Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (95)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catank/catank.jpg)
catank spune:
Am si eu din nou o intrebare
Cum mai curatati urechile bb-lor? Eu dupa baie, deoarece Ioana mai scapa cu urechiusele in apa, o sterg imediat in urechi cu betisoare f opritor, ..dar sunt f atenta, iar ea sta f cuminte si niciodata pina acum nu m-a respins.
Buunnnn, ...Cind am fost la Tgv la dr ptr febra, ...dr de la orl mi-a spus ca e ok, ...la Buc cind am ajuns, dr de acolo (pediatru)mi-a spus ca nu poate vedea ptr ca ar avea ceara in urechiuse. In una mai mult, in alta mai putin. Mi-a recomandat sa merg la orl ptr ca dr de acolo are un intrument special si ar putea curata.
Ce sfat imi dati? Ce repercursiuni pot exista in caz contrar daca nu ajung la orl?sau sa ajung?
Ma gindesc, ca eu tot o sterg frecvent cu betisoare, sa nu imping acolo ''mizeria''...sau nu stiu, zic si eu
E normal? sau nu?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra catank, ai o fetita PERFECTA !!! Sunt topita dupa ea ![]() ![]() ![]() delia, ![]() ![]() Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
![](icon_smile_blush.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
citat din mesajul lui madutza_bra happi, pai reteta care am pus-o cu nuca, aia e. ies un fel de pricomigdale, fff bune, simti doar nuca in gura ![]() ![]() pana acum n-am bagat bomboane, decat niste Toffefee ![]() Cand ati spus ca plecati?luni? cat timp veti sta? Maria bucuria cu cine va ramane? Abia astept sa treaca timpul si sa te intorci cu vesti bune. ![]() ![]() ![]() Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
Ia sa bag un ochi inapoi ca mie mi s- a parut ca suna a buscuiti.
![](icon_smile_big.gif)
Noi plecam poimaine si ne intoarcem in sapt cu craciunul, adica luni pe 19, iar Maria ramane cu mama.
Azi i- am pus la congelator mancarica ptr saptamana viitoare, in paharele Avent, iar fructe- i face mama dimineata, seara- i da iaurtel simplu sau cu biscuiti si cam asta e ziua. Offf, o sa stau numai cu gandul la ea ca de cand s- a marit si noi ne ducem la Buc, cum vin acasa ma striga non stop si nu vrea decat la mine. Cum o pun jos imediat tipa mamamamama mia.
![](icon_smile_big.gif)
![](plang.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
Catank, eu nu m- as duce nicaieri. Cerumenul e facut sa stea acolo si sa protejeze timpanul. Asadar, eu sterg cu prosopelul si cu betisoare, dar nu insist. Tot betisoare cu opritor am si eu. Si eu cred ca, cu cat stergi mai profund, cu atat se stimuleaza sa se secrete mai mult. Ma uit la sotul meu care are un fix cu betisoarele si curatat urechile, una doua se curata si mereu are ce curata. Eu ma curat numai cand fac baie pe cap si intra apa si in urechi, ca le mai si spal. adica nu ma curat zilnic in urechi, la dus. Sta e ideea.
Lasa frumusetea in pace. Atata timp cat e ok, nu as deranja- o.
catank spune:
citat din mesajul lui Happiness_4_us Catank, eu nu m- as duce nicaieri. Cerumenul e facut sa stea acolo si sa protejeze timpanul. Asadar, eu sterg cu prosopelul si cu betisoare, dar nu insist. Tot betisoare cu opritor am si eu. Si eu cred ca, cu cat stergi mai profund, cu atat se stimuleaza sa se secrete mai mult. Ma uit la sotul meu care are un fix cu betisoarele si curatat urechile, una doua se curata si mereu are ce curata. Eu ma curat numai cand fac baie pe cap si intra apa si in urechi, ca le mai si spal. ![]() Lasa frumusetea in pace. Atata timp cat e ok, nu as deranja- o. ![]() |
Multumesc mult!
![](floare.gif)
Ma gindeam ca daca era ceva, mi-ar fi spus dr de la orl din tgv...
M-ai linistit.
![](icon_smile.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
catank , eu o curatz de apa cu feonul de cand s-a nascut... doar de ceara cu betisoare de care ai amintit si tu
![](images/user_woman.png)
cami_antonia spune:
happy si eu sunt convinsa ca totul va fi bine
nu plangi singura
macar noi suntem cu tine si te sustinem
fii barbata ca si pana acum
si ai nadejde in Dumnezeu ca te va ajuta!
inca nu a venit baiattul de la curier
l-am sunat iar da a zis ca trece pe la 5
si ca sigur ajunge plicul maine ca le ia un camion si le duce pe toate in seara asta
offffffffffff
cred ca mariei ii va fi greu
da macar totul e pentru binele lui andrei
abia asteptam vestile
catank si eu stiu ca mizeria din urechiusa iese singura
eu am vazut asta la petra de nenumarate ori
doar ca la unii e mai multa la altii se secreta mai putina
eu le sterg pe fete dupa baie
pe antonia inca o data in cursul saptamanii ca e mai mare
![](images/user_woman.png)
cami_antonia spune:
happy
da-mi repede nr tau de tel
daca esti sau cineva care il stie
ca nu imi ia curierul pachetul pt ea