Strugurasi de Sept-Oct 2011 *13*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

nanna, tu ai facut ceza, nu? Poti face orice exercitiu sau numai anumite tipuri?Abdomene ai facut? te mai doare operatia?
Eu sper macar acasa sa incep sa fac cate ceva, numai sa am timp.

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Mika - da, am ceza. Nu am facut abdomene, doar pe stepper, banda de alergat, bicicleta. Nu, operatia nu ma mai doare deloc, desi simt o zona amortita deasupra, cam de vreo 5-7 cm.

mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Asa am si eu zona aia, mai nou ma mananca operatia.
ce bine ca reusiti sa mergeti la sala, bravo voua! si mie mi-a spus dr ca pot merge, e voie ca operatia e ok ...mai rau cu timpul, voi cum reusiti sa faceti fata?

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Ma bag si eu in seama cu dioptriile. Acum un an l-am dus pe Filip la oftalmo ca clipea des. La consultatie ne-a zis ca ar avea +3 si ceva si ca trebuie ochelari. M-a bulversat total. Cum sa faci un copil de 2 ani extrem de energic sa poarte ochelari? Si in afara de asta, mi s-a parut un diagnostic grabit. Asa ca am mai cerut o parere. Atunci am aflat ca TOTI copiii sunt hipermetropi pana pe la 3 ani (adik au dioptrii cu +). O valoare mare deci, este normala, cu cat mai mare cu atat mai bine caci va avea de unde sa scada spre maturitate, sansele de a face miopie fiind mai mici. Spunea dr ca sunt copii care au si +6 si ca daca nu au niciun simptom este ok. Cand devine deranjant se analizeaza problema. Filip avea undeva intre 2,5 si 3. Avand simptome de disconfort se punea problema daca il deranjeaza intr-adevar valoarea asta mare din lipsa elasticitatii tesutului sau are doar ochii obositi. A zis sa incercam intai niste picaturi si apoi ne gandim la ochelari. Intr-adevar s-a rezolvat cu picaturi si n-a mai fost nevoie de ochelari. Am cautat apoi si am primit confirmarea hipermetropiei la copii.
Din pacate sunt multi medici care recomanda ochelari la valori mari, ca si in alte domenii unde tratamentul este drastic ca sa se rezolve mai repede.
Precizez ca eu ma refer doar la hipermetropie cand spun ca este normal sa existe valori mari la copii mici, nu la astigmatism sau miopie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sept-Oct2011 spune:

Stati cumintele ca e in constructie casuta noua .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

fac cap nou

...........................................................................
...........................................................................

Mergi la inceput

na fas..
am facut 2 cap?

Mergi la inceput

cap nou e aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2011 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Sei, pitica mea a facut aseara exact ca a ta dupa baie. I-am dat-o lui tati sa o linisteasca am mai incercat la san a facut la fel, i-am mai dat-o o data... plimbat, leganat.... a treia oara a papat frumos si a adormit.
Plangea cu asa o jale k ma simteam asa nasolo ...
Sa fie de la mar? nu cred k sunt colici totusi, dar cine stie
Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

Lena - la noi e de la afte. N-am crezut cand mi s- a spus prima data, ca nu le vedeam si rau am facut. Acum mananca foarte greu, cu plansete, mai mult noaptea. Folosim solutie de bicarbonat de sodiu, o lingurita de bicarbonat dizolvata in 100 ml apa.

Mergi la inceput