Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Salutare la toata lumea
Raul a inceput sa foloseasca masina mare rosie. Se impinge din picioruse si merge prin toata casa. Pana acum nu stia.
Azi a ramas 1/2 h cu nasa lui, la ei acasa. Si cu Bogdan, baiatul lor de 1,2 ani. Cand si-a dat seama ca tatal lui a plecat(eu eram acasa, habar nu am avut), a plans. Dar a plans incontinuu 1/2h. Si acum mai ofteaza in somn. Ciudat e ca cu bunicii nu plange. Si nu erau niste persoane necunoscute pt el...se pare ca vom avea mari pb cand mergem la cresa, gradi...
Mycya, imi pare rau ca e racita Andruta. Si o nepotica de a mea tot asa vomita cand tuseste. Asa e de rau!! Andruta.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Ludmila, citrice papa f. rar (portocala ii dau la cateva zile 2-3 felii, azi a fost o exceptie ca a papat asa de mult). De la dinti m-am gandit si eu sa fie, dar sa miroasa asa de urat

Ma gandesc ca poate fac eu ceva gresit in alimentatia lui, o sa o sun pe pediatra luni, sa vedem ce spune...

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Paula, poate l-a suparat Bogdan, a meu mai nou e gelos pe tatsu cind ma saruta,sare pe el si tipa,oare cum va fi cind va veni si bb2?
PS: eu asa am fost in copilarie,ca am fost mezina si eram rasfatata,am dormit cu mama in pat pina pe la 12-13 ani,cum simteam ca se scoala de linga mine incepeam sa plingsi acum ma mir de v.ca vrea sa doarma numai cu noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Puiuzt,nu cred ca sa fie de la mincare,ca doar nu maninca piticu in fiecare zi aceiasi mincare, la noi a fost urit mirositor si moale numai de la sirop nou pentru raceala sau de la un dinte care iesea cam in 1-2 luni,fr greu ies la noi! ma gindesc ca e lipsa de calciu,am vazut copii de virsta lui vladut si au peste 10 dinti in gura,plus maselute,noi niciuna nu avem! stam cu 6 dinti de vreo 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui ludmila_p85

Puiuzt,nu cred ca sa fie de la mincare,ca doar nu maninca piticu in fiecare zi aceiasi mincare, la noi a fost urit mirositor si moale numai de la sirop nou pentru raceala sau de la un dinte care iesea cam in 1-2 luni,fr greu ies la noi! ma gindesc ca e lipsa de calciu,am vazut copii de virsta lui vladut si au peste 10 dinti in gura,plus maselute,noi niciuna nu avem! stam cu 6 dinti de vreo 3 luni

Ludmila,mamica lui Vladut

nu iti mai fa griji ca nu are nimic. sunt copiluti care nu au nici unul la varsta asta si snt altii care mai au putin si ii au pe toti .
si a mea tot cam 3 luni are de cand se chinuie sa ii iasa nr 6....nu ii fac griji, poate asa e ritmul lor, mai lent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Citat:
citat din mesajul lui ludmila_p85

Ludmila,mamica lui Vladut

nu iti mai fa griji ca nu are nimic. sunt copiluti care nu au nici unul la varsta asta si snt altii care mai au putin si ii au pe toti .
si a mea tot cam 3 luni are de cand se chinuie sa ii iasa nr 6....nu ii fac griji, poate asa e ritmul lor, mai lent.

pai si noi cam la fel, dar uite, noua pediatra ne-a recomandat sa-i dam Ca sirop 15 zile, cate 10 ml pe zi, si i-au erupt doi dinti de cand a facut tratamentul cu Ca (al doilea cred ca chiar astazi, dintele nr. 6). Si parca a luat si mai bine in greutate tot dupa tratamentul cu Ca (poate i-a crescut densitatea oaselor, ca daca ma uit la el cand e dezbracat, nu pare sa fi pus ceva carnita pe el, poate doar la falcute ceva).

Analize nu i-am facut, dar totusi nu cred sa-i dauneze 150 ml de Ca. Adica sper...

Singura problema e ca si-a dereglat kk de cand cu Ca (sirop dulce)...

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariadan spune:

Buna. Am vazut ca la un moment dat se vorbea de cartofi frantuzesti, dar nu am avut timp sa caut in urma. Nu imi spune si mie cineva cum se fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

seara buna, delfinariu!

va ca nu ati fost prea vorbarete azi , am luat si eu laptopul Mariei (primit de la scoala) si am intrat sa va citesc cu drag!

pana la urma am luat-o pe Isa la noi in pat noaptea trecuta ca am auzit-o plangand (cred ca ne-a simtit ca am venit acasa) si a dormit in patutul ei pana la 9.30, cand m-am trezit cu ea calare peste mine , ne-am jucat pana la 10 si apoi tot intr-o veselie am tinut-o pana la 4, ca m-am luat cu mama in povesti si am uitat ca culcam puiul cuminte care-si facea joaca in salon...drept pentru care a marait in patut, apoi a plans in patul mare, a urlat cand a iesit tati din dormitor si pana la urma tot la tati in brate a adormit , inca dorme, nu stiu cum oi culca-o la noapte!!

tre sa fug sa vad niste papusi Barbie in numele zanei Maseluta, i-a mai cazut Mariei un canin si si-a esˇxprimat dorinta de a avea Barbie balerina si o surioara

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Of, ce zi! Suntem in cluj, e ora lui v de culcare, nu am lp la mine, are kk in scutec si nu il pot schimba. E rupt de oboseala. Suntem in masina, a lovit vasi un metal la un loc de parcare. Stalpul ala e acum sub masina, si nu poate da nici in fata, nici in spate. Acum nu stiu ce mestereste afara. Stam de 20 min... Offf!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Sa urce masina pe cric poate reuseste sa scoata stalpul.

Mara doarme. Iar a facut febra acum seara. Maine chem doxtorita sa o vada, desi nu are alt simptom

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+

Mergi la inceput