Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (94)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

deea, cu dr pediatra nu am vb si bine am facut ca uite..Cristi are traheobronsita si ea nu vazut/auzit nimic cand am foat cu el. Nu cred sa o fi facut dupa ce am fost la dr acum 2 sapt..ca el tuseste de 2 luni
In schimb dr de la spital ne-a dat aerius si este sirop pt copii. Ii dau in fiecare seara inainte de culcare. Multumesc mult mult

In seara asta vin prietenii nostrii in vizita ca au baiatelul plecat la bunici asa ca eu pauza forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mada sa fiti sanatosi

delia abia acu facu ceva kk
am pus-o azi de n ori si nu a facut
si nu am vazut nica
offffffffffff
mai astept si ziua de maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

mamici, nu mai pot. nu e pojarel.cica tot alergie la antibiotic, si i-a facut o injectie cu dexametazona.. nu mai stiu ce s amai zic..unii zic una, ea azice alta. Eva nu are niciun simptom de pojarel, insa daca l-o face si ea , inseamna ca pojarel a fost si atunci chiar ca imi pun semne de intrebare. acum sa vedem cum va fi el maine cu bubitele.
am fost plecata doar eu cu el, Eva a ramas acasa cu mama, ca o luam razna cu ei amandoi acolo, la ce aglomeratie era. cat despre venit acasa...as fi vrut eu dar nu prea vine.
va pup pe toate si sanatate multa! vb maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

of monas
te inteleg perfect
prin asta am trecut si noi
saptamanile trecute
offfffffffff
unii ziceau ceva altii altceva
si noi o luam razna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

'Neatza, mamici!

Astazi sunt ca noua dupa o repriza de 2 ore de somn la pranz impreuna cu pitica in patul mare, ea chiar nu s-a mai trezit si eu am dormit bustean!

Am culcat micul tiran (Roxy ) si va mai scriu vreo doua vorbe!

Strumphy

Alexina nici L nu a papat azi decat 50g de fructe, la legume a zis pas, la iaurt la fel, doar tzitzi papa cat incape, nu stiu ce a mai gasit ea pe acolo in seara asta ca toata ziua a sugilit Cand ne mai arati poze cu micuta balerina?

Alehiam cu constipatia stam foarte prost, nu face decat cu ajutor si rareori singurica; o ajut zilnic ca altfel e jale!

Mandreac am vazut poze cu dolofanul tau! E un adevarat gentlemen scump foc!

Mandreac si Simona sunteti niste mamici foarte tinere si tare frumoase!

Ioanna ce dulce e si gogosica ta, ti-am mai spus!

Deea vad ca e pusa pe activitati Anna, are agenda zilnica incarcata!

Catank ce mai face I? Cum mai papa? Mie mi-e ca nu prea-i mai ajunge lui L lapticul meu... Offf Nici n-am mai cantarit-o sa vad cat a luat, daca a luat in greutate ca sa nu ma stresez.

Ailed, Ally, Cami

Hai ca se trezi in urlete...saracuta, dintii astia au chinuit-o mai rau decat primii...

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Buna fetele,

Astazi am fost cam rasfatata..de dimi a fost mama la mine si am fost in oras,iar dupa-amiaza socrela..Nu am intrat caci am trebaluit prin casa dupa-amiaza..

Vreau sa trimit un pupic si o imbratisare pt toti copilasii bolnaviori!!!Dumnezeu sa le dea sanatate cat mai rapid!!!

Azi am iesit afara cam o ora caci apoi s-a lasat un friggggg..

Legat de papica..ca de obicei..fructe un pic,legume mai deloc..si iaurt tot!!!daca in toate ar avea iaurt ar fi super oK!!!

M-ati omorat cu dulciurile care le-ati papat,asa ca am lichidat si eu acum cateva globulete de cioco..tb neaparat sa-mi cumpar si eu bunatatile de care vorbeati chiar daca nu am voie dulciuri!!!Chokotof cu scortisoara am mancat anul trecut si mi-a placut..restul nu le-am degustat inca..

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

dc nu te bucura, miki? e un tip super destept

mami de fete frumoase:

MARIA si ANDRA si de ingeras

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

nu stiu sa zic de ce, asta spuneam..ma ingrijoreaza..atat prin afirmatii cat si prin comportament, fie el joaca sau altceva..
sunt doar presimtiri de ale mele idioate, trebuie sa fie ok totul..

mami de 2 prichindei

Tu nu mai bate campii Miki, ca nu doar copiii Asperger sunt copii iesit din comun de inteligenti. Lasa baiatul in pace.
Eu daca mi- ar fi zis ca pleaca de acasa, as fi zis in gluma, razand : da mami? Hai ca mergem si noi, eu si Andra, dar trebuie sa ne imbracam mai intai. Ne iei si pe noi? Sa- i vad reactia.
Oare nu aveti vreo vorba, atunci cand va suparati, ca plecati de acasa?
Eu de ex cand face Andrei cate o boacana si nu pot sa o supraveghez pe Maria ca cine stie ce vrea si ea, mai zic: off Doamne, imi vine sa ma duc in lume!
Deci al meu copil ar trebui sa ma ameninte ca vrea sa se duca in lume.

Hai, nu mai dface firul in 4 ca nu e chiar asa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

happy trimite-mi te rog adresa pe pm sa pun alea la posta maine

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

Ti- am trimis adresa azi la 14" verifica pm- ul.
Singura precizare este sa pui plicul maine imineata si cu prioripost, ca sa ajunga sambata, platesc eu taxele de expediere, altfel ajung upa ce plecam si nu are cine sa le ia de la posta.
Merci mult!

Mergi la inceput

Multumesc din suflet pentru sfaturi despre rontzait. Cred ca voi mai incerca sa trec la legume pasate cu furculitza dar dupa ce ne intoarcem.
In rest si eu ii dau din tot ce mananc, doar cat sa puna pe limbutza. Ca ea imediat cum vede pe cineva ca mananca, vine langa el si face din gurita. Dupa ce- i dai, e cea mai fericita.
I- am dat si eu si covrigi, cum incep sa se inmoaie- i schimb si- i dau altul " nou" .

Dinora, imi pare rau dar nu stiu ce sa zic. Prietena mea care a fost in Germania a fost la clina dr Sandica ptr o operatie pe cord cu copilul si povestea de conditiile de acolo, identice cu Is si Boston SUA. Clinica la care mergem noi e privata si sper sa aiba conditii bune la banii pe care i- au cerut. Vezi ca nu exista net in spital si cica nici la tel nu ai voie sa vb, ca tel trebuie dat pe silent. cam nasol asa, o sa- mi fie si mie greu din pctul asta de vedere, ca eu o sa stau noaptea cu Andrei iar sotul ziua. Asta este, ne conformam.
Monas, poate o analiza de sange ar elucida enigma? Sanatate multa!
Madutza, vezi ca Aerius il si sedeaza un pic. Distractie placuta cu prietenii, lasa ca o sa- ti prinda bine.
Catank, ce mai face frumoasa cu ochii albastri? A disparut febra si a aparut minunea de dintzulin?

Ma duc la somn si sper din suflet sa apara maine Strumph, sa scrie cum scria in mod normal, fara sa dea vreo explicatie cuiva, caci nu are de explicat nimic nimanui, sa ne povesteasca despre minunea mica si despre atmosfera frumoasa din London.

O seara frumoasa si linistita, doamnelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

miki, apropo de plecat de acasa, eu chiar am plecat pe la 4 ani jumate-5... la bunica pe strada(era doar la un capat deschisa, doar un vecin avea masina) eram doua fete si eu ma mai duceam in vizita la vecine.. si intr-o zi am spart ochelarii bunicii si de frica ca o sa se supere i-am zis ca ma duc la tanti Maria....am ajuns la tanti Maria si i-am zis ca eu ma mut la ea, bine spre seara m-am dus acasa si la tanti Vali vecina gard in gard am vrut sa ma mut, dar numai stiu dc .....

Mergi la inceput