Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (95)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

Si eu ma gindesc mereu la voi, ... nu credeam ca ma voi ''lega'' atat de tare de voi

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA
“Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca

stim, cunoastem ca de nu era , nu se povestea, nu ?

acum serios vorbind, nu ca nu as fi serioasa mai mereu va multumesc de reprimire sa spunem asa si va mai multumesc tuturor celor care m-ati cautat cat am lipsit, pe PM, mail, telefon voi , stiti voi care m-ati facut sa revin la casuta mea draga de aici, asta e a 2a mea casa, aia virtuala cu prietenele mele dragi cu care am impartit atatea luni frumoase, sa nu spunem ani ca-s numa vreo unu si jumate

Va pup si ma duc la treburile mele, azi am musafiri la cina, romaneasca... deci sarmale si ciorbita de perisoare cu smantana sunt inebuniti englezoiii astia dupa mancarurile romanesti, ar trebui sa fac o afacere din asta ma duc sa oparesc varza si sa curat cenusa din semineu ca diseara bag lemne-n soba

Zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

strumphy ce dor imi era de casa, dar acum imi este si mai si...Mai am un pic si ajung ACASA Hai 23 dec, unde esti?

madutza sper ca sunteti bine, m-am gindit mereu la voi
dinora Sanatate multa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

a adormit si juniorul meu....

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

vin si eu cu refrenul meu http://www.youtube.com/watch?v=vz5PbsZtXBk

Mergi la inceput

pe mine ma face sa plang sincer de fiecare data....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata fetele!

ieri a plecat mama, de data asta m-am inteles muult mai bine cu ea decat data trecuta , cred ca am facut amandoua eforturi in sensul asta
Copii sunt bine, ma gandeam chiar sa ies cu ei putin pe afara...sau mai bien maine..nici nu stiu cum e mai bine. Cristi termina maine antibioticul. Siropurile pt traheobronsita am sa i le dau mai mult timp..pe prospect zice 8-10 zile. Tb sa ajung si la pediatra s aiau avizul epidemiologic ..nu o mai suport pe dr-ita asta...
Cata are de ieri 6 dintisori Ma gandesc ca poate febra care a avut-o poate a fost de la dinti si nu de la raceala. De 2 zile ii dau Nurofen. Are ceva daca ii intrerup mai devreme de 3-5 zile? Eu simt ca nu ar mai fi nevoie de medicamete...

happi
, uraaa! Bravos ca ati scapat de drumuri. Cred ca si Andrei este incantat Cand faceti bradutul? Sunt sigura, sigura ca de acum toate lunuile decembrie vor fi minunate, eu cred ca Maria a venit cu norocul in casa voastra Mi-a placut f mult citatul pus de Delia si cred in asta, gandeste pozitiv si vei atrage binele
Aerius asta mi-a spus sa-l dau seara la culcare, deci daca il sedeaza nu pot decat spera ca doarme mai bine

alina, sper sa se refaca repede sotul. daca a avut accidentul asta mai pozte folosi arma?
Cat despre mancarea pasata, poate o fi asa, dar uite eu am dintii f ordonati si frumosi(parerea mea ) si mama mi-a spus ca mi-a dat mancare pasata si data cu biberonul pana la 2 ani ..nu stiu ce a fost in capul ei...
Eu personal cred ca pot manca bucati mai mari atunci cand vor invata sa mestece. Chiar daca au de ex 4-8 dinti in fata, nu mesteca cu ei, mesteca tot in lateral unde nu au masele. Cu dintii din fata doar musca. Important e sa invete sa mestece. Catalina mea inca nu e pregatita pt asta...

miki, eu un baiat matur si destept. Si Cristi imi spune de multe ori ca nu ma iubeste, si ca sunt urata dar mai mult in gluma..eu ii spun mereu ca eu il iubesc oricum chiar daca el nu ma iubeste. Eu la Cristi am observat ca in ultimul timp nu si-a mai luat pedepse, e mai cuminte. Poate lui Vlad ii e dor de gradi si de copii de acolo, poate s-a plictisit in casa si de aia are izbucnirile astea. Cred ca tb sa incepi sa vorbesti cu el des despre intoarcerea ta la serviciu

scrish, felicitari pentru mancaciosul tau E mult mai frumoasa o casa cu copii misunand pe jos decat cu toate puse in ordine

delia, tare faza cu majoretele prafuite, parca ma iau fiori cand imi aduc aminte de perioada cu nasteri de la Odisee

dinora
, tin pumnii sa fie totul bine si sa va intoarceti repede acasa

cami
, apropos de inghitit...Cristi sapt trecuta cand a fost la mama, a inghitit un zar..pe care l-a scos a doua zi . Mi-au spus ai mai abia dupa ce l-a scos . mama vroia sa mearga la spital, tata e mai cu capul pe umeri, a lucrat multi ani pe salvare si i-a spus sa stea linistita ca e mic zarul si il va scoate repede ..si asa a fost

Monas cum mai e puiul mic? I-au mai aparut si alte bubite?

mandreeac, simo, mamicile frumoase care se intalnesc mereu

lalely, nu inteleg..de ce esti trista?

Madalina (viss)
, distractie placuta la Tulcea. Sunt sigura ca va veti simti f bine si veti veni mai relaxati de acolo

cami sa foloseasca cu placere fetele jucariile. pune si tu o poza sau link cu antepremergatorul ala, vreau si eu sa-i iau catalinei si nu stiu de care...am vazut-o ca impinge scaune prin casa si merge dupa ele

yasmi
, m-ai omorat cat dulce poti sa mananci si sa arati atat de bine ce aveti fetele cu butoiul? nu v-am zis ca nu e murata inca varza? nu aveti loc acolo!!!!

Alexina,
multumim pt ca nou

alehiam,
ce zici de regim? te bagi sa-l ti?

scriu la mesajul asta de vre-o ora...si scriam cat imi e de dor de Strumph, si apoi am vazut mesajele ei
Strumph, ma bucur mult ca ai aparut cu buna dispozitie si amintiri frumoase. Craciunul pe forrum nu ar fi fost celasi fara tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

la mine cum merge netul asta pe stick

strumf ce de bunatati.... niste sarmalute dinacelea micute ce as mai manca si eu..si cu smantana grasa de casa langa spor la treaba!!

alina ce bine ca va vine tati azi acasa!!! tu pana acum ai stat singurica doar cu Luca???

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Mada, ce bine ca te-ai intors.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Buna dimineata mamici,
Sunt cam chiauna dis de dimineata, am crezut ca v-am scris. Dupa ijnectia de aseara i-au cam trecut bubitele. Acum se mai vad doar putin. Deci nu era pojarel! Ma intreb daca ramaneam cu diagnosticul de la camera de garda. cat trebuia sa mai sufere puiul meu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

strumphy ce dor imi era de casa, dar acum imi este si mai si...Mai am un pic si ajung ACASA Hai 23 dec, unde esti?

madutza sper ca sunteti bine, m-am gindit mereu la voi
dinora Sanatate multa...

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA
“Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca

sti ca de multe ori ivine sa-ti spun Ioana? Pup fata frumoasa de revista

Mergi la inceput