Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (95)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monas

Buna dimineata mamici,
Sunt cam chiauna dis de dimineata, am crezut ca v-am scris. Dupa ijnectia de aseara i-au cam trecut bubitele. Acum se mai vad doar putin. Deci nu era pojarel! Ma intreb daca ramaneam cu diagnosticul de la camera de garda. cat trebuia sa mai sufere puiul meu?

mama de Eva si Fabian din 8 Martie 2011

, cred ca faptul ca n-a luat Eva era un semn, ca nu e pojarel...
Deea, Anna ce face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

tot la discutii despre dr ajungem
si noi mergem la amiaza la control. dupa doar 2 zile de tratament i a trecut multt din harcaiala...

mada, ce crezi ca mananc acum??? eiii nici chiar asa, imi fac de cap cateva zile apoi 2-3 zilema mai abtin.... oricum eu as fi in stare sa renunt la mancare in favoarea dulciurilor mai ti dieta??

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Buna

Madutza..eram suparata,acum mi-a trecut.Nu are sens sa mai detaliez pe aici!!

Acum astept sa se trezeasca David si sa mergem la plimbare..
Pe 20 dec sunt invitata la petrecerea de Craciun de la serviciu..

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Cred ca intru si eu in spiritul Craciunului cand vad pe aici colinde si discutii despre bunataturi..

Fetelor sper ca impartasiti cu noi meniurile voatre de sarbatori..poate ma mai inspir si eu..

de Reveliuon vrem sa invitam bunicii la noi si sa gatesc eu..,deci clar am nevoie de idei..

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mada pana sa pun poze e antemergatorul de la noriel
stai sa caut eu sa vad daca il gasesc
e mai frumos decat cel de la mothercare pe care il doream initial

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

tot la discutii despre dr ajungem
si noi mergem la amiaza la control. dupa doar 2 zile de tratament i a trecut multt din harcaiala...

mada, ce crezi ca mananc acum??? eiii nici chiar asa, imi fac de cap cateva zile apoi 2-3 zilema mai abtin.... oricum eu as fi in stare sa renunt la mancare in favoarea dulciurilor mai ti dieta??

da, yasmi tin dar regim dar seara de multe ori calc in strachini ca ne intalnim cu prietenii, ba un pepsi, ba niste seminte/alune si tot asa Deocamdata pot spune ca ma mentin , deci nici gand de atins target-ul de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

lalely Hai ca atunci cand ma hotarasc sigur ce fac am sa pun si aici meniul
decamdata m-am hotarat la dulcegarii: fac niste prajiturele cu nuca ff bune, daca vreti pun reteta, apoi niste fursecuri cu portocale in diferite forme de sarbatori. si niste Biscuiti marmorati: http://www.retetecalamama.ro/2009/12/biscuiti-marmorati.html

Pe 26 dec vreau sa chemam finii la noi si pe langa meniul cu "porcarii" vreau sa fac si o supa de legume..caut retete ceva mai deosebit..daca exista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Madutza, exact biscuitii astia i-an gasit si eu si vreau sa-i incerc. Ai mai facut?
Pune, te rog, reteta de praji cu nuca, imi placeeee! Si pube si fursecurile alea
Cat despre sot, poa' sa traga si cu dreapta, dar nu la fel de bine. De-aia speram sa fie de bine acum cu a doua operatie...

Yasmi, da, am fost singura cu Luca . Ca sinistratii . Ca nici nu prea ma stiu cu vecinii astia pe aici, plus ca-i asa cam ca la tara...

Noroc cu voi!

De-aia zic: strumphy te pupacesc asa... mult, mult!

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

http://www.noriel.ro/jucarii_copii_Jucarii_infant_0-3_ani/jucarie_Primi_pasi
mada ceva de genul
asta e de la vtech
asta al meu e mai frumos
e de la kiddeland toy si e cu winnie
poate apuc sa pun ceva poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alina asa este si la noi...tot inafara orasului cu vreo 3-4 km maxim. woww eu nu cred ca as sta singura la casa sunt asa de fricoasa ca imi este si ciuda pe mine.

Mergi la inceput