Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (95)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_antonia http://www.noriel.ro/jucarii_copii_Jucarii_infant_0-3_ani/jucarie_Primi_pasi mada ceva de genul asta e de la vtech asta al meu e mai frumos e de la kiddeland toy si e cu winnie poate apuc sa pun ceva poze ![]() |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui miki1979 de cateva seri vlad ma inebuneste sa-i pun pe tv povestea luimos nicolae, i-am pus-o atunci pe 6 si de atunci o vrea zilnic de n ori..si e cu o mireasa..si tot inebunindu-ma ca vrea mireasa vrea mireasa..mi-am adus aminte aseara ca am si eu dvd-uri de la nunta noastra care nu le-am vizionat pana acum ![]() ![]() si asa ca aseara ne-am uitat la nunta noastra, a venit si sotul acasa, vlad era cu gura cascata..i-am spus ca era si el in burtica la mami ![]() ![]() ![]() iar in weekend sper sa ajungem noi 4 , pentru prima oara de atunci la localul unde am facut-o, sa savuram o pizza ![]() ![]() mami de 2 prichindei |
super, sper Cred ca va fisa ajungeti. f frumos. Ma gandesc ca in curand Vlad va ajunge la perioada in care va dori ca tu sa fi mireasa lui
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
Cristi e in perioda ain care vrea sa faca tot ce fac adultii, sa ne ajute la tot ce facem si bineinteles sa fie ca tati..sa se faca mare ca el, sa manance ca el, de cateva ori chiar a vrut sa ma si pupe cum ma pupa tati
Lui Cristi i-am scos de cateva zile de la naftalina trenuletul pe care i l-am luat cand am venit cu Cata din spital. Atunci nu era asa interesat de el..adik vroia doar sa-l demonteze si atat. Acum se joaca cu el si l-am pus la el in camera. De multe ori se duce sus singur si se joaca. L-am spionat sa vad ce face si se joaca frumos, asa ca-l las singur. Nu imi mai e frica
![](icon_smile_big.gif)
madutza_bra spune:
Am mancat si noi, toti trei , am citit o poveste cu Craciun si i-am culcat. Acum ma dau pe net
. Am vorbit cu socrul meu sa vina dupa-amiaza sa stea cu copii si eu ies la cumparaturi. A venit sal sotului pe Dec
..asa ca dau startul la cumparaturi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alehiam/alehiam.jpg)
alehiam spune:
citat din mesajul lui madutza_bra Neata fetele! alehiam, ce zici de regim? te bagi sa-l ti? ![]() ![]() Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
M-as baga sa-l tin, dar asta ar insemna sa nu mai citesc pe forum ca sa vad idei pentru lista de bomboane/biscuiti de degustat: Chokotoff, Biskrem, etc, etc,etc.
![](pupic.gif)
Miki
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Strumf, Viss[/b]
![](japonez.gif)
![](floare.gif)
![](al9leacer.gif)
![](cubebe.gif)
![](cavaler.gif)
![](zana.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alehiam/alehiam.jpg)
alehiam spune:
citat din mesajul lui madutza_bra Am mancat si noi, toti trei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](icon_smile.gif)
![](pupic.gif)
![](al9leacer.gif)
![](cubebe.gif)
![](cavaler.gif)
![](zana.gif)
madutza_bra spune:
Fursecuri cu unt si portocale:(pt 40 de buc)
250g unt (eu am folosit margarina din cauza alergiei mele la unt)
375 g zahar pudra
1 praf sare
350 g faina
esenta de portocala
2 cl lichior portocale (eu pun 2 linguri de suc poaspat de portocala plus coaja rasa)
1 portocala
zahar
1. Se framanta un aluat din unt rece, 125 g zahar pudra, sare, faina esenta de portocale si lichior(eu suc+coaja rasa). Se infasoara in folie si se introduce la frigider pentru cel putin 60 de min.
2. Cuptorul se incinge la 180 gr C. Se intinde o foaie de aluat de cca. 3 mm grosime. Se taie cu dif forme si se aseaza pe o foaie tapetata cu hartie de copt. Se coace 5-8 minute. se lasa sa se raceasca.
3. Se spala portocala cu apa fierbinte si se taie fasii de coaja fff subtiri( se indeprateaza de tot partea alba). Se stoarce sucul si se amesteca impreuna cu restul de zahar pudra. se ung fursecurile.
4. Coaja de portocala se fierbe, se lasa sa se scurga si se aseaza pe glazura inca moale. Se pastreaza intr-o cutie .
Fursecuri cu nuca "Tinerii Bethmann": (pt 30 de buc)...dar mie imi ies mai putine, de obicei fac dublu cantitatile
1 albus
200 gr nuci fin macinate (la rasnita)
100 gr zahar pudra
20g faina
1 galbenus
1 lingurita frisca (eu pun smantana)
100 g migdale (optional ca partea asta mi se pare tare migaloasa..)
1. Se bate albusul si se inglobeaza nuci macinate si zahar pudra. Se framanta pe planseta, impreuna cu faina si se formeaza o bila mare de aluat. se introduce la frigider timp de cca. 30 de minute.
2.Cu mainile umezite, se formeaza din acest aluat bilute de marimea unei nuci. Cuptorul se incinge la 175 gr C. se aseaza bilele pe o tava tapetata cu hartie de copt.
3.Galbenusul se bate cu frisca si se ung bilele folosind o pensula. Acum partea migaloasa... Samburii de migdale se fierb in apa cca 2-3 minute si se scurg. Se decojesc cu mana . Se despart jumatati si se incrusteaza pe fiecare bila cate 3 jumatati.
4. se coc 15 min la cuptor
Info: "Aceasta reteta a fost inventata de familia de bancheri Bethmann in jurul anului 1840. cele 3 jumatati ii reprezinta pe cei 3 fii ai familiei." Asta s-ar potri de minune la Simo
Eu fac de mult timp retetele astea si inca nu ne-am saturat de ele. Le am dintr-o revista Burda Special Bucate de Sarbatori din 2002 ..va dati seama cum arata de jerpelita revista ...
madutza_bra spune:
aleiham, ma poti intreba oricand, eu oricum citesc tot..si raspund cand pot
e cam tarziu acum de inceput regim...
15 Days Until Christmas!
miki1979 spune:
citat din mesajul lui madutza_bra [quote] super, sper Cred ca va fisa ajungeti. f frumos. Ma gandesc ca in curand Vlad va ajunge la perioada in care va dori ca tu sa fi mireasa lui ![]() ![]() Cristi e in perioda ain care vrea sa faca tot ce fac adultii, sa ne ajute la tot ce facem si bineinteles sa fie ca tati..sa se faca mare ca el, sa manance ca el, de cateva ori chiar a vrut sa ma si pupe cum ma pupa tati ![]() Lui Cristi i-am scos de cateva zile de la naftalina trenuletul pe care i l-am luat cand am venit cu Cata din spital. Atunci nu era asa interesat de el..adik vroia doar sa-l demonteze si atat. Acum se joaca cu el si l-am pus la el in camera. De multe ori se duce sus singur si se joaca. L-am spionat sa vad ce face si se joaca frumos, asa ca-l las singur. Nu imi mai e frica ![]() Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
nu, pe tati il divinizeaza..il imita, face tot ce face tati, se barbiereste, face gratar :), se duce la servici ca tati, conduce masina etc etc..
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
![](icon_smile_big.gif)
probabil timplu petrecut cu el e masurat si putin si de aceea il prefera ori de cate ori e prezent.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
citat din mesajul lui strumphitza Morning ![]() hmmm...ce buna e cafeluta cu o muzica buna ![]() ![]() Va pup si mi-a fost dor de voi, good to be back home ![]() ![]() ![]() ![]() ....last Christmas.... aveam burtica si imi beam cafeluta jos pe canapea in living, cu o mana pe burtica simtind miscarile minunii care acum e in brate la mine si se uita in laptop la ce scriu si asculta colinda ![]() ![]() ...All i want for Christmas ..uhm... i can`t say it out loud ![]() ![]() ![]() |
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
lalely07 spune:
citat din mesajul lui madutza_bra lalely ![]() ![]() ![]() decamdata m-am hotarat la dulcegarii: fac niste prajiturele cu nuca ff bune, daca vreti pun reteta, apoi niste fursecuri cu portocale in diferite forme de sarbatori. si niste Biscuiti marmorati: http://www.retetecalamama.ro/2009/12/biscuiti-marmorati.html Pe 26 dec vreau sa chemam finii la noi si pe langa meniul cu "porcarii" vreau sa fac si o supa de legume..caut retete ceva mai deosebit..daca exista ![]() Eu vreau reteta...Vreau si eu ceva mai altfel caci am cateva retete de praji pe care le-am tot repetat! ![]() Biscuitii arata tare bine.I-ai mai incercat pana acum??? Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
Mamica
![](mamica.gif)
![](comoara.gif)
![](baietel.gif)
Doamne iti multumim pt acesta minune!