Strugurasi de Sept-Oct 2011 *13*
Raspunsuri - Pagina 14

Anilansa spune:
Jade e fain cu baby expo ... in Iasi nu este asa ceva cu toate ca ar trebui... am auzit ca si la Brasov se face.

nanna_mika spune:
Seara buna!
Vad ca ati fost mai 'tacute' azi.
Am revenit de la dr. Indra este ok, nu are sinuzita, in schimb i s-au marit dioptriile la ochelari . Maine mergem sa ii facem si analizele de sange sa vad daca nu cumva are si ceva carente...
Am fost si la Baby Expo, am luat cateva 'chestii'. M-am mirat ca era foarte liber.
Jade - la mine operatia nu se simte tare, nu am dat cu nimic pe ea. Si eu o am peste prima, defapt dr mi-a zis ca pe prima a scos-o, ce-o mai insemna si asta?!
Wow Jade ce grasun de baiat! Chiar ca el e barbatelul Strugurasilor
Sa aveti o seara super!
mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11

JadeJador spune:
nana
ce 'chestii' ai cumparat ?
merg si eu maine , sa vezi ce ne calcam in picioare pe acolo
_
de
T 3+

Dbunny spune:
anilansa a mea si-a schimbat programul de somn, dar poate o fii coincidenta cu vaccinul...chestia e ca de vreo saptamana nu mai adoarme noaptea pana la 1. Ziua doarme dusa...
azi am dus-o pe mama la aeroport(am facut vreo 7oo km dus intors) copiii au rezistat cu brio, au dormit mult pe masina, Noa doarme iar...deci la noapte numar oi
lali_mete tu bei cafea cu cofeina¿ si daca da, n-o afecteaza pe micuta ta¿
sanatate multa fetelor bolnave, eu de 6 zile is pe tratament si inca behai si mucai la greu
am admirat poze noi mai puneti fetelor, ca-s tare dragalasi.
Fetele, Noa are 9 saptamani si inca nu i-am taiat unghiile la picioare;pur si simplu nu-i nevoie. Oare sa aiba lipsa de calciu, sau de ce nu-i cresc¿ la maini i-am taiat de vreo 4-5 ori deja...

pinkysor spune:
Jade, ce grasunel ai!
Nana, ce bine ca Indra este bine si nu are sinuzita! Imi pare rau de dioptrii Spune-ne ce ai luat
Si noi vrem sa mergem maine, sper sa nu fie f aglomnerat.
Anilansa, al meu bebe a plans imediat dupa vaccin, apoi seara a fost destul de bine si nu a facut febra. A dormit ff mult in urmatoarea zi dar apoi si-a revenit la programul lui obisnuit
Lena, Mikka
Al meu bebe in seara asta a adormit la 8 jumate
Va pup pe toate !
Ps Lena ai zis sa-ti aduc aminte de carte :P

nanna_mika spune:
Nu am luat mare lucru, de hainute nu aveam nevoie ca avem destule.
Am luat un termos de bibe, incalzitor de bibe ( ca vrem sa mergem la munte de Craciun), niste cosmetice de la Uriage si Hymalaia, cutii de lapte ca erau mai ieftine decat la magazin, inca un bibe de la Avent....cam atat cred. Voiam sa mai luam inca un sac de dormit, dar nu am gasit cum voiam, cred ca o sa iau tot din Ikea.
Standurile sunt aceleasi, lucrurile aceleasi, deja cred ca as putea gasi ce vreau cu ochii inchisi.
Pinkysor - am vazut perna de alaptat .
Va las acum, ne 'vedem' maine.
va pup!
mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11

hellena_d spune:
exact cum banuiam a mancat 300 ml la o masa si acum a refuzat categoric chiar si o picatura de lapte
Am fost nevoita (din disperare, asa ca nu dati cu pietre, sau daca dati.....sunteti indreptatite
) sa sfaramitez bine de tot un biscuit petit beurre (aveam in casa) in 80 ml de lapte si i l-am dat asa, la canita, cu lingurita. A mancat tot. Inainte am incercat sa-i dau laptele simplu cu lingurita si il scuipa. Deci????? Ce sa cred?!?!?! IONELAAAAA!!!!
Minunea mea mica Petru Severian, a venit in viata mea pe 09.09.2011 ca sa-mi lumineze existenta !

mikka11 spune:
stiu ca o intrebai pe ionela, eu nu stiu ce am in seara asta, sunt pusa pe vorba, cred ca nu pot sa imi tin gura
dar hellena, te rog, nu mai da asa ceva copilului, nu acum, nu biscuite petit beurre sau cum le-o zice, biscuitii contin gluten care e ff periculos pentru bebei, chiar se recomanda si dupa diversificare folosirea unor biscuiti fara gluten o perioada.Oricum e ff devreme pentru altceva decat lapte la lunitele bebelusului tau.
Gata, ma duc sa imi caut de treaba sa nu ma mai bag unde nu imi fierbe oala
p.s. am gasit acum: glutenul provoaca boala celiaca, nu trebuiesc introduse alimente ce il contin mai devreme de 8 luni.
Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)