai are f putin.. insa sotul nu ma lasa..

abmariana sa aveti distractie placuta la piscina...

Oare Simmo (mami de 3 ) ce face? s-o fi suparat pe noi?

...........................................................................
...........................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Buna dimineata,

nu prea pot scrie la fiecare subiect discutat aici ca pitica mea e cam plingacioasa in ultimul timp si nu mai brate vrea

hai sa luam pe rind...

helena imi pare rau ca treci prin clipe grele cu Petru insa sfatul meu ca de altfel si a tuturor mamicilor de aici cu experienta...mai cere un sfat de la alt medic, cere si sfatul nutritionistului si vezi cum faci ca divesrificarea mi se pare devreme...insa nu sunt eu in drept sa comentezi acest lucru...fiecare mama face dupa cum ii dicteaza mintea, sufletul constiinta etc....hai ca o sa fie bine

Rach imi esti tare draga si Anastasia care e nume de tarita de vremea lui Pentru I e o dulce, dragalasa te scalzi in ochisorii ei, eu nu te am avut in vedere in mesajul anterior despre kg la copii cu cintarit etc...stiu ca si Valeria nu e mai breaza la kg insa sunt multumita ca media pe kg la 3 luni este 5500 si a mea aveam 5800 aproape...e bine ca esti calma si nu te repezi la diversificare.

Nu ii i-am supliment desi varsa dea dreptul ca ma schimbam si de 4 ori pe zi ca ma facea balta, dar usor usor a trecut si acum daca mai regurgiteaza o face usor cite putin.

Dbuny multumesc de intrebare...suntem dea dreptul ocupati acum, pregatiri de craciuni, cadouri etc...si achizitii noi prin casa... ca de asa e femeia mereu vrea ceva nou
e fr fine planul tau anti-colici sper sa dea mari roade...la noi mai recidiveaza daca masa papa ca o vaca pizza facuta in casa cu multe sosuri cu de toate...sunt fana sosuri ... nu tot timpul dar imi scapa citeodata si ceva iute si atunci e veselia

May imi pare rau de socrul tau....mi se pare incorect sa te bagi asa cu expresii gen strici fata.....in lok sa ajute si sa nu comenteze...insa evita-l, despre colici nu ai mai incercat nimik sa folosesti se incerci ciaiuri? siropuri? mie personal mi se pare un chin mare atit pentru copil cit si pentru mama perioadele de colici

Ionela felicitari cu increstinarea micutului Tudor, sa va traiasca sanatos si plin de noroc in viata

Oaka nu am reusit sa iti urez un Bun venit la noi in grup, intradevar povestesti fr frumos despre puiutii tai sa iti creasca maricele, si sanatoasa

Lali unde e pomelnicul tare vreau sa ma vad din afara ce iti fac puiutii, sunt tare dulci.

Mikka ma bucur ca esti bine si Mariuca la fel

Sei ma repet ca imi pare rau ca Ela a racit, sfatul meu sa eviti vaccinul acum pina nu esti sigura ca ia trecut definitiv si tusea si mucisorii, si pe mine ma incearca o raceala, beau ceaiuri la greu cu lamie si cred ca am sa iau oscilococum ca sa previn sa nu ma prinda mai tare. Sa stii ca intotdeauna acutizarea la orice e mai accentuata seara din pacate fetitele sa se faca bine.

Acum putin si despre noi....boon dupa ce am laudat-o pe la nasi ca fetita mea e bravo ca nu se smiorchaie, si doarme asa in reprize mici dar des...uite ca sa terminta distractia si a inceput alta, plinge ori de cite ori se trezeste din somn, mereu vreau brate, cind ii cer eu bratele sa vina la mine imi intinde doar o mina e clar inconstient o face ca nu mai intelege ce cere maica-sa de la ea..... de papat papa mereu nu mai depind de ora cind cere atunci ii dau cit vrea atit bea...,ma certat un pediatru care venea si ii facea masaj ca eu trebuie sa fac program la 3 ore...ei hai sa ascult si sa incerc...pai a esuat din prima zi asa ca am lasat eu mai moale si ii dau cind cere nu imi chinui copilul atit cit am lapte ii dau.....mii groaza de diversificare dar trecem si peste asta cind va veni momentul...
Zilele astea de we le am petrecut prin magazine cumparat cadouri pentru toti, cumparat chestii pu bucatarie eu sunt fun a la bucatarie imi place sa gatesc, incerc orice retata si imi place sa am tot felul de ustensile, am mai luat si covoare ca pina acum nu am acoperit teracota cu nimik nici in hol nici in living nicaieri ca nu doream imi placea asa dar de cind vin bb mici care se tirie pe jos si asta ma asteapta si pe mine cu VAleria iam zis sotului ca trebuie sa acoperim podeau si zis si facut, ieri nu am reusit sa intru pe DC ca pina pe la 4 seara am ft prin magazine iar de la 4 au venit nasii cu armata lor de baieti si asa o ciuda mi sa facut ca miau speriat fata..... ca baietii lor in total 3 sunt dea dreptul tarzan din jungla...tipau alergau ca na are omu unde si fetita mea tot timpul a stat cu niste ochi bulbucati speriata, plingea ca nu o puteam sa o linistesc nu mai zic ca nu a dormit decit tocmai la 9 seara a cazut lata...

Mamicile cu experienta as dori sa ne scrieti aici detalii despre diversificare sau dupe ce criterii va conduceti ce pareri le treceti cu vederea etc ...nu de alta dar am inceput sa imi fac un document cu informatie despre diversificare ca sa nu gresesc cu ceva cind voi incepe...uufff ce as lungi-o cu sinul pina la un an mii groaza de momentul dat...dar cum am mai spus ca vom trece si peste asta..
noi saptamina viitoare pe 19 avem trimitere la neurolog, ortoped, chirurg, hmmm si vaccinul de 4 luni

aaaa si ca sa nu uit sa va zic ca si eu va invidiezi pe cele mamici cu menajere, bone, eu inca nu am gasit pe nimeni tot caut ca am nevoie de cineva sa ma ajute prin casa ca nu le reusesc, acum ca vreau sa merg la piscina off nici atit nu cred...

o sa revin daca imi da voie fii-mea

Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Fetelor am intrat sa va salut! Ieri nu am avut timp sa intru si azi nu am citit tot inca.

Lena, am vazut ca testezi scutecele mamaro, mie imi par foarte bune la pret. Eu am Fuzzy Bunz (sunt mai scumpe) dar ce-mi place la ele e puterea de abdorbtie si ca sunt reglabile. Nu am avut probleme sa lase urme pe piele.

Dani la 3 lunite are 6,3 kg l-am cantarit chiar ieri.

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Doamne cit am scris si inca nu am spus tot

daca plictiseste nu cititi

despre acnnea si Valericai ia iesit pe fata asa ca doua cosuri cu punctulet alb si am observat ca ii iese cind eu pap ciocolata

in rest o dau cu laptiosor de la jonson's baby bed time, si cu ulei o dau la masaj si o spal cu sapon gel tot din seria asta....acu sa vaz ca daca e ca in reclama..ei uite ca a mea face excepttie si nu doarme asa dupa ele

Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

ooo , seidana , La Multi Ani sotului !
tot azi este ziua si alui meu , dar l am sarbatorit ieri
multumim

_

de T 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Multumesc pt primire, fetelor.
V-am citit pe tot parcursul sarcinii, dar cumva mi-a fost teama sa scriu, imi era sa nu pierd iarasi sarcina, ca intre cei doi copii am pierdut 5 sarcini, asa ca am stat in umbra.

Sa ne traiasca puiutii si sa fie sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

ingeras, bine ai venit!

la multi ani soatelor de Sei si Jade!

Marryan, ii dau gripe water. de ieri nu mai vroiam sa-i dau dar dupa ce mi-a facut cateva crize de plans isteric i-am dat si de linistit tot nu s-a linistit apoi. nush ce a avut ieri...

Jade, poate o sa vad si eu luminita aia.

Mergi la inceput